Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:14, 26. 4. 2012.

| Sport

Naisa dočekuje kragujevački Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Sanja premovic, naisa
Sanja Premović u akciji

Rukometašice Naise dočekaće 28. aprila od 18:30h ekipu Radničkog iz Kragujevca u pretposlednjem kolu Superlige. Pobeda ih približava evropskom takmičenju naredne godine.

Niške rukometašice nastavljaju bitku za Evropu. U pretposlednjem kolu u Superligi i poslednjoj utakmici kod kuće ove sezone Naisa će ugostiti najveće iznenađenje sezone Radnički iz Kragujevca. Ova ekipa je trenutno treća na tabeli, a protiv Naise će odigrati poslednji duel u prvenstvu.

- U Kragujevcu smo izgubili golom razlike, ali sada očekujem pobedu. Ako osvojimo 2 boda, za korak smo bliži Evropi - rekla je Vesna Milošević Petrović, direktorka Naise.

Naisa je trenutno peta sa 19 bodova, koliko ima i Nopal iz Bačke Palanke sa kojim će niški tim igrati u poslednjem kolu. Kragujevački Radnički trenutno ima 4 boda više od Naise, a pobeda u subotu niški tim bi približio željenom cilju.

- Do kraja prvenstva biće borba za Evropu. Imamo problema sa sastavom, teško je spremiti se za Radnički, nemamo dovoljno iskusnih igračica. Spremamo se da odigramo dobru utakmicu, za nas je bitno da odigramo dobru odbranu. Pozvao bih publiku da dođe jer nam je pomoć sa tribina potrebna -  rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Ekipa Naise i dalje nije kompletna jer Suzana Ćubela i golman Ana Kačarević primaju injekcije, Anastazija Đoković je povređena i pitanje je da li će moći da igra. Hristina Nedeljković je slomila prst.

- Rezultat u Kragujevcu nije realan, mašili smo zicere. Nadam se da sada neće biti tih grešaka. Spremamo se najviše što možemo - rekla je Anastazija Đoković, rukometašica Naise.

Naisa je u prethodnom kolu pobedila Železničar u Inđiji u veoma teškoj utakmici i uz vređanje sa tribina trenera i uprave niškog kluba.

- Iznenađen sam suđenjem. Nije bilo do ekipe Inđije, već je neko treći, Zvezda, Nopal ili Radnički Kragujevac. Ovo je bilo strašno pretili su fizičkim duelima. Bilo bi sramota da se ponovi ovakvo suđenje - rekao je Svetislav Jovanović.

Utakmica sa Radničkim uz Kragujevca je na programu u subotu, 28. aprila od 18:30h u sali OŠ "Dušan Radović".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: