Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 25. 9. 2017.

| Sport

Radnik ubedljiv protiv Bačke u Surdulici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Radnički
Surduličani se uspešno oporavili nakon rane eliminacije u Kupu; foto: Vanja Keser

Potpuno su fudbaleri iz Surdulice na svom terenu nadigrali Bačku, pa Vojvođani sem jednog gola, koji su postigli nakon greške odbrane Radnika, nisu mogli ništa više. Tako je utakmica 11. kola Super lige završena pobedom domaćih od 3:1.

Odlično izveden korner u 3. minutu i dobro postavljen tim pred golom protivnika rezultovao je ranim vođstvom domaćih, a strelac je bio Flip Ivanović, koji se našao odmah pored stative gostiju. Vođstvo je nakon 12 minuta udvostručio Nikola Radović, koji je sa ivice kaznenog prostora šutirao i lako zaobišao golmana Nemanju Jevrića, koji je istrčao ispred gola.

Samo 6 minuta kasnije, Vojvođanima je pošlo za rukom da smanje prednost domaćih, kada je nakon greške odbrane Milan Spremo došao do lopte i pogodio dno stative, a lopta se odbila i otišla pravo u gol.

Na početku drugog dela Surduličani su se po desnoj strani probili, izbacili potpuno golmana Jevrića, pa je Radović imao vremena čak i da smiri loptu, pre nego što je zatresao mrežu gostiju po 3. put.

U nastavku su se fudbaleri Radnika malo opustili, pa su propustili još 4 lepe prilike, a za jednu je bilo teže promašiti nego pogoditi. Ipak, Milan Purović je loše zahvatio loptu i promašio prazan gol sa udaljenosti od jednog metra.

Sada je Radnik ponovo u gornjem delu tabele, na 8. mestu, sa osvojenih 15 bodova. Sledećeg vikenda, oni će gostovati fenjerašu Borcu, koji ove sezone ima učinak od po jedne pobede i remija, uz 9 poraza.

Super liga, 11. kolo: Radnik - Bačka 3:1 (2:1)

Gradski stadion u Surdulici

Gledalaca: 800

Glavni sudija: Dalibor Manojlović

Strelci: Ivanović u 3. minutu, Radović u 15. i 52. minutu (Radnik); Spremo u 18. minutu (Bačka)

Radnik: Bulatović (od 46. Gojković), Ivanović, Pantelić, Purović, Keremeh, Radović (od 58. Stanković), Pavlović, Čančarević, Mićić, Mijić (od 84. Žakula), Tanasin

Bačka: Jevrić, Klisura, Bjeloš, Čeković (od 64. Mićić), Luković (od 80. Edhere), Balabanović, Makarić, Spremo, Đorić, Radinović, Varga

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: