Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 13. 2. 2014.

| Društvo

Zahtevi poljoprivrednika se odlažu zbog izbora

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
udruzenja-poljoprivrednika.jpg
Pljoprivrednici odlučni da istraju u svojim zahtevima, ali nakon izbora, arhivska fotografija

Kako bi pokazali da inicijativa za smenu načelnika niške Uprave za poljoprivredu Saše Stojiljkovića nije politički motivisana, udruženja su rešila da se ne oglašavaju dok ne prođu izbori.

Kampanju kojom traže smenu načelnika poljoprivrednici su pokrenuli nedavno, ali kako kažu, to će biti stopirano dok ne prođu izbori, koji su zakazani za 16. mart.

- Ostajemo dosledni u svojim zahtevima, a s obzirom na to da je počela predizborna kampanja nećemo se oglašavati do završetka izbora ukoliko na to ne budemo prinuđeni - stoji u saopštenju koja su potpisala tri udruženja poljoprivrednika.

Glavni razlog za ovakvu odluku je depolitizacija čitave priče, tačnije poljoprivrednici, kako kažu, žele da pokažu da njhova inicijativa za smenu načelnika nije politički motivisana.

Podsetimo, ovu priču su pokrenula 4 udruženja nezadovoljna radom i odnosom načelnika Saše Stojiljkovića prema njima.

Oni su na zajedničkoj konferenciji za medije najavili i prikupljanje potpisa za smenu, a onda je Udruženje “Čegar” obavestilo medije da odustaje od ove ideje.

Kako nezvanično saznajemo sa odustajanjem se nisu složili svi članovi udruženja, već je to bila odluka predsednika Živojina Bojića.

Izvori Južnih vesti kažu da je za seledeću Skupštinu udruženja planirana Bojićeva smena. Očekuje se da nakon parlamentarnih izbora i “Čegar” pruži podršku ostalim poljoprivrednicima u njihovoj ideji za smenu načelnika niške Uprave za poljoprivredu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Krusce

    16:55 // 17. 2. 2014.

    Izgleda da su se dogovorili oko procenta!Bravo za poljoprivrednike i nacelnika!Zbog vas mi pravi poljoprivrednici propadamo.

  • Nišlije

    23:07 // 14. 2. 2014.

    Pitam se pitam šta je starije KOKOŠ ili JAJE

    Načelniče - Ut sementem feceris, ita metes - Kako budeš posejao, tako ćeš i požnjeti

  • KIKI

    22:06 // 14. 2. 2014.

    Jadranke mori momo, nije taj japanac tema, nego ovo momče Žika, što dao lažnu izjavu. Razborita si ti moma ja bi reko. Ne da glupo zboriš more, već ko dan razborito.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: