Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 13. 12. 2016.

| Sport

Praznik fudbala u Surdulici za kraj 2016.

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Najlepši mogući završetak kalendarske i takmičarske godine za Surduličane; foto: Vanja Keser

Utakmicom na domaćem terenu protiv aktuelnog šampiona i ovosezonskog jesenjeg prvaka Crvene zvezde, fudbaleri surduličkog Radnika “spustiće zavesu” na ovu takmičarsku godinu. Duel na Gradskom stadionu u Surdulici na programu je u sredu 14. decembra u 16 sati.

Mečevima 21. kola biće okončan jesenji deo ligaškog dela prvenstva. U finišu ovog dela sezone surdulički sastav je počeo da diže formu, a nakon 3 vezana meča bez poraza, utisak je malo pokvario minimalan poraz u Čačaku u prošlom kolu.

Trener surduličkog sastava Milorad Kosanović rekao je pred meč sa beogradskim crveno-belima da surdulički fudbaleri i navijači bolji kraj godine nisu mogli da požele.

Uradili smo dobar posao u prethodnim kolima, da smo bili malo koncentrisaniji mogli smo i u Čačku ostati neporaženi, a do nas je bilo, nije ni do koga drugog, onda bismo na najlepši način čekali utakmicu sa Zvezdom - istakao je on.

Što se narednog meča tiče Kosanović smatra da Radnik niti ima pravo, niti može da se nešto hrabri i mnogo priželjkuje kada je protivnik Crvena zvezda.

Ono što možemo je da u granicama naše mogućnosti, na dostojanstven i fin način pružimo maksimalan otpor u ovom momentu i na taj način se oprostimo od ovog dela prvenstva i naših navijača. Treba sagledati realan odnos kvaliteta dva tima i pružiti maksimum srazmerno kvalitetu koji mi posedujemo - podvukao je strateg surduličkog superligaša.

Surduličani su trenutno na 13. mestu na tabeli Superlige sa 20 bodova, dok je beogradska ekipa prva sa 51 bodom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: