Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:58, 30. 8. 2017.

| Zabava

Akcione komedije i porodični vikend u bioskopu “Vilin grad”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Tom Kruz
Biografska priča iz osamdesetih godina; ilustracija: Print sreen/youtube

Dva zvučna holivudska imena Samjuel L. Džekson i Tom Kruz, od 31. avgusta naći će se na bioskopskom platnu “Vilinog grada” u dve akcione komedije. Tu je i filmska verzija horor romana Stivena Kinga, koja će svoju premijeru imati nešto kasnije.

Nakon romana i mini-serije, koja je doživela veliku gledanost, ovoga puta će se horor priča “To” puštati na bioskopskom platnu, a u niškom bioskopu “Vilin grad” počinje sa prikazivanjem 6. septembra.

Kada počnu da nestaju deca iz gradića Deri, grupa dece će morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Oni će morati da se sretnu sa zlim klovnom Peniviseom, čija istorija nasilja i ubistava datira daleko u prošlost - kažu u bioskopu. Horor To Horor klovan ponovo u akciji; ilustracija: Print screen/youtube

“Beri Sil: Američki original” je jedna od dve akcione komedije, koje će se od sutra naći na repertoaru “Vilinog grada”. Novo ostvarenje Toma Kruza i reditelja Daga Limana govori o Beriju Silu, jednom od najvećih prevaranata osamdesetih godina.

Ova internacionalna vratolomija zasnovana je na neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji - rekli su u “Vilinom gradu”.

Poslednji ovonedeljni novitet u niškom bioskopu je “Mafijaški telohranitelj”, akciona komedija u kojoj glavne uloge tumače Samjuel L. Džekson i Rajan Rejnolds. Zaplet počinje kada vrhunski agent dobija zadatak da štiti najtraženijeg plaćenog ubicu na svetu, za koga se ispostavlja da je njegov zakleti neprijatelj.

Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje neverovatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom, koga igra Geri Oldman - navode u bioskopu.

Kompletan repertoar i termine prikazivanja filmova možete pogledati na sajtu “Vilinog grada”.


Porodični vikend za lakši povratak u školu

“Tvrd orah 2”, “Grozni ja 3” i “Emoji film” davaće se od 10 do 16 sati 2. i 3. septembra, u okviru Porodičnog dana u bioskopu “Vilin grad”. Kako će prvi vikend septembra, kako i dolikuje, biti posvećen školarcima, u nedelju ih očekuju i kreativne radionice.

Tada će, od 12 do 16 sati, svi posetioci bioskopa moći da učestvuju u kreativnim radionicama, koje organizuje škola "School & School". Grozni ja Treći nastavak popularne sage u "Vilinom gradu"; ilustracija: Print screen/youtube

Profesori ove škole će nam pokazati osnove robotike, programiranja, robotičkog inžinjeringa, a najmlađi posetioci će biti u prilici i da naprave svoju prvu aplikaciju. School & School će predstaviti svoju YouTube akademiju, kao i tehniku za uspešno učenje Mape uma i igrice za čarobno detinjstvo - kažu u “Vilinom gradu”.

Oni koji imaju Porodičnu karticu dobiće na poklon "Mali Politikin zabavnik", kokice i simbolične poklone za polazak u školu, a njihovi roditelji plaćaće dečiju cenu karte. U “Vilinom gradu” pozivaju sve one koji nemaju ovu kraticu da je besplatno preuzmu na blagajni, jer kažu da uz nju idu mnoge privilegije, a nikakve obaveze.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: