Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 12. 7. 2016.

| Politika

Bulatović: Diplomirao sam kasno zbog obaveza i rata

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Darko Bulatović
Obrazovanje gradonačelnika pod lupom javnosti; Foto: JV

Dan nakon što je odbio da odgovori na pitanje kada je diplomirao, novoizabrani gradonačelnik Niša Darko Bulatović otkrio je da je fakultet završio 2010. godine. Diplomirao je, kaže, kasno jer je dugo paralelno radio i studirao, ali i učestvovao u ratu.

Pošto što je juče odbio da odgovori na pitanja Južnih vesti i kaže koje godine je završio fakultet i obećao da će to učiniti danas, Bulatović je tokom današnje sednice Skupštine Grada prišao novinarima i saopštio traženu informaciju.

Diplomirao sam 2010. godine. Kao bivši oficir i vojno lice, pored svojih obaveza koje sam radio u službi, odlučio sam da završim Pravni fakultet. I uporedo sa svojim poslom sam to radio. U jednom trenutku sam zbog učešća u ratu to bio prekinuo, iz opravdanih razloga, angažovanja na nekim drugim poslovima.. i diplomirao sam 2010. godine na državnom fakultetu - rekao je Bulatović.

Bulatović je naglasio i da je nezadovoljan time što su novinari uopšte tražili informaciju o njegovom obrazovanju.

Meni je žao što takve stvari privlače pažnju, a ne ove koje su bitne za našu budućnost, za našu decu, za razvoj grada i države, ali i to govori da smo mi u mnogo stvari u stranputici i da moramo da menjamo te stvari - rekao je Bulatović.

Podsetimo, Darko Bulatović (SNS) je juče izabran za gradonačelnika Niša, a njegovu detaljnu biografiju možete pogledati u rubrici “Ko je ko”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ilic miljan

    10:42 // 18. 7. 2016.

    Gospodin Bulatovic je sramota za grad ja imam vece zvalje od njega zavrsio sam akademske studije sve u roku bolje mu je da da radnicima gorice platu

  • Antibot

    12:22 // 14. 7. 2016.

    Ajde, i drugi su imali obaveza, neki cak ucestvovali u ratu pa su na vreme zavrsili fakultet i bili najbolji szudenti na istom!
    Zasto niste postavili takvog za gradonacelnika gospodo???

  • Posmatrac

    22:40 // 13. 7. 2016.

    Gospode, ovaj je gori od Tome Grobara...... Sta smo mi doziveli, ljudi moji...... :(

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: