Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:33, 17. 7. 2023.

Poslanik i lider Narodne stranke u Nišu ne očekuje da će biti smenjen zbog podrške smenjenom Aleksiću

đorđe stankovic Kaže da borba unutar stranke mora da bude ravnopravna; foto: Jelena Mišić

Nakon smene Miroslava Aleksića sa mesta predsednika izvršnog odbora Narodne stranke, postoji mogućnost da se to nastavi, ali smatram da moja smena sa čela Gradskog odbora ne bi trebalo da bude tema jer izvršni odbor treba da se bavi stvaranjem ravnopravnih uslova na stranačkim izborima, kaže narodni poslanik i predsednik niškog ogranka stranke Đorđe Stanković. On ističe da će se svim pravnim sredstvima truditi da borba unutar stranke bude ravnopravna.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Бата Рака из Ниш

    13:59 // 17. 7. 2023.

    Али...
    Да не буде ко са првим председником НС у Нишу, угледним професором, иначе мојим школским другом, када је човек отишао "својевољно".

  • Ima stav.

    14:10 // 17. 7. 2023.

    Zasto bi bio smenjen.Mlad,stalozen i perspektivan politicar.Nije Mikica i jos neki pojedinci provaljeni.

  • Bojana

    14:14 // 17. 7. 2023.

    Djordja bi mnoge proevropske stranke rado videle u svojim redovima.Mlad ,neukaljan politicar.Smena politicara mada i medju mlade polobina ne vredi.

    • 5-6 posto max ako osvoje na izborima

      17:24 // 17. 7. 2023.

      Neukaljan? Ima nas i koji znamo ko mu je majka i odlicno pamtimo sta je bila, da ne ulazim u pricu o subvencijama za njene vrtice. Bas zbog ovakvih "opozicionara_ vucic ce dozivotno da vlada.

  • SandroS

    14:33 // 17. 7. 2023.

    Očekujem da umesto aktuelnog predsednika NS Niš, na čelo ove stranke u našem gradu dođe poznati istoričar Vladimir Jovanović sa političkim iskustvom

    • Snežana

      15:47 // 17. 7. 2023.

      Prvo stavi svoje ime pa onda komentariši i očekuj šta god hoćeš.Ovako si anonimus a takvih je koliko god hoćeš.

  • Petar SNS

    14:33 // 17. 7. 2023.

    Ne treba da bude smenjen treba da vrati mandat i podnese ostavku na stranačke funkcije . Lepa je poslanička plata . Još si ti zelen što kažu u moje selo .

    • Y

      16:54 // 17. 7. 2023.

      Vrati se ti u tvoje selo i tamo filozofiraj...ujedno tvojim stranackim kolegama poruci neka i oni podju put svojih sela odakle su su dosli...

  • Ilija

    16:32 // 17. 7. 2023.

    Iskreno njemu je Vuk Jeremic i dao priliku da bude poslanik, ako je castan neka vrati mandat. A da nece, posto je in to zasluzio za 2 godine rada u stranci. Krv nije voda…

    • Nikola

      10:11 // 18. 7. 2023.

      Upravo to. Čovek mu je dao šansu koju pre toga ničim nije zaslužio, osim što mu je majka bivši funkcioner DOS-a. Apsolutna jedina kvalifikacija. Dečko bez dana radnog staža u odeći od par hiljada evra nas vadi iz siromaštva. Ovakav potez da posle samo godinu dana zabije nož u leđa Jeremiću govori o njemu kao čoveku koji bi zarad vlasti sve izdao.

  • Milan

    17:22 // 17. 7. 2023.

    Ponoš i Miki treba da se ujedine.Vuk Jeremić je vučićev"covek".Ne oglasava se a očekuje da bude predsednik Srbije.I AV ga ne spominje.Miki je nepokolebljivi borac za bolju Srbiju.

  • Ima nade za mlade

    17:26 // 17. 7. 2023.

    Ma daaaaa... A da stavimo sve matore istrošene ispričane priče? Kako vas većinu nije sramota da pričate o mladima, zato smo u ovoj situaciji jer ste vi tako godinama birali. Sramota da vas bude da ikada nekog malog ko se bori za grad i za mlade spomenete! Jel stvarno mislite da neko nešto radi samo i samo zbog poslaničke plate... Sramota me je vaše sramote

  • Djovani

    18:31 // 17. 7. 2023.

    Ako je nama svetlost na kraju tunela Dordje zvani Djovani e onda smo stvarno dotakli dno,dna.Ovo su politicari koji nista ne znaju da rade ,nemaju nikakvu krarijeru i zato nam sve tako i ide.

    • dzovani sns

      02:24 // 18. 7. 2023.

      Bukvalno najveca prevara u narodnoj stranci

  • Mileva

    21:22 // 17. 7. 2023.

    Evo velike šanse za Davidovićku. Postaviće je Jeremić za predsednika GO i sa SNS(čitaj DS, URS), napraviti dil da bude nova gradonačelnica. SAmo da gledamo.

  • DJogani_Fantastiko

    22:26 // 17. 7. 2023.

    Ovo je slika i prilika demokrtije. Kada ga njegov drug Stefan progurao i otvorio vrata da udje u stranci i omogućio da postane narodni poslanik, zatim mu je pomogao da progura dotičnu Anu Eraković rođenu sestru njegove žene, a on se sada povampiri i zabode u leđa nož "najboljem drugu Stefketu" i okrene leđa Vuku. Mala je ovo zmelja koliko postoje izdajnici i ulizice!

    • Nikola

      12:07 // 18. 7. 2023.

      Upravo tako. Đovani je prodao i Stefana i Krasu i mnoge druge. Dečko bez dana radnog staža. U čemu je razlika između njega i Kacara npr. Mladi željni para i ostalog. Pozicija je loša, ali opozicionari jos gori čini mi se.

  • Jovana Jelic

    06:07 // 18. 7. 2023.

    Nazalost, mi nemamo opoziciju. I ta borba Stankovića i Mikija, je borba za njih i njihovu decu, da sebi strpaju vise u dzep, malo im je ovoliko koliko imaju. I vrtica i apartmana, i….. Da sebe ispromovisu, svojoj svastiki pravi reklamu kao advokatu, gura je i promovise. Sto se prosto u narodu kaze sjase kurta da uzjase murta. Tako da, , ne bore se oni za narod, nego iskljucivo i samo za sebe.

  • Stefanizam

    20:58 // 20. 7. 2023.

    Ono kad Stefan Jovanović napravi Gradski odbor po svojoj proceni i ukusu. I to 3-4 godine nakon što je rasturio neuporedivo jači, jer su u njemu bili ozbiljni ljudi, koji misle svojom glavom. I kad je u tom odboru nepotizam kriterijum za napredovanje.
    I najsmešnije je što se sada taj pajac jada drugarima da mu je drugar zabio nož u leđa!
    Ko seje vetar, žanje buru.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: