Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:20, 19. 7. 2023.

Niški odbor Narodne zvanično podržao Aleksića za predsednika stranke

miroslav aleksic Podržali Aleksića u kandidaturi za predsednika; foto: Jelena Mišić

Gradski odbor Narodne stranke u Nišu zvanično je pružio podršku Miroslavu Aleksiću u kandidaturi za predsednika te stranke. Kako navode, smatraju da je on opravdao epitet najpopularnijeg i najhrabrijeg političara u Srbiji i da apsolutno ima kapacitet da preuzme rukovođenje stranke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Durlanac

    13:48 // 19. 7. 2023.

    Da nije smesno bilo bi zalosno, povadice oci medjusobno za mesto predsednika stranke koja ima 1% podrske u narodu.

  • Andrea

    14:39 // 19. 7. 2023.

    Jasno je svima da je odluka doneta da se gradski odbor ne bi raspustio. Svakako ce biti raspusten kada se izbori u stranci zavrse, mislim da stranku u Nisu treba da vodi ljudi poput Dimketa, Gorana Obradovica, Vladimira Jovanovica.

  • 1994 godina

    15:10 // 19. 7. 2023.

    E Đole, Đole završiće ti se politička karijera pre nego što je počela. Nije važno ko ima podršku već ko broji glasove. Ako ne veruješ meni pitaj Gorana Vesića o unutar stranačkim izborima u demokratskoj stranci.

  • Jelica dinic

    15:56 // 19. 7. 2023.

    Ovi gori od vladanućih. Cirkus! Vi ćete se međusobno pojesti, a još niste ni dotakli svet politike i političara. Tužni ste i samo ovim postupcima pokazujete koliko ste gramzivi.

    • Opr em

      16:54 // 19. 7. 2023.

      To se zove demokratija,vi u sns ne znate sta je to,kod vas vlada monarhija i car vucic.

  • Dejan

    18:01 // 19. 7. 2023.

    Oni međusobno ne mogu da se gledaju i dogovore, kako će zemlju da vode.

  • Darko

    19:38 // 19. 7. 2023.

    Steta. Ovakvom odlukom Gradski odbor u Nisu se na zalost sam raspustio. Potpuna pogresna procena. Aleksic je proslost Narodne stranke ali ovima neobavestenim u Nisu ocigledno to niko jos uvek nije javio. Ova trojica dobro obavestena clana Gradskog odbora koji su bili protiv Aleksica ocigledno ce bas dobro da anvazuju.

    • NSS

      20:58 // 19. 7. 2023.

      Bitno da je Vuk Jeremic buducnost. Kad ce vise da se pojavi neko nov kao Milatovic u C.G. Dosta mi je recikliranih likova.

  • SandroS

    19:41 // 19. 7. 2023.

    Vuk pobeđuje, prof istorije Vladimir Jovanović preuzima liderstvo u Nišu, podrška iskusnom političaru i vrsnom poznavaocu lokalnih problema

    • Marija

      00:30 // 20. 7. 2023.

      Znate koliko para dobija vrtic Meda od grada, 60 do 80 miliona dinara, svake godine. A onda i njihova firma za licne pratioce jos par miliona.A to je sve vlasnistvo porodice Stankovic. O kakvoj opoziciji mi pricamo...Pa sta ce da rade kada dodju na vlast kad su se sad ovako dobro iskombinovali. Odatle i zivot na visoj nozi. Proverite informaciju. To nije opozicija to je saradnik SNS. Podrska Vuku

  • Zoki

    23:05 // 19. 7. 2023.

    Miki opravio Trstenik pa ce i Nis

  • Mili

    00:37 // 20. 7. 2023.

    Ne bih nikada glasala za Jeremića,nikada...Aleksić je nešto drugo,i čini mi se mozda da je sve to neka igrica,stari šef-novi šef???

  • Bivši član

    21:40 // 20. 7. 2023.

    Ajde što je mladi "lider", ponesen svojim visokim uzletom, zabio nož u leđa čoveku koji je politički uzdigao njega i njegovu svastiku. Frapira broj članova Gradskog odbora, koji pokazuje da je stranka bila mnogo jača i brojnija 2017. godine, kada je Stefan Jovanović počeo da je opravlja, menjajući ljude od integriteta svojim drugarima - koji su ga odmah prodali.
    Ala je opravio, svaka mu čast!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: