Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 14. 2. 2014.

| Servisne informacije

Praznično radno vreme u ponedeljak

Autor:A. M.Izvor:Južne vesti
490x370-radno-vreme.jpg

“Dan državnosti”, 15. februar, koji se praznuje 2 dana ove godine pada u subotu i nedelju, a prema zakonu neradan je i prvi sledeći radni dan, ponedeljak, 17. februar.

U Domu zdravlja će u ponedeljak, 17. februara od 7 do 20 sati dežurati službe padijatrije i opšte prakse, a u ambulanti na Obilićevom vencu radiće takođe lekari opšte prakse.

Apoteka “Ćele kula” će i za praznike, kao i obično, dežurati, apoteka “Čegar” će pratiti rad Doma zdravlja, a apoteka “Eliksir” radiće kao i ostali lokali u “Merkatoru”.

Subota i ponedeljak biće radni dan i za zaposlene u Glavnoj pošti u Voždovoj ulici koja će dežurati od 8 do 15 sati.

Tržni centar "Merkator" radiće kao i obično od 8 do 22 sata, a “Forum” od 10 do 22 sata.

"Tempo centar" će uobičajeno raditi 24 časa, a kao i obično radiće i “Tempo expres” do 21 čas. Radno vreme "IDEA" prodavnica zainteresovani mogu videti ovde.

U subotu i ponedeljak neće biti kontrole i naplate parkiranja, a na svim gradskim i prigradskim linijama javnog prevoza u Nišu primenjivaće se nedeljni red vožnje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Suncica Pejic

    09:35 // 17. 2. 2014.

    Uvek je bilo i bice radnih mesta za one koji hoce stvarno da rade,oni koji se zale da nemaju nikakva prava po zakonu pune kafice i danju i nocu sve jedni isti i mladi i stari,place poljoprivreda za r.

  • jelena

    11:26 // 15. 2. 2014.

    Ne razumem ako je drzavni praznik zasto rade trgovine,za neke je praznik a za neke nije,selektivno?Nekima dva dana a nekom nijedan?!

  • gaci

    13:50 // 14. 2. 2014.

    Za građane,već odavno, je svaki dan postao neradan,jer kod nas mladi,izgleda, nemaju ni ‚‚pravo da rade‚‚ iako je to pravo zajamčeno čl. 60. Ustava RS.Nema novih otvaranja radnih mesta,ali ima otkaza.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: