Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 16. 3. 2018.

| Sport

Nais igra poslednji meč na “Čairu” u Jadranskoj ligi

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais Vasilovski
Nakon Jadranske kreće Superliga; foto: Vanja Keser

Razočarenje nakon poraza od Šapca, koji im je oduzeo šansu za plasman u baraž Jadranske A2 lige, vaterpolisti Naisa ostavljaju za sobom i najavljuju novu pobedu. Poslednju utakmicu koju će odigrati na bazenu “Čair” u okviru regionalnog prvenstva, a u kojoj im je rival Valjevo, Nišlije će odigrati u subotu, 17. marta od 20 sati.

U prvom duelu koji su dva tima odigrala ove sezone, Nais je trijumfovao. Trener Nenad Vasilovski najavljuje reprizu tog meča, ali i skreće pažnju da Valjevo nikako nije loša ekipa. Tim sa zapada Srbije sezonu je otpočeo dobro, u prvih pet mečeva samo jednom izgubio, ali je onda forma pala.

Iako igraju promenljivo, mislim da je to jedna dobra ekipa, sastavljena od dosta kvalitetnih igrača koji su prošli škole raznih klubova. Ima tu par bivših omladinskih reprezentativaca. Oni gaje stil Partizana, to je škola koju oni forsiraju i u početku naše lige su bili u vrhu. Mi smo u treningu gde se spremamo za Superligu - rekao je trener.

Što se tiče Nišlija, kako je sezona odmicala igrali su sve bolje, bili konkurentni i za doigravanje za A1 ligu. Ipak, prošlonedeljni poraz od Šapca im je tu nadu oduzeo, zbog čega su, kako kaže kapiten Igor Lazić, pomalo razočarani.

Atmosfera u ekipi je dobra. Nažalost taj poraz od Šapca prošle nedelje nas je malo razočarao - imali smo šansu, a nismo je iskoristili. Ali digli smo glavu. Idemo dalje, treniramo jako, spremamo se najozbiljnije za nastavak sezone. Nismo zadovoljni dosadašnjim da bi stali, nego hoćemo da nastavimo taj kontinuitet sve boljih igara - priča kapiten.

Nakon ovog, Nais će odigrati još jedan meč u Jadranskoj A2 ligi, protiv Medveščaka u Zagrebu. Odmah po završetku regionalnog takmičenja, otpočeće i Superliga, u kojoj će niški vaterpolisti imati za protivnike najbolje srpske ekipe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: