Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:32, 7. 5. 2012.

| Politika

Izborni štabovi 6. maja pred ponoć

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
06052012122
Radna atmosfera u DSS-u

Južne vesti obišle izborne štabove stranaka u poslednjem satu 6. maja i zatekle uglavnom radnu atmosferu, ali i poglede iščekivanja.

Iako su pred ponoć bili poznati samo preliminarni rezlutati predsedničkih izbora, u niškim odborima stranaka se nije krilo zadovoljstvo i nezvaničnim rezultatima na lokalu.

U Demokratskoj stranci Srbije radna atmosfera. U posebnoj sobi na nekoliko računara sređuju se rezultati sa birališta, a potpredsednik predsedništva omladine DSS, Marko Stevanović kaže da je rano za prognoze.

- Što se tiče nezvaničnih rezultata, po svemu onome što je pristiglo još je rano davati bilo kakve prognoze i trebalo bi sačekati zvanične rezultate - rekao je Stevanović.

Sličnog mišljenja bili su i u Gradskom odboru Nove Srbije, koji su bili zadovoljni rezultatima koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke postignutih na republičkom nivou, ali kako su rekli, treba sačekati izveštaje sa svih birališta. NS Radno i u Novoj Srbiji

U susednoj ulici, ispred sedišta SPS-a gužva. Rezultati pristižu, a u tom trenutku se sve vrtelo oko cifre 15 odsto na gradskom nivou. Bez obzira na tačan procenat, prema rečima Slavoljuba Vlajkovića, predsednika gradskog odbora SPS-a, treba slaviti pobedu.

- Nije bitno da li je 15 ili 16 procenata. Važno je da smo pobedili. Sve što smo obećali bićemo u mogućnosti da ostvarimo. Zahvaljujem se građanima Niša - rekao je Vlajković. SPS Iščekivanje rezultata u niškom odboru SPS-a

Grupa građana "Bolje" se prvi put predstavila na ovim izborima. U njihovim prostorijama rezultati su se obrađivali u dve sobe, a sve je pisano na velikoj tabli. Iako u trenutku kada su ih posetile Južne vesti nisu pristigli rezultati iz opštine Medijana, u ovoj grupi građana bili su zadovoljni.

- Obradili smo jednu trećinu biračkih mesta i to sa ivice grada, gde i nije ciljna grupa do koje smo mogli da dopremo, jer je kampanja bila kratka. Generalno smo zadovoljni jer smo za kratko vreme došli do procenta 3 i nadamo se da će ići prema 5. Sabiraćemo rezultate kako budu pristizali i nadamo se da ćemo stići do tog magičnog broja 5 - bio je jasan Aleksandar Beljan, jedan od lidera GG "Bolje". bolje Tabla sa rezultatima u GG"Bolje"

U gradu je sve bilo mirno, pravo nedeljno veče. Mogle su samo da se čuju priče o izborima među prolaznicima. Uglavnom su se komentarisali zvanični rezultati CeSid-a o izboru za predsednika Srbije.

Ali i te priče su se brzo završavale i Nišlije su nastavljale svoju večernju šetnju.  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: