Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:58, 12. 3. 2024.

Prokupačke demokrate obeležile godišnjicu ubistva Đinđića

ubistvo đinđića Demokrate obeležile 21. godinu od ubistva Đinđića; Foto: Lj. M.

Na mestu gde je podignut prvi spomenik u Srbiji ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, članovi Demokratske stranke u Prokuplju, simpatizeri i građani polaganjem venaca i govorom obeležili su 21. godišnjicu njegove smrti. Đinđić je ubijen 12. marta 2003. godine, ali je on i danas simbol borbe za demokratiju i slobodu u Srbiji, a njegova strast i posvećenost za rešavanje problema inspirisali su generacije ljudi da se bore za bolje sutra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • raditi raditi i samo raditi

    13:17 // 12. 3. 2024.

    Zna li neko kad ce zaostala plata u vodovodu,nikome od radnika nisu isplatili obustave,registracije,administrativne zabrane,kredite.25 marta treba primiti februarsku platu a mi jos nismo primili ni januarsku.

  • Ivan

    13:43 // 12. 3. 2024.

    Raditi,raditi @
    Najbolje je da pitate doktora,jer vam je on sve i sva u Prokuplju...inače kako ste glasali tako i plata,nikad da je ne primite...

  • Svaka slicnost je slucajna

    13:56 // 12. 3. 2024.

    Pre 12 godina,vladao je ds,batak je bio pomocnik predsednika opstine,fica vecnik,nelson savetnik i vodovod i cistoca tada nisu primali plate,Docko jeste uzimao kredite i zajmove ali su to sve znali i odobravali ti isti vecnici i tadasnja skupstina,oni su morali dati saglasnost za takve stvari.2024,vlada sns ,iste face,iste funkcije,vodovod opet ne prima platu a cistoca je privatizovana.

  • Dragiša Nikolić

    15:25 // 12. 3. 2024.

    Ne znam što kukate na doktora zaista? Čovek je "kriv" i kad pada kiša i kad je suša i za rupe na putu i za to što u Leoniju rade drugu i treću smenu subotom i što Topličanin nije u prvoj ligi i što ne radi bazen, i za sve i svašta?
    U Vodovodu verovatno kasni plata zbog loše naplate. Svi znamo da postoje veliki potrošači a vodu plaćaju paušalno? To ne može tako.
    Kad se to promeni biće i plata...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: