Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:42, 17. 12. 2021.

Za niške sportske klubove ipak 200 miliona dinara, gradonačelnica im poručila da ne brinu

sport Sotirovski poručuje sportskim klubovima da ne brinu; foto: Vanja Keser

Iako u budžetu za 2022. godinu i dalje stoji cifra od 148 miliona dinara za sportske klubove, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da će oni dobiti 200 miliona, a da će plus 50 miliona biti namenjeno za infrastrukturu. Poručila je klubovima da za finansije ne treba da brinu, već da brinu na koji način će koristiti novac.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • ђура

    06:53 // 18. 12. 2021.

    Клубови мора да обезбеде и друге изворе прихода . Не треба им давати рибу него их научити да пецају . Средства се дају за школски и масовни спорт .

  • SC.Cair

    22:41 // 17. 12. 2021.

    Ce bude li nesto i za nas sa 30 000 ne moze se skrpi kraj s krajem?

  • Nebojhaha Rouz

    00:48 // 18. 12. 2021.

    200 miliona, ove i prošle godine objektivno nije isto. Prateći odbojku, pouzdano 12-13 miliona, u odnosu na druge klubove, pa i gradove je ništa.

  • Jova

    18:10 // 17. 12. 2021.

    To je ako je tacno sto je rekla 250 mil din je oko 2.1 mil eura. Koliko ekipa, sportova i selekcija. To je malo za bilo sta! Sramno! Pa od jednog rekonstruisanog puta vise pokradu! Znam da ima briznika koji ce reci da je i to mnogo i da ne treba ulagati u sport. Pa da vas podsetim da u tim klubovima treniraju neka deca a cija su to deca i na koji put treba da ih izvedemo!

    • Fudbal je propao kad su deca prestala da ga igraju na mali golici i zato niko vise ne ume da dribla

      21:37 // 17. 12. 2021.

      Jel deca besplatno treniraju ili placaju? 2.1m evra na grad od 200ak hiljade stanovnika je i vise nego dovoljno. U moje vreme tamo osamdesetih niko nista nije trenirao nego smo se ko normalna deca igrali na ulicu i u svi sportovi smo imali vrhunske klubove i individualce i svi smo bili u bolju fizicku spremu nego danasnja deca koja sva nesto treniraju da bi mame i tate lecili komplekse preko njih

  • Pera

    09:36 // 18. 12. 2021.

    Tih 200m koje grad daje, otići će u Radnički koji nije platio struju ko zna od kada, pa će prebiju dogeve a te pare će završe kod muža gradonačelnice u banku dok se ne zaboravi na njih. A kada prođe neko vreme, onda samo nebo je granica za trošenje u privatne svrhe!

  • Milos Jovanovic

    00:19 // 19. 12. 2021.

    Sokobanjska spikerka dobila prekor od svevisnjeg pa vratila unakazeni budzet Ali kasno, svi vrhunski klubovi su vec unisteni .
    FK Radnickom ide 40 miliona i preko jos 80 mil od Telekoma tako da ne brinite za Tonceva kladionicara
    Vecnik za sport se ne obraca javnosjer ne moze da sastavi 3 prostoprosirene recenice a njegov mentor je onaj SNS Aca predvodnik za bakljade i organizator

  • Sportski klub na samrti

    15:28 // 20. 12. 2021.

    Opraštam se od Vas deco moja, jer više nemam snage. Borio sam se i borioali ova moja Gradonačelnica mi dodje glave. I..zbogom

  • Sportski klub na samrti

    15:30 // 20. 12. 2021.

    Opraštam se od Vas deco moja jer više nemam snage. Borio sam sei borio ali ova moja Gradonačelnica mi dodje glave. Zbogom niški sporte....zbogom

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: