Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 18. 1. 2018.

| Zabava

Nova srpska komedija premijerno u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
Gordan Kičić
Niškoj publici na specijalnoj projekciji pokloniće se deo glumačke ekipe i reditelj; foto: printskrin Jutjub trejler

Patuljci sa naslovnih strana je nova srpska komedija koja govori o rijaliti programima i novina je ove nedelje i na repertoaru niških bioskopa “Vilin grad” i “Cineplexx”. U petak 19. januara od 20 sati će se pred publikom u “Cineplexx”-u pokloniti deo glumačke ekipe i reditelj Milorad Milinković.

Glavnu ulogu u komediji ima poznati glumac Gordan Kičić koji u filmu igra Nikolu koji ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa “Tri minuta slave”. On u programu vređa ljude koji se prijave na šou i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen.

Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna - piše u opisu filma.

Reditelj Milorad Milinković kaže da je inspiraciju za film dobio posmatrajući društvo i rijaliti formate koji su zastupljeni na televiziji, a veoma su gledani. Smatra da je rijaliti, kao sociološki fenomen, logičan nastavak smera u kom civilizacija ide.

Ima jedan monolog, koji Kile (Gordan Kičić) izgovara u filmu, o tome kako su ljudi oduvek voleli da gledaju ludake jer ih je sama činjenica da nisu takvi tešila. To je, mislim, suština rijalitija. A najava za 3 minuta slave kaže: Ranije ste odlazili u cirkus nakaza, sada frikove dovodimo u vaš dom - dodaje reditelj.

Film je na repertoaru niških bioskopa, a u Stop šopu, gde se nalazi bioskop “Cineplexx” će biti održana specijalna projekcija ove komedije. Kažu da će publiku 19. januara pozdraviti glumice Jelena Đukić i Milena Radulović, kao i reditelj i scenarista filma Milorad Milinković.

Karte za specijalnu projekciju su, dodaju, već u prodaji na blagajni bioskopa.


Na repertoaru i nove komedije i akcija

Francuska komedija I to je život prikazivaće se na velikom platnu i u “Vilinom gradu” i u “Cineplexx”-u. Govori o venčanju iz snova, koje bi lako moglo da se pretvori u fijasko.

Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu, poput duhova - piše u sinopsisu.

Novina u oba bioskopa je i holandski animirani film Mali vampir, sinhronizovan na srpski, koji govori o dečaku Antonu, kome su omiljene strašne priče, posebno one o vampirima. On jednog dana dobija priliku da upozna pravog mladog vampira Rudija i njegovu sestru Anu, sa kojima će postati i prijatelj.

Oni koji posete “Vilin grad” ove nedelje mogu da pogledaju i akciju Pravo vreme, koji prati “uvrnutu pustolovinu” Konstantina Nikasa, koji odlazi da spase svog brata iz zatvora, a upada u nasilnu situaciju i uvlači se u zločin. Pokušava da se izbori sa vremenom, da bi spasio svoj, ali i život svog brata.


U "Vilinom gradu" i treći deo priče o Lavirintu

Specijalno veče koje je namenjeno ljubiteljima trilogije o Lavirintu održaće se 25. januara od 20 sati u bioskopu "Vilin grad", a kažu da će uz kupljenu kartu za premijeru svi posetioci dobiti i poklon iznenađenja.

U novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) vodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint - navode u bioskopu.

Kažu i da većina glumaca iz prošlog dela glumi i u nastavku, a među njima je i Dilan Obrajan, zvezda serije "Mladi vukodlak", iako je zadobio povredu na snimanju filma. Osim njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita.

Više o repertoaru niških bioskopa i cenama ulaznica, možete videti na sajtu "Vilinog grada" i "Cineplexx"-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: