Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Miloš Milošević

 • Sastanak Šljaka

  Gradski većnik: Problemi sa vodom u Šljaci mogli bi da se reše 2018.

  Višegodišnji problemi sa vodom u niškom naselju Šljaka, moći će da se reše najranije sledeće godine, kaže gradski većnik Miloš Milošević, jer pre toga Vodovod mora da napravi projekat i proceni koliko će para građana iz budžeta morati da se izdvoji za rekonstrukciju vodovodne mreže, da bi Grad odlučio da li ima para za to.

  (1) detaljnije
 • lešjaninova

  Talasasti asfalt oštećuje automobile Nišlijama

  U samom centru Niša, u Ulici generala Milojka Lešjanina, kod pešačkog prelaza koji spaja Trg kralja Milana sa Obrenovićevom ulicom, asfalt je toliko oštećen i iskrivljen, da kola koja tuda prolaze zakačinju i gule se o njega. I dok su građani besni zbog talasastog asfalta, gradska vlast najavljuje obnovu ove ulce “kvalitetnijim materijalom”.

  (24) detaljnije
 • pare

  Umesto za sređivanje ulice, pare idu u niške “zone za investitore”

  Pare za sređivanje vodovodne i kanazlizacione mreže i prilaznih puteva u Ulici Ivana Milutinovića kod Stočnog trga u Nišu, biće preusmerene za izgradnju infrastrukture u industrijskim zonama na Loznom kalemu, ali i u bivšem Vinogradarskom institutu. Većnik Miloš Milošević kaže da se radi o 35 miliona dinara.

  (5) detaljnije
 • rupa

  Zbog proslave Dana policije, po nalogu MUP-a posečeni lampioni u centru Niša

  Skoro svi lampioni na Trgu kralja Milana u Nišu, bilbordi, pa čak i tek postavljeni semafor koji pokazuje vreme dolaska autobusa, posečeni su, a rupe zabetonirane. U Gradskom zelenilu i Gradskom veću kažu da je to učinjeno po nalogu MUP-a, koje će u Nišu organizovati proslavu Dana policije. Međutim, kada će svetiljke biti vraćene i koliko će sve to koštati građane, novinari još nisu dobili odgovor.

  (43) detaljnije
 • Miloš Milošević Tijana Đorđević Ilić
  Izbori 2016

  Za gradske većnike izabrani početnici

  Iako imaju manje od 30 godina života i jedva 3 godine radnog iskustva, Miloš Milošević i Branislav Kačar će ubuduće u Gradskom veću Niša donositi bitne odluke. Njihova mladost je prednost - smatra novoizabrani gradonačelnik.

  (51) detaljnije