Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 15. 9. 2016.

| Sport

Rastavac: Otići iz Radničkog nije tako jednostavno

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
rastavac1.jpg
Urezao svoje ime duboko u srca navijača; foto: Vanja Keser

U sredu je odjeknula vest da je trener Radničkog Milan Rastavac jedan od prvih pikova da na klupi Vojvodine nasledi Nenada Lalatovića. Popularni Mima je potvrdio da interesovanje postoji, ali "da u principu tu nema ničeg ni velikog ni spektakularnog".

Izlišno je ponavljati koliko je uvek skromni i elokventni fudbalski stručnjak uticao na preporod fudbala na Čairu. Filozofija igre, koju je implementirao u Radničkom, postala je poznata čitavoj fudbalskoj Srbiji, a koliko je obožovan i cenjen od strane navijača niškog kluba dovoljno govori nadimak koji su mu nadenuli - general.

Informacija, koju su pojedini beogradski mediji preneli u sredu, da je strateg Nišlija na listi želja novosadske Vojvodine, izazvala je tektonske poremećaje u niškim fudbalskim krugovima, pa je fokus “meraklija” pred meč u petak protiv kruševačkog Napretka stavljen na budućnost njihovog ljubimca, inače rođenog Novosađanina.

Ponude postoje sa raznih strana, a moja neka obaveza je da u inicijalnom delu razgovaram sa svima, jer je to u najmanju ruku korektno. Neću lako otići iz Radničkog, jer to nije tako jednostavno. Kako će se stvari nadalje razvijati ne znam, uglavnom su novinarske priče korak ispred stvarnih dešavanja, a još uvek tu nema nečega za veliku priču - istakao je Mima.

Simpatizeri i navijači niškog kluba već u petak imaće priliku da sjajnom treneru još jednom pokažu koliki je njegov značaj za budućnost Radničkog, a ostaje da se vidi da li će se, uz standardne aplauze kojim ga pozdravljaju na početku svakog meča, čuti i povici “Mimo, ostani”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • realan

    13:37 // 16. 9. 2016.

    Mimi nam mnogo znaci treba sve uciniti da ostane.On je profisionalac i kao svaki prfisionalac nece se rukovoditi emocijama nego ce otici tamo gde bude imao bolju ponudu.To je realnost.Videli ste Ronalda kako tuzno daje go timu gde je ponikao.Glupi su komentari da ce zbog publike ili ne znam cega ostati u Nisu.Pa rodjene Nislije koje su ponikle u Radnickom otisli su cim su dobili bolju ponudu.

    • Tricko

      17:18 // 16. 9. 2016.

      Hvala Mimo KRALJU,idi kada te traze.Sve dok imamo politicare u klubu ne valja,uspeh si ti napravio sa igracima,a ne vecnik za sport koji ni na male golice nije sutnuo loptu.Ove druge je i glupo navoditi jer imaju dosta opravdano kada je fizicko bilo po rasporedu.Foliraju te ostani Mimo Generalu,ne veruj jer govore neistinu i njima uspeh ne prija.Vole da je klub u problemu,da mesetare,da pekljaju,da imaju druge ziro racune,svasta nesto.Video sam te pijes kafu sa,,,,ma necu ni ime da im spomenem jer ne zasluzuju,a cim si ti otisao poceli su te ogovarati garant jer su ljigavi.

  • localloyal

    09:02 // 16. 9. 2016.

    Ostao je Tralalatovic u Vosi,tako da do decembra smo mirni,bar sto se tice povratka u N.Sad. Veceras je vrlo bitna utakmica,jer 'brejk' u BG se mora potvrditi protiv Napretka. Bice teska utakmica,bez Cakija i pod imperativom pobede. I voleo bi da pokazemo Mimi skandiranjem koliko cenimo tog coveka (prvenstveno kao coveka,a onda i kao strucnjaka). Pozdrav i vidimo se veceras na Cairu...

  • Aca

    08:17 // 16. 9. 2016.

    Recimo i da odemo gde cemo igrati evropske utakmice! Napravicemo trampu Lalatovic ce doci u Nis jer tako Bulatovicu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: