Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Zabava

Bend "Vampiri" nastupa u Nišu

Čuveni beogradski rok bend "Vampiri" nastupiće u klubu "Feedback" u Nišu u petak, 10. maja, od 22 sata. Cena ulaznice je 1.200 dinara, dok će na dan koncerta biti 2.000.

(1) detaljnije
dom vojske 3

Od "Patrolnih šapa" do predstave o Lepoj Breni - majski program Doma Vojske u Nišu

Dečija predstava "Patrolne šape", sa dobro poznatim likovima iz istoimenog crtaća, biće odigrana 11. maja od 12 sati u niškom Domu Vojske. Tri dana kasnije od 20 sati publika će moći da pogleda i muzičko-plesno-dramski spektakl "Lepa Brena Project", o raspadu bivše Jugoslavije, sudbinama građana i popularnosti pevačice. Na programu je u maju još sedam predstava. Cene ulaznica kreću se od 500 do 1.400 dinara.

(5) detaljnije
Lavina

Niški "metalci" organizuju internacionalni muzički događaj

Progresiv metal bend Lavina iz Niša organizovaće u subotu, 11. maja od 20 sati u Oxygen klubu prvi internacionalni muzički festival Asymmetry fest. Uz Nišlije, nastupiće i Novosađani, kao i bendovi iz Grčke, Bugarske i Severne Makedonije.

detaljnije
tvrđava niš

Poznati muzičari stižu na Story fest krajem juna u Niš

Dva dana uzastopno, 29. i 30. juna na platou niške Tvrđave biće održan Story fest koji će na jednom mestu okupiti Osvajače, Neverne Bebe, Baneta Lalića i MVP, Valentina, Prljavog inspektora Blažu i Kljunove i Rock ko Fol.

detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: