Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:19, 26. 4. 2012.

| Sport

Železničar gostuje Vojvodini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zeleznicar, trening cvetkovic
Trening Železničara; foto: Marjan Nikolovski

U 26. kolu Superlige rukometaši Železničara gostuju drugoplasiranoj Vojvodini u subotu, 28. aprila od 17h. Ovo je prvo gostovanje Nišlija sa novim trenerom.

Pred rukometašima Železničara su najteži mečevi u sezoni pošto sledi gostovanje Vojvodini, dolazak Partizana i meč sa Zvezdom u Beogradu. Niška ekipa je sa dve vezane pobede došla na stabilno deveto mesto, pokazala mnogo organizovaniju igru, više zalaganja i "preporođenu" igru. Zaslužni za to su treneri Jovica Cvetković i Marko Isaković koji su preuzeli "Želju" i doneli stabilnost i disciplinu.

U Novom Sadu rukometaše Železničara čeka veliki test jer je Vojvodina jedna od najboljih ekipa u ligi.

- Očekuje nas teška utakmica, gostujemo ekipi koja je uz Partizan najorganizovanija u Srbiji. Postigli smo psihičku stabilnost što nam je nedostajalo. favoriti ne pobeđuju uvek, pa ćemo pokušati da igramo što je najbolje moguće - rekao je Marko Isaković, trener Železničara.

Železničar je trijumfovao na prethodne dve utakmice, a poslednji put u gostima nije poražen 18. februara kada je slavio protiv Dinama u Pančevu. U prvom delu sezone Vojvodina je pobedila sa 28:21 u Nišu.

- Idemo u goste favoritu rasterećeni i da uzememo 2 boda ili samo 1 - veruje u optimizan Aleksandar Stanković, igrač Železnilčara.

Vojvodina je ove sezone zabeležila 3 remija i to sve na svom terenu u prvom delu sezone, ali i 3 poraza u prolećnom delu u gostima kod Metaloplastike, Crvenke i Požarevcu.

- Vojvodina je favorit, na početku sezone se borila za titulu, ali su odustali izgleda. Možemo da ih iznenadimo, a i bod bi bio sasvim dovoljan. Imaju izuzetno kvalitetan sastav, imaju par igrača koji su najbolji na svojim pozicijama. Biće nam jako teško. Znamo da iznenadimo i protivnike, ali i sebe - rekao je Milan Ćućuz, golman Železničara.

Svi igrači su spremni za ovaj meč koji će biti odigran u subotu, 28. aprila od 17h u sali Slana bara u Novom Sadu.

Svi parovi 26. kola:

28.04. u 17h Vojvodina - Železničar
28.04. u 18h PKB - Metaloplastika
28.04. u 19h Jugović - Crvenka
28.04. u 19:30h Kolubara - Radnički
28.04. u 19:30h Partizan - Požarevac
28.04. u 20:30h Dinamo - Napredak
29.04. u 19:30h Crvena zvezda - Rudar
29.04. u 19:30h Obilić - Smederevo

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: