Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Zabava

  • Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic

    "Balkanrok" slavi 16. rođendan uz niške bendove

    Nastupima niških bendova Gospodin Pinokio, Opposite Way i Nemir koji će u subotu, 30 marta nastupiti u AKC Fuzz-u, Udruženje Balkanrok iz Niša proslaviće 16 godina postojanja i rada. Pre najavljenih koncerata, publiku će zabavljati Peđa Živanović koji će puštati muziku kao Music 2 Play In The Dark.

    detaljnije
  • dlm

    "Deca loših muzičara" aprila u Nišu

    Nakon šest godina beogradski fank-rok bend "Deca loših muzičara" nastupiće u Nišu, u klubu Oxygen u subotu, 20. aprila, od 21 sat.

    detaljnije
  • Underground festival

    Mladi niški muzičari prikupljaju novac za održavanje festivala

    Nakon prošlogodišnjeg prvog Underground festivala koji je održan u prostorijama nekadašnjeg kluba MK81, poznatijeg i kao Banker, niški alternativci počinju sa prikupljanjem novčanih sredstava kako bi organizovali novi, trodnevni festival. Zbog toga će u četvrtak, 21. marta od 21 sat u klubu Feedback biti organizovana svirka bendova Nemir i Blue Mondays, kao i di-džej set Music To Play In The Dark. Kupovinom ulaznica publika će doprineti održavanju festivala.

    detaljnije
  • The Frajle

    Dodatnih 40 karata za mesto na bini za koncert "Frajli" u Nišu

    Kako su rasprodate sve ulaznice za koncert Frajli u niškom Domu Vojske, koji je zakazan za 21. mart, organizatori su rešili da puste u prodaju posebne karte za VIP gold stage, odnosno prostor na samoj bini. Taj broj ulaznica je ograničen na 40 komada.

    (1) detaljnije
  • Narodno pozorište Niš

    Komičar Srđan Dinčić nastupa u niškom Narodnom pozorištu

    Jedan od najpoznatijih regionalnih stand up komičara Srđan Dinčić nastupiće sa svojim specijalom "Merkur beskućnik" u Narodnom pozorištu u Nišu 24. maja od 20 sati. Ulaznice su u prodaji i koštaju po 1.000 dinara.

    (2) detaljnije
  • Bora čorba

    "Riblja čorba" u Nišu na Dan žena

    Poznati jugoslovenski i srpski rok bend Riblja čorba nastupiće u petak, 8. marta na Trgu kralja Milana, saopštio je bend. Prvobitno je na istom mestu trebalo da nastupe veče pre dočeka Nove godine, ali je zbog bolesti frontmena Bore Đorđevaća koncert je bio otkazan.

    (11) detaljnije
  • Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic

    Ska na "niški način", tribjut "Nirvane" i "KUD Idijota" ovog vikenda

    Nastupi KUD Idijoti tribjut benda Lutke na koncu , novosadskog benda Son Of A Gun koji izvodi hitove granž benda Nirvane u petak, 1. marta, kao i čuvenog niškog ska/rege/pank grupe Proces u subotu, 2. marta, očekuju Nišlije. Beograđani će svirati u klubu Feedback od 21 sat, dok će novosadski bend svirati od 22 sata u klubu Istina Mašina, dok će Nišlije takođe od 22 sata biti u AKC Fuzz-u.

    detaljnije
  • Dragoljub Mićko Ljubičić

    Nakon 10 godina "One stvari" Mićka Ljubičića ponovo u Nišu

    Poznati humorista i satiričar Dragoljub Ljubićić, nakon tačno 10 godina će u petak, 8. marta od 20 sati u niškom Domu vojske ponovo odigrati predstavu One stvari . Organizatori napominju da je u pitanju grupna monodramska terapija na temu seksualnog (ne)zadovoljstva.

    (1) detaljnije
  • Parni valjak Niš

    "Parni valjak" na leto dolazi u Niš u okviru velike turneje

    Na velikoj turneji koju će čuveni zagrebački rok bend Parni valjak održati ove godine, naći će se i koncert u Nišu koji će biti održan 28. juna na Evergreen festivalu. To će biti prvi koncert nakon nastupa u Tvrđavi 2011. i hali “Čair” 2012. godine.

    (2) detaljnije
  • Promo foto fb Kraljevski Apartman2

    "Kraljevski apartman" nakon godinu dana ponovo u Nišu

    Beogradski Kraljevski apartman prirediće niškoj publici pravo rokenrol veče u petak, 1. marta od 21 sat u AKC Fuzz-u, a podrška na bini će biti alternativni rok bend iz Niša - Hazel.

    detaljnije
  • akc fuz (1)

    Hip-hop petak uz poznate niške repere

    Jednodnevni hip-hop događaj KultuRep održaće se u petak, 16. februara od 21 sat u niškom ACK Fuzz-u. Uz poznate niške repere IRS-a i Taza, najavljeni su i nastupi novih snaga, dok će za di-džej pultom biti Ljudski Maximum.

    (1) detaljnije
  • Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic

    Beogradski i kruševački pankeri sviraju u Nišu

    Beogradski pank bendovi Bolesna štenad i Sara Džesika Panker , kao i kruševački Crveni karton nastupiće u subotu, 10. februara od 21 sat u niškom AKC Fuzz-u .

    detaljnije
  • bend.jpg

    15 godina niškog benda "Plastic Sunday" i promocija vinil izdanja

    Niški alternativni bend Plastic Sunday će nakon 6 godina ponovo nastupiti u klubu Feedback u petak, 16. februara od 22 sata. Oni će tom prilikom uživo održati promociju njihove kompilacije na vinilu, a podršku će im pružiti takođe bend iz Niša Sky Hook.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: