Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 12. 2. 2014.

| Politika

Niški DSS predstavio kandidate za poslanike

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
dss-poslanici.jpg
Kanidati za poslanike niškog DSS-a

Dvanaestoro lekara, psihologa, profesora, advokata, inženjera i ekonomista iz Niša nalazi se na listi za narodne poslanike Demokratske stranke Srbije.

Desetoro kandidata dolazi iz stranke Vojislava Koštunice, a dvoje su predstavnici Pokreta veterana, koji je u koaliciji sa Demokratskom strankom Srbije. Prvi čovek niškog DSS-a Milan Lapčević, različita zanimanja kandidata vidi kao “bogatstvo” gradskog odbora.

- Nijedna poslanička lista nema ovoliko kandidata koliko ima DSS iz Niša i ti kandidati su prilično dobro rangirani što očekujem da ima efekta i na samom glasanju - rekao je Lapčević.

Većina kandidata za poslanike iz Niša, pojašnjava Lapčević, ima i profesionalno i političko iskustvo.

- To su uglavnom ljudi koji se godinama bave politikom. Neki su bili u lokalnoj vlasti, drugi su bili rektori Univerziteta, a pojedini su bili direktori različitih institucija. Imaju bogato i političko i društveno i profesionalno iskustvo - rekao je Lapčević.

DSS, na već predatoj izbornoj listi, za predstojeće parlamentarne izbore, ima 38 kandidata sa juga Srbije, a iz Niša su: Milan Lapčević, diplomirani inženjer mašinstva, Radoslav Bubanj, univerzitetski profesor u penziji, Jadranka Bonić, pedijatar, Goran Đorđević, advokat, Biljana Ristić, diplomirani ekonomista, Sonja Šćekić, diplomirani psiholog, Radovan Mihajlović, doktor interne medicine, Bogoljub Popović, diplomirani ekonomista, Mladen Savić, student, Vladica Stojanović, profesor istorije, Suzana Minčić, krojač i Milan Radojković, maturant gimnazije.


dss DSS-u najvažnija ideja političke neutralnostiPostizborna koalicija zavisi od rezultata i programa

Predsednik Gradskog odbora i član Predsedništva DSS-a Milan Lapčević kaže da će koalicije nakon izbora zavisiti, pre svega, od postignutih rezultata, a što se DSS-a tiče, važnu ulogu će imati i ponuđeni program.

- Naša osnovna ideja u kampanji je borba za slobodu i političku neutralnost. Okretanje, sebi, svojim resursima i svojoj ekonomiji. Ne više briga o Briselu i njihovim problemima. Ako to bude program buduće Vlade mi smo spremni da razgovaramo sa svima - kaže Lapčević.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • palilulac

    18:10 // 14. 2. 2014.

    Treba da shvatimo da su izbori jedino legitimno pravo da se oslobodimo nekih stranaka i politicara.Pa se iskreno nadam da ce ta svest ovog puta biti veca, I da cemo se osloboditi DSS,LDP,SPO,DS,SRS,IT

    • Pera Peric

      21:54 // 14. 2. 2014.

      MA KAKO DA NE PA CEMO SVI DA GLASAMO ZA TRENUTNO NAJ NEPISMENIJE SNS TOMU I VUCICA I ZA NOVO KOMPONOVOANOG SNS-CA NISLIJU PERISICA KOJI JE HTEO DA NAM UKINE KRUZNU LINIJU !!

  • Petar Kostic

    21:05 // 13. 2. 2014.

    U gradu Nisu je sve vise siromasnih i socijalno ugrozenih, al za njih malo ko brine. Svi samo brinu kako da udju u vlast.Jedino se PUPS u ovom gradu iskreno zalaze za socijalna davanja.

  • auror

    20:26 // 13. 2. 2014.

    Zar je moguće da na listi DSS-a ima nekog ko ne spada u "Krug dvojke"????

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: