Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:31, 2. 5. 2012.

| Sport

Postignut dogovor igrača i Uprave Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fudb radn
Fudbaleri Radničkog; foto: Ivan Mančić

Na sastanku između igrača i Uprave Radničkog došlo je do dogovora da će zaostala dugovanja biti izmirena i igrači od sutra nastavljaju sa treninzima.

Protest na početku utakmice sa Slogom, saopštenje i dan bez treninga doneli su igračima Radničkog razgovor sa Upravom i dogovor. Fudbaleri su se sastali sa Slavoljubom Vlajkovićem, predsednikom Upravnog odbora i Goranom Krivačeviće, potpredsednikom kluba.

Dogovoreno je da se deo dugovanja isplati do petka, 4. maja na šta su svi igrači pristali.

- Uprava je došla sa predlogom oko dinamike plaćanja. To je ono što smo i imi hteli, pa smo se složili. Dogovor je da sutra i prekosutra bude isplaćen jedan deo dugovanja, a drugi deo kasnije. Tako da nastavljamo da "gazimo" ka Superligi - rekao je za Južne vesti Zoran Vasković, kapiten Radničkog.

slavoljub vlajkovic Slavoljub Vlajković, predsednikm Upravnog odbora Radničkog

Igrači su posle meča sa Slogom imali dva dana odmora zbog 1. maja i napornog rasporeda pre toga, a danas nisu trenirali jer se niko iz Uprave nije javljao. Predsednik Upravnog odbora Radničkog Slavoljub Vlajković je istakao da je protest igrača samo rezultat nesporazuma.

- Malo je došlo do nesporazuma, kao da se pojavilo u klubu, kako kažu, Uprava i fudbaleri. Od sada smo svi opet Radnički, nema podela na fudbalere i Upravu. Više je bio nesporazum nego da je neko imao loše namere i sa jedne i sa druge strane. Mi ćemo da izgaramo da Radnički uđe u Superligu - rekao je Vlajković za Južne vesti.

Vlajković je potvrdio da će dugovanja biti isplaćena, a igrači će od sutra nastaviti sa treniranjem. Prvi trening nakon pauze od 3 dana je sutra u 10h.

- Mi ćemo obaveze koje imamo kao Uprava da izmirimo, oni će dalje da daju sve od sebe kao fudbaleri i postajemo opet Radnički - istakao je Vlajković.

Kako je potvrdio Slavoljub Vlajković, sutra će zasedati Disciplinska komisija koja će odlučiti o kazni zbog incidenta na utakmici Radničkog i Novog Sada.

Prvi meč koji očekuje Radnički je duel sa Mladenovcem u subotu, 5. maja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: