Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Crvena zvezda

  • Mašinac Vojvodina Delijski vis

    Fudbalerke Mašinca remizirale sa Crvenom zvezdom

    Lider Superlige Mašinac nije uspeo da i u 8. kolu najjačeg domaćeg takmičenja slavi, pošto je sa Crvenom zvezdom, na Delijskom visu, odigrao nerešeno 1:1.

    detaljnije
  • fudbal Mašinac Vojvodina

    Mašinac na teškom zadatku - na Delijski vis stiže Crvena zvezda

    Vicešampion Srbije Crvena zvezda gostovaće Mašincu u subotu, 13. oktobra na Delijskom visu, a s obzirom na to da su Nišlijke za 3 mesta bolje pozicionirane na tabeli Superlige, imaće ulogu favorita u ovom meču.

    detaljnije
  • recko antic

    I Recko Antić sa legendama Crvene zvezde na meču Lige šampiona [video]

    U društvu nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde, koji su sa beogradskim timom 1991. osvojili Kup Evrope, Siniše Mihajlovića, Dejana Savićevića, Dragiše Binića, Miodraga Belodedića i drugih bio je i predsednik i trener Fudbalskog kluba Dinamo Vranje Dragan Recko Antić. Zvezdine legende su sinoć pozdravili navijači u prvom kolu Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić".

    (3) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Crvena zvezda preokretom do pobede nad niškim vaterpolistima

    Čitavo prvo poluvreme na bazenu „Čair“ šampion Jadranske A2 lige Crvena zvezda nije uspeo da postigne pogodak. Ipak, u nastavku su brojna isključenja igrača Naisa uzela danak, pa su vaterpolisti iz Beograda ne samo sustigli niški tim, već i pobedili u utakmici 8. kola Superlige, rezultatom 7:4 (0:2; 0:2; 5:0, 2:0).

    detaljnije
  • Mašinac

    Oslabljeni Mašinac dočekuje lidera Crvenu zvezdu

    Na stadionu na Delijskom visu Mašinac će pokušati ono što mu nije pošlo za rukom ove sezone - da savlada Crvenu zvezdu. Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige zakazana je za nedelju, 13. maj, a fudbalerke iz Niša će u meč sa liderom takmičenja ući znatno oslabljene.

    detaljnije
  • Aleksa Dimitrijevic Nais Vojvodina

    Niški vaterpolisti žele da po prvi put u sezoni pobede Crvenu zvezdu

    Uprkos odličnoj formi Crvene zvezde i maksimalnom učinku ove sezone u duelima sa Naisom, niški vaterpolisti ne ulaze u meč 7. kola Superlige kao gubitnici. Iako imaju kadrovske probleme, znaju Nišlije šta da očekuju i kako da se postave u duelu, koji se igra u petak, 11. maja na bazenu “Čair”.

    detaljnije
  • Radnički Tirana ragbi

    Zvezda pobedila Radnički i na pomoćnom terenu “Čaira”

    Istog vikenda kada su se fudbalski klubovi Crvena zvezda i Radnički nadmetali na “Čairu”, svoj meč u okviru Superlige odigrali su i ragbisti ovih klubova. Oni su svoju utakmicu odigrali na pomoćnom terenu niškog stadiona, a ishod je bio isti kao u fudbalu - ubedljiv trijumf Beograđana.

    detaljnije
  • Stadion Radnik Surdulica

    Duel Radnika i Zvezde u Surdulici, igraju Šestić i Milko Đurovski

    Veterani Radnika izaći će na megdan Crvenoj Zvezdi na stadionu u Surdulici u ponedeljak 23. aprila. Kako najavljuju organizatori, na surduličku travu u crveno-belom dresu istrčaće i poznati fudbaleri beogradskog kluba iz osamdesetih - Miloš Šestić, Milko i Boško Đurovski.

    detaljnije
  • Danilo Grujić

    Nišlija sudi Ligu Evrope, pa “večiti” derbi

    Četvrtfinalni okršaj Lige Evrope između Sportinga i Atletika iz Madrida sudiće tim Milorada Mažića, a među njima i Nišlija Danilo Grujić. Okršaj u Lisabonu zakazan je za večeras od 21:05, a nakon njega Grujić se vraća u Srbiju, gde će po treći put u poslednjih godinu dana biti glavni sudija u duelu Crvene zvezde i Partizana.

    (5) detaljnije
  • Đukić Zeleznicar

    Pojačan Železničar dočekuje Zvezdu u derbiju Superlige

    U nedelju, 4. marta, u hali "Čair" lider Superlige dočekaće trećeplasiranu Crvenu zvezdu, a pobedom bi obezbedili sigurno mesto u plej-ofu. U dresu niškog Železničara debitovaće i zimsko pojačanje Aleksandar Stanojević.

    (1) detaljnije
  • Kup Koraća Ilija Đoković Enis

    Borac "oterao" Zvezdu u produžetke, ipak bez iznenađenja [foto]

    Protivno svim očekivanjima, branilac titule na Kupu Radivoja Koraća bio je na korak od eliminacije u četvrtfinalu, ali su u poslednjim trenucima uspeli da izjednače i izbore se za produžetak. Tu su košarkaši Crvene zvezde ipak bili bolji od neverovatno borbenog i motivisanog Borca i rezulatom 85:79 izborili se za polufinale sa FMP-om.

    (1) detaljnije
  • Kup Koraća

    Izvučen žreb za Kup Koraća - Zvezda i Partizan tek u finalu

    Već u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća drugoplasirana ekipa ABA lige 2 Borac, sastaće se sa najboljim timom prve jadranske lige Crvenom zvezdom. Voljom žreba, duel “večitih” biće moguć tek u finalu nacionalnog Kupa, koji će se od 15. do 18. februara igrati u Nišu.

    (5) detaljnije
  • košarkaši

    Prodaja karata za Kup Koraća počinje 6. februara

    Cene kompleta karata za Kup Radvoja Koraća, koji se igra u hali “Čair” od 15. do 18. februara, biće iste kao i prošle godine, odnosno 4.000 za parter i 2.000 za tribine, kako kažu u Regionalnom košarkaškom savezu istok, a moći će da se kupe od 6. februara.

    (1) detaljnije
  • pavkov

    Radnički: Borićemo se za Pavkova

    Dok generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, kako javlja Sportski žurnal, tvrdi da pozajmica Milana Pavkova Radničkom traje do kraja polusezone, sportski direktor niškog superligaša Marko Jovanović kaže da je ugovor do leta, ali da on može otići i tokom zimske pauze. Ipak, kako je rekao, Nišlije će se boriti da ga zadrže.

    (2) detaljnije
  • Student košarka žene

    Student ipak bez šanse protiv lidera Crvene zvezde

    Veoma loše prva i poslednja četvrtina, uprkos solidnoj sredini utakmice, učinile su da Crvena zvezda potpuno nadigra Student u sali Osnovne škole “Dušan Radović”. Tako je utakmica 8. Kola Prve ženske košarkaške lige završena sa 65:48 u korist aktuelnog šampiona Srbije.

    detaljnije
  • Železničar Partizan

    Železničar bez premca, pobeđena i Crvena zvezda u gostima

    Kvalitetan rukomet, čvrste odbrane, lepi napadi Nišlija i odlične kontre Crvene zvezde, pružili su lepu priredbu publici, a do poslednjeg minuta neizvestan meč opravdao je zvanje derbija Super lige. Međutim, Železničar je uglavnom minimalno vodio i tako ostvario i 6. uzastopnu pobedu sa 29:27, za potvrdu liderske pozicije najjačeg domaćeg prvenstva.

    (8) detaljnije
  • Železničar

    Železničar na najtežem zadatku - gostuju Crvenoj zvezdi

    Derbi Super lige, u kome će odmeriti snage lider Železničar i drugoplasirana Crvena zvezda, prenosiće uživo RTS, a meč je na programu u nedelju, 12. novembra, od 18 sati. Iako ne sumnjaju da su u boljoj formi od protivnika, Nišlije im prepuštaju ulogu favorita, zbog prednosti domaćeg terena, mada ipak veruju u pobedu.

    detaljnije
  • OK Niš hala "Čair" Milan Stojkovic i Milan Mijalkovic

    Crvena zvezda "pala" u hali "Čair"

    Nikakvo "poštovanje" prema aktuelnim vicešampionima države nisu imali odbojkaši Niša, i pored toga što je Crvena zvezda bila favorit na premijernom meču ovogodišnje Super lige, pa je krajnje napeta utakmica u hali "Čair" završena sa 3:1 u korist podmlađenog domaćeg sastava.

    (6) detaljnije
  • Stefan Jovic Kup Koraća 2017.

    Potvrđeno: Jović potpisao dvogodišnji ugovor sa Bajernom

    Iako je juče veliki broj medija objavio da je Stefan Jović potpisao dvogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena, tu informaciju je tek sada potvrdio i klub iz Bavarske. Kako kažu, dovođenjem svetskog i olimpijskog vicešampiona, te plejmejkera koji je odigrao ključnu ulogu u osvajanju triple krune Crvene zvezde, i više su nego zadovoljni.

    (1) detaljnije
  • Stefan Jovic Kup Koraća 2017.

    Stefan Jović nastavlja karijeru u Bajernu?

    Poznati košarkaški insajder i izraelski novinar Dejvid Pik, tvrdi da će najbolji niški košarkaš Stefan Jović karijeru nastaviti u Bajernu iz Minhena. On tvrdi i da najveće zasluge za ovo ima selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević, koji je trener kluba iz Bavarske.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: