Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:46, 18. 5. 2011.

| Sport

Srebro za rukometašice "Sremca"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Rukometašice sa profesorkom Marinom Velimirović Milojević

NIŠ - Rukometašice niške gimnazije "Stevan Sremac" osvojile su srebro na republičkom takmičenju. Ekipa Pirota treća.

Niške gimnazijalke nisu uspele da ponove uspeh od prošle godine i odbrane titulu najboljih rukometnih ekipa srednjih škola u Srbiji. Ipak, došle su do finala, ali tamo izgubile od ekipe Kragujevca i to samo golom razlike.

Na republičkom takmičenju učestvovalo je 8 ekipa koje su bile podeljene u tri grupe. Niška gimnazija je osvojila prvo mesto u grupi pošto je savladala V ekonomsku školu iz Beograda i školu iz Kladova. U mečevima za plasman bile su bolje od Pirota, ali su izgubile od Kragujevca u borbi za zlato.

- Ovo je veliki uspeh naše škole, iako nismo u potpunosti zadovoljne. Očekivali smo da osvojimo prvo mesto i da ponovimo uspeh od prošle godine. Devojčice su malo razočarane. Bilo je dosta dobrih ekipa na turniru, svi su imali motiv da pobede šampionke. nas je malo i umor stigao jer smo igrali mečeve jedan za drugim. Ipak, biti drugi u Srbiji je veliki uspeh - rekla je Marina Velimirović Milojević, profesorka fizičkog u gimnaziji.

Niške gimnazijalke su prošle godine osvojile prvo mesto u Srbiji i time se plasirale na Svetsko prvenstvo u Portugalu. Tamo su osvojile srebrnu medalju i ostvarile veliki uspeh niškog školskog sporta. Ove godine neće biti organizovano Svetsko prvenstvo, već naredne godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: