Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:15, 12. 2. 2024.

Narodni pokret Srbije: Panteleju potreban dom zdravlja, zašto sve "gurati" u centar Niša

Narodni pokret Srbije Predlažu da se za svaku veliku odluku u gradu konsultuju sami građani; foto: Narodni pokret Srbije

Panteleju je potreban dom zdravlja, dok je najavljeni park od 3 hektara suviše mali za taj deo grada, a najava otvaranja nove prodavnice velikog trgovinskog lanca još jedno je poniženje za osiromašene građane, smatraju iz Narodnog pokreta Srbije u Nišu. Predlažu da se za svaku veliku odluku u gradu konsultuju sami građani kroz javnu raspravu ili lokalni referendum.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Гага

    20:04 // 12. 2. 2024.

    Свакој нишкој општини треба (мањи)Дом здравља;и,већ их имамо..само треба другачија организација прим.здравства;а,овај централни је(већ) болница..?!

  • Mile vs Tranzicija

    21:01 // 12. 2. 2024.

    Što je babi milo, to joj se i snilo!
    Vi što ga predložiste, izedoste ga!
    Duplo golo!

  • Mikac

    00:44 // 13. 2. 2024.

    Naselje od završenih kuća ka Čalijama sa leve strane, gde niču zgrade bez ikakvog plana regulacije i izgradnje, je sahranio srpsku arhitekturu! RIP urbanizam i primer kako je kad se budala obogati, a pamet zaćuti.

  • Suzana Grubješić

    02:30 // 13. 2. 2024.

    Opasan ovaj nas kolega farmaceut iz KC nis Radomir Zdravkovic umesto da cuti sto radi u bolnici,SNS MU NE ODGOVARA.SAD TRSZI BOLNICU I U PSNTELEJ STA TO ZNACI DA CEMO BITI SVE VISE I VISE BOLESNI.SAMO KADBI MOGLO U ZDRAVSTVO DA SE ULAZE A OSTSLI SRKTORI SRSMOTA

    • Mile

      10:03 // 14. 2. 2024.

      Vama nije potrebna bolnica već povratak u skolu. Tako da preporuka Radomiru koga piminjete da u plan ubaci izgradnju skole za opismenjavanje SNS botov

  • Vašar taštine

    08:01 // 13. 2. 2024.

    Vašarski ambijent - pun pogodak, ali oni kojima se ovo poručuje i od kojih se zahteva bili su "preveliki za cirkus a premali za život". Sve će postati istorija, a Niš nažalost jedan prljav i nadasve ukaljan grad.

  • Najbolje ...

    10:35 // 13. 2. 2024.

    ...je da sagrade "gradski stadion" jer je bolje i jeftinije sagraditi novi nego stari stadion renovirati ! Leskovac ima, Zaječar ima, Loznica ima ... pa Pantalejci li su najgori. Što da im prave Dom zdravlja, bez veze jeeeeee....

  • Milan

    11:52 // 13. 2. 2024.

    Sta li ce naprave na prostoru od pantelejske crkve do studenicke? Ima nekoliko njiva, sumica, zelenih povrsina.. dusu dalo za 5000 stanova bez i jedno drvce. Sta se ceka???

  • Стари радикал

    15:30 // 13. 2. 2024.

    Најбоље да се граде само цркве . Свуда . Да се помолимо пре него што уђемо у продавницу , пре одласка код лекара ...

  • Mara

    20:02 // 13. 2. 2024.

    Velika podrška za NPS. Posebno za Radomira. Komsija koji uvek bespogovorno izlazi svima u susret već godinama. Poznajem čoveka vise od 10 godina.

  • Tanja

    22:14 // 13. 2. 2024.

    Pantelej je naselje koje se svakim danom sve više širi ,nove zgrade,novi žitelji Panteleja ....novi Dom zdravlja neophodan.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: