Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Pirot

  • Kalča

    Jastrebac po prvi put pobedio u gostima, porazi Kalče i Pirota

    Konačno je ekipa iz Blaca izašla iz zone ispadanja, pobedivši Samo pravo u Beogradu, sa 7:5. Mnogo lošije su se u 10. kolu najjačeg domaćeg prvenstva u futsalu provela ostala dva predstavnika juga, pa se tako niški Kalča dobro držao, ali na kraju izgubio od favorizovanog Novog Pazara sa 4:2, dok su Piroćanci nastavili veoma loš niz od 7 utakmica bez pobede.

    detaljnije
  • Kalca i Jastrebac Blace u hali Čair

    Prva futsal liga: Jastrebac siguran, remi Pirota i poraz Kalče

    Iako su u 4 navrata vodili, futsaleri Pirota nisu uspeli da održe prednost, pa je utakmica protiv ekipe iz Valjeva završena sa 4:4, dok Kalča nije bio bez šanse protiv favorizovane Nove Pazove, ali je ipak izgubio sa 2:0. Jedini podvig napravio je Jastrebac, koji je veoma sigurno deklasirao Smederevo sa 5:1.

    detaljnije
  • Kalča Jastrebac futsal

    Het-trik kapitena za pobedu Kalče, Pirot i Jastrebac slabi

    Zahvaljujući nizu od 3 pobede, niški futsaleri probili su se na 5. poziciju Prve lige, a u poslednjem meču 8. kola bili su veoma ubedljivi protiv Deusa i trijumfovali sa 8:3. Sa druge strane, debakl je doživeo Pirot u Kragujevcu, s obzirom na to da su izgubili sa 11:1, ali kao uteha im ostaje to što Ekonomcu ove sezone niko ne može ni da se približi.

    detaljnije
  • Futsal

    Prva futsal liga: Druga uzastopna pobeda Kalče, remi Blačana

    Iako učinak tokom prvih 5 kola, kada niški futsaleri nisu znali za pobedu, nije ostavljao mnogo mesta pozitivnosti, Kalča je u poslednja 2 kola ostvario pobede, ovog vikenda u Valjevu sa 3:1. Manje uspešni bili su u 7. kolu ostali predstavnici juga Srbije - Jastrebac i Pirot, jer je tim iz Blaca u meču punom preokreta remizirao sa Deusom, dok su Piroćanci izgubili od ekipe Samo pravo sa 7:3.

    detaljnije
  • Kalca i Jastrebac Blace u hali Čair

    Prva futsal liga: prva pobeda Jastrepca, novi remi Kalče

    Neverovatan pad futsalera Pirota u drugom poluvremenu rezultovao je porazom od Deusa u Sremskoj Mitrovici sa 3:2, dok je Jastrebac u Blacu po prvi put u sezoni pobedio, sa 5:3, a protivnik je bio International iz Novog Sada. Sa druge strane, niški Kalča je remizirao po 3. put, a rezultat duela sa FON-om bio je 4:4.

    detaljnije
  • Nišlije će sledeći meč odigrati već ovog vikenda; foto: Vanja Keser

    Prva futsal liga: Blačani “jure” prve bodove, a Kalča pobedu kod kuće

    Iako su zabeležili samo jedan poraz u 3 odigrana kola Prve lige, futsaleri Kalče sakupili su svega 2 boda i nalaze se na 10. poziciji, pa se nadaju da će 23. oktobra od 20:30 u hali “Čair” uspeti sa savladaju FON. Jastrebac još nema bodove, pa pozivaju publiku da im pomogne u nedelju od 19 sati da savladaju Internacional, dok Pirot, najbolje plasirani tim sa juga gostuje “fenjerašu” Deusu u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak od 19:30.

    detaljnije
  • Kalča

    Prva futsal liga: Pirotu pripao južnjački derbi, debakl Kalče

    Nakon 2 remija, podmlađeni sastav niškog Kalče doživeo je ozbiljan poraz 7:2 u 3. kolu Prve futsal lige u Beogradu, od ekipe Samo pravo. Sa druge strane, Jastrebac iz Blaca gostovao je novajliji Pirotu, a iz napete borbe kao pobednici su izašli domaćini, koji su trijumfovali sa 2:1.

    detaljnije
  • Utakmica u hali "Čair" je poslednja na programu i njom će biti kompletirana tabela za ovu sezonu; foto: Vanja Keser

    Prva liga: futsal okršaji u Nišu i Blacu, Piroćanci igraju u Beogradu

    Premijere pred domaćom publikom imaće u 2. kolu Prve futsal lige Kalča i Jastrebac. Tako će u sportskoj hali “Čika Duško Jovanović“ u Blacu, 8. oktobra od 18 sati gostovati Nova Pazova, dok će u ponedeljak u istom terminu u “Čairu” Nišlije dočekati Internacional. Novosađani su u prošlom kolu izgubili od Pirota, koji će u subotu od 20:30 gostovati FON-u.

    detaljnije
  • Kalca

    Prva futsal liga: Uspešan debi Piroćanaca, Kalči “slađi” bod

    U 1. kolu najjačeg domaćeg prvenstva u futsalu južnjaci su zabeležili “šarene” rezultate, pa je tako jedini debitant među njima Pirot jedini i pobedio i to ekipu International iz Novog Sada sa 1:0. Niški Kalča odigrao je nerešeno 3:3 i pored ne baš svetlih predviđanja sa Smederevom, dok je Jastrebac iz Blaca izgubio u Valjevu sa 3:1.

    (1) detaljnije
  • Utakmica u hali "Čair" je poslednja na programu i njom će biti kompletirana tabela za ovu sezonu; foto: Vanja Keser

    Počinje Prva futsal liga - Kalča i Jastrebac gostuju, Piroćanci kod kuće

    Ove sezone jug Srbije imaće 3 predstavnika u najjačem domaćem prvenstvu u futsalu. Novajlija Pirot će u subotu od 19:30 dočekati International iz Novog Sada, dok će ekipe, koje su među elitom bile i prošle sezone, gostovati. Tako će Jastrebac gostovati 29. septembra u 19:30 RB-u u Valjevu, a Kalča će Smederevu 2. septembra od 19 sati.

    detaljnije
  • Od sledeće sezone novi sistem takmičenja u srpskom futsalu; Ilustracija: flickr/rifqy

    Futsaleri Pirota obezbedili plasman u najjaču ligu

    Nakon 4 godine pauze i takmičenja u Drugoj futsal ligi Istok, futsaleri Pirota vratiće se među elitu naredne sezone, a plasman su obezbedili 3 kola pre kraja, s obzirom na to da su u 15 odigranih utakmica svega 2 puta poraženi. Sa druge strane, Jastrebac iz Blaca je ispao, pa će se sledeće sezone takmičiti u novoformiranoj jedinstvenoj Drugoj ligi.

    detaljnije
  • fudbal-lopta-kosta-ilustracija-juzne-vesti.JPG

    Dečaci "Balkanskog" na "Red Star Kupu"

    Fudbalska selekcija Pirotskog okruga dečaka rođenih 2004. godine, posle ostvarenog učinka od 2 pobede, jednog remija i poraza, zauzela je 4. mesto na 1. "Božićnom Red Star Kupu" u Nišu.

    detaljnije
  • kosarka.jpg

    Polovičan uspeh pirotskih sportista

    Klub malog fudbala Pirot pobedio je Bor rezultatom 5:3 u 4. kolu Druge futsal lige, dok su košarkaši Pirota poraženi od Napretka u Aleksincu sa 73:66.

    detaljnije
  • kk-pirot-novo.jpg

    Uspešan vikend pirotskih sportista

    Omladinci Radničkog sa 2:0 pobedili su Partizan, dok su prvotimci bili bolji od Žitorađe sa 1:0. KMF Pirot slavio je u Prokuplju, a košarkaši u Jagodini.

    detaljnije
  • kmf-tim.jpg

    Stanković novi trener KMF Pirot

    Nekadašnji kapiten Kluba malog fudbala "Pirot" Dragan Stanković naredne sezone predvodiće pirotski tim kao prvi trener. Još uvek nije poznato u kom rangu će Piroćanci igrati jer je u poslednjem kolu Prve lige došlo do prekida u meču sa Smederevom.

    detaljnije
  • 490x370-kmf.jpg

    KMF Pirot ispada iz Prve futsal lige?

    Meč poslednjeg kola Prve futsal lige između Smedereva i KMF Pirota koji je zbog opšte tuče prekinut u 23. minutu, registrovan je službenim rezultatom, 3:0 za domaći tim.

    (1) detaljnije
  • kmf.jpg

    Zbog tuče prekinut meč Smedereva i KMF Pirot

    Meč poslednjeg kola Prve futsal lige između Smedereva i Pirota prekinut je u 23. minutu, pri vođstvu domaće ekipe od 3:0, zbog tuče. Za sada još nije poznato kojim rezultatom će meč biti registrovan.

    detaljnije
  • kmf.jpg

    Sportska sreda u Pirotu

    KMF Pirot i pirotski rukometaši koji prvi izlaze na teren od 17h, odigraće u sredu svoje prvenstvene mečeve u hali "Kej". 

    detaljnije
  • kmf-pirot.jpg

    KMF Pirot poražen od Marba

    KMF Pirot poražen je na svom terenu od Marba sa 6:2 u zaostalom meču 9. kola. Meč je odigran pred praznim tribinama jer su Piroćanci kažnjeni posle meča sa Smederevom.

    detaljnije
  • kmf-pirot-sudije.jpg

    KMF Pirot se žali na sudije

    Klub malog fudbala Pirot poražen je na domaćem terenu od Smedereva rezultatom 3:1. Meč su obeležile sudije koje su svojim pogrešnim odlukama atmosferu u prepunoj hali Kej doveli do usijanja.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: