Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Miloš Milošević

  • Miloš Milošević

    Gradski većnik smatra da Južne vesti ne zaslužuju razgovor sa njim, NUNS to osuđuje

    Listi gradskih čelnika koji izbegavaju da direktno odgovaraju na pitanja novinara Južnih vesti, pridružio se i gradski većnik za privredu Miloš Milošević, koji je rekao da je “tako najbolje”. Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Slaviša Lekić najoštrije osuđuje ovakvu podelu “na podobne i nepodobne novinare”.

    (29) detaljnije
  • kopitareva

    Kazandžijsko zbog kafića ostaje bez dela kaldrme

    Da bi bašte kafića u Kopitarevoj ulici u centru Niša, poznatijoj kao Kazandžijsko sokače, stajale na ravnoj površini, kako kaže gradski većnik Miloš Milošević, sa obe strane ove turističke ulice biće uklonjene kocke, a umesto njih će biti postavljene velike granitne ploče. Stručnjaci ocenjuju da je ovakav potez loš i da narušava staroniški šarm.

    (57) detaljnije
  • Sastanak Šljaka

    Gradski većnik: Problemi sa vodom u Šljaci mogli bi da se reše 2018.

    Višegodišnji problemi sa vodom u niškom naselju Šljaka, moći će da se reše najranije sledeće godine, kaže gradski većnik Miloš Milošević, jer pre toga Vodovod mora da napravi projekat i proceni koliko će para građana iz budžeta morati da se izdvoji za rekonstrukciju vodovodne mreže, da bi Grad odlučio da li ima para za to.

    (1) detaljnije
  • lešjaninova

    Talasasti asfalt oštećuje automobile Nišlijama

    U samom centru Niša, u Ulici generala Milojka Lešjanina, kod pešačkog prelaza koji spaja Trg kralja Milana sa Obrenovićevom ulicom, asfalt je toliko oštećen i iskrivljen, da kola koja tuda prolaze zakačinju i gule se o njega. I dok su građani besni zbog talasastog asfalta, gradska vlast najavljuje obnovu ove ulce “kvalitetnijim materijalom”.

    (24) detaljnije
  • pare

    Umesto za sređivanje ulice, pare idu u niške “zone za investitore”

    Pare za sređivanje vodovodne i kanazlizacione mreže i prilaznih puteva u Ulici Ivana Milutinovića kod Stočnog trga u Nišu, biće preusmerene za izgradnju infrastrukture u industrijskim zonama na Loznom kalemu, ali i u bivšem Vinogradarskom institutu. Većnik Miloš Milošević kaže da se radi o 35 miliona dinara.

    (5) detaljnije
  • rupa

    Zbog proslave Dana policije, po nalogu MUP-a posečeni lampioni u centru Niša

    Skoro svi lampioni na Trgu kralja Milana u Nišu, bilbordi, pa čak i tek postavljeni semafor koji pokazuje vreme dolaska autobusa, posečeni su, a rupe zabetonirane. U Gradskom zelenilu i Gradskom veću kažu da je to učinjeno po nalogu MUP-a, koje će u Nišu organizovati proslavu Dana policije. Međutim, kada će svetiljke biti vraćene i koliko će sve to koštati građane, novinari još nisu dobili odgovor.

    (43) detaljnije
  • Miloš Milošević Tijana Đorđević Ilić
    Izbori 2016

    Za gradske većnike izabrani početnici

    Iako imaju manje od 30 godina života i jedva 3 godine radnog iskustva, Miloš Milošević i Branislav Kačar će ubuduće u Gradskom veću Niša donositi bitne odluke. Njihova mladost je prednost - smatra novoizabrani gradonačelnik.

    (51) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: