Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 17. 4. 2024.

Niška opozicija, Kosovo i Savet Evrope: "Poraz spoljne politike SNS-a, nagrada autokrati Kurtiju"

Đorđe Stanković Jelena Milošević Članovi Delegacije Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope; foto: JV / Tamara Radovanović

Prijem Kosova u Savet Evrope, narodni poslanik iz Niša Đorđe Stanković ocenjuje kao “poraz spoljne politike SNS-a”, ali ističe da “nije kraj”, da ne treba odustati već sprečiti dalje napredovanje Kosova kroz međunarodne institucije. Njegova koleginica iz poslaničke klupe Jelena Milošević istakla je da Kosovo ni kao članica Saveta Evrope neće poštovati osnovna ljudska prava Srba i da je “rešenje u dogovoru dva naroda”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • još jedan u nizu rezultata katastrofalne

    13:27 // 17. 4. 2024.

    politike predaje KiM "velikog vodje" i koalicije SnS-SpS i svih prihvaćenih sporazuma.

  • dok veliki vodja obilazi sajam i štandove sa madjarskim vinima sa bratom Dodikom

    13:32 // 17. 4. 2024.

    Srbija ubire plodove njegovog vizionarskog rasturanja Srbije i " borbe" za KiM. Rezultati njegovog rada se nižu već je 20:0

  • Драган Шабац

    13:36 // 17. 4. 2024.

    Да ли сте вас двоје посланика из Ниша и у ЕУ парламенту "узели" коју ролну тоалет папира, за сваки случај, злу не требало.

  • Komsija

    13:43 // 17. 4. 2024.

    Pre neki dan kritikuju Sotira sto se "bavi" krupnom a ne lokalnom politikom, a sta sad oni rade? Ne znaju sta pricaju, nemaju nikakav plan za Nis. Ovakva "opozicija" je bruka i za grad i za SNS koji ih ubacio na drzavni kazan.

  • Komsija

    13:46 // 17. 4. 2024.

    Uzgred i Kurti radi za Vucica, skrece temu sa velikih socijalnih problema i socijalne bede koja hara Srbijom.

  • Dragan

    13:56 // 17. 4. 2024.

    Posle uspesnih dogovora PreCednika sa Kurtijem Srbima je sve gore...Kosovo ide u savet Evrope,a ko zn sta je usmeno dogovorio tako da nece biti cudno ako krene nova traktorijada...ON se upinje da ostane na vlasti po svaku cenu,a posto se istorija ponavlja nije tesko sa kim ce izazvati sukob u koji ce se opet umesati nato,a braca Rusi i brat Si bice po strani...bitno da ce biti tesko,i sve teze...

  • Jablan

    14:17 // 17. 4. 2024.

    Samo ludom coveku nije jasno da nas predsednik je unistio sve sto je moglo,ostalo je jos malo da maje ove glupe ljude i dolazi to sve na naplatu

  • Petar SNS

    14:38 // 17. 4. 2024.

    Znate sednete za sto i pričate nešto . Kažem opet prodajete maglu a to je najlepše Kosovo ovo ono i slične bolne teme . I tako 10 godina . A šta su dotični za stolom uradili za grad za državu za bilo šta ? Donirali nešto ? Očistili korito Nišave ? Uredili grad ? Molim ? Ne čujem ? Šta ? Ništa DA TAKO SAM I MISLIO ! Hvala lepo dovidjenja

  • Ацо,Србине,победа,победа,беее,беее

    15:00 // 17. 4. 2024.

    Аца Србин предао Коаово,сад да докрајчи Републику Српску и уведе нас у још неки рат.И небојте се, Вулин,Орлић,Лав Пајкић,мали Данило...,неће на фронт,већ ви и ваша деца.

  • đura

    15:02 // 17. 4. 2024.

    Zašto ovo što je rekao ne kaže u "medija centru u Prištini" kao osvedočeni junak i branitelj Kosova ? Imao je toliko vremena unazad !

  • Jablan

    15:32 // 17. 4. 2024.

    Opozicija nema izvrsnu vlast ne pustaju ih ni na lokalnu tv da kazu.
    Sta su ovi uradili sve je u njohovim rukama?
    Ulice totalni haos,kanalizacija se izliva,sport je mrtav ili se muci,kultura ne postoji,deca u vrtice nam jedu ko zna sta,hrana poskupela troduplo,gorivo nigde skuplje a uradili su da su se obogatili i pokrali sve sto je moglo.
    Aj pojedi sedvic i saberi se malo

  • Nikola

    15:43 // 17. 4. 2024.

    Jedan napred, pedeset nazad i opet tako u krug. Vidi ti sinko mi smo matori ali ako možeš prvo Niš da vratiš Nišlijama dosta je ovih dođoša.

    • rene

      20:30 // 17. 4. 2024.

      a tvoji preci su rođene Nišlije od Vizantije verovatno..

  • Goran

    15:52 // 17. 4. 2024.

    To je poraz Srbije u ovom trenutku i bilo ko da je na vlasti ništa ne bi poboljšao taj poraz, jer ono što je zacrtano to se i ostvaruje i tu nijedna politika ne može da menja... koje je rešenje? Tražiti od EU prijem do naredne godine Srbije u EU ili se okrenuti BRIKSU pa da vidimo, naravno strane investicije ne ugrožavati i nastaviti saradnju sa svim državama...

  • kome nije jasno neka pročita tekst francusko nemackog sporazuma

    16:05 // 17. 4. 2024.

    koji "noje potpisao" samo ga prihvatio i implementira. Vele izdaja

    • veleizdaja a ne vele izdaja

      19:59 // 17. 4. 2024.

      "vele nepismenost". naravno da ce mali vuk jos mnogo dugo da nas jase kad su mu protivnici ovakvi

    • @ veleizdaja a ne vele izdaja

      00:05 // 18. 4. 2024.

      tacno, tako ili onako izdajnik je izdajnik i to veleizdajnik a sendvičari saučesnici kao i oni koji ne izlaze na izbore i kazu "svi su isti"

  • Ko nas predstavlja dobro i postojimo

    16:47 // 17. 4. 2024.

    Uz duzno postovanje i Stankovicu i Milosevicki, oni nemaju kapacitet da bilo sta urade. Jednostavno njihov maksimum je akcija sa toalet papirima u skupstini… Ako su oni najbolje sto imamo i ako oni zastupaju nacionalne interese crno nam se pise… potonuli smo….

  • Lale

    17:07 // 17. 4. 2024.

    ....bar je Gos'n Djordje išao na izlet,za našu lovu doduše,da se "slika" I selfira za instagram sa zamišljenim izrazom lica..."goreo" je instagram...

  • Meraklija

    17:38 // 17. 4. 2024.

    Ne budite licemjerni, pa ti si moljakao po evropskom parlamentu da uvedu sankcije Srbiji da se ukinu IP fondovi, a tvoji koalicioni partneri i gazde da se Srbi proglase genocidnim narodom.
    Ne rekoste ništa šta bi sa wc papirom, obrukaste nišlije za to.
    Ah da morali ste da slušate vašeg gazdu da mu budete potrčko

  • Jelena

    18:24 // 17. 4. 2024.

    Kako ovo dvoje nije sramota!
    Licemeri!
    Juce bili da prizivaju strance da dodju u Srbiju i kontrolisu nas narod, a sada glasaju i isteruju pravdu.
    Sram vas bilo

  • neko iz mase

    20:20 // 17. 4. 2024.

    @Petar SNS
    mani se više Vučića i njegove izdajničke politike, a što se tiče niškog SNS, toliko su loši da im čak ni zamajavanje naroda sa pričom o Kosovu, EXPO-u i ostalim bajkama više ne pomaže, znači po tebi je kriva opozicija što ništa ne radi u Nišu, kad budu bili vlast radiće to što si nabrojao, do tada za sve loše u gradu isključivi krivac su SNS i Sotirovska

  • Jovan Milić

    22:50 // 17. 4. 2024.

    Gospodine Stankoviću o kojoj spoljnoj politici govorite, kakve veze sa istom imate i šta znate o njoj? Vi niste kvalifikovani za ove teme. Držite se lokala, iskren savet.

  • Snezana

    23:01 // 17. 4. 2024.

    Nazalost, opozicija ima isti stav o Kosovu kao i pozicija. Kosovo je odavno nezavisno, a ovo poziciono i opoziciono, kao i citateljsko lupetanje je bajka o carevom novom odelu.

  • Svašta

    07:30 // 18. 4. 2024.

    To je očekivano ništa novo i izgubljeno je još u vreme DS-a

  • vmp

    07:32 // 18. 4. 2024.

    @Jelena
    pa nisu ih oni zvali nego onaj nepomenik. i nije im cilj da kontrolisu narod nego bandu koja se krade izbore, volju gradjana. ok bote? slabo vas uce tamo u sekti....
    @JV
    ne radi vam reply posle komentara...

  • Aleksandra

    10:26 // 18. 4. 2024.

    @Meraklija
    Namerno spinujete. Opozicija nikada nije tražila, a naročito ne niški opozicioni lideri, da se uvedu sankcije Srbiji, nego da se sankcionišu državni (SNS) funkcioneri koji su učestvovali u krađi izbora i manipulacijama sa biračkim spiskom. Ako Vi mislite da je Vučić=Srbija, onda se u velikom problemu sa razumevanjem pravne države.

  • Robin Hud

    11:10 // 18. 4. 2024.

    Ovde mnogi mesaju pojmove. Nije Oskar IZDAO Kosovo, vec GA PRODAO ZA SVOJ OPSTANAK NA VLASTI I FATIRANJE DZEPOVA SVOJIH I CLANOVA SEKTE

  • dr Jakov Zlatar

    11:35 // 18. 4. 2024.

    Šta je loše u članstvu Kosova u Savetu Evrope? Vučić je doveo do toga, ne svojim potezima sada, već ranije i dok je bio ministar u vladi i gensek SRS-a, svojim stavovima, podržavanjem zločina nad albanskim stanovništvom,mržnjom prema njima, a ne potpisivanjem nečega što je već 1999. godine potpisano.Opozicija prihvata njegovu agendu i vidim zamera mu izgubljeno kosovo, a ne izgubljenu državu.

  • rene

    14:59 // 18. 4. 2024.

    vidimo da je Stanković bio veoma rečit u odbrani Srbije u SE ..ni za reč se nije javio

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: