Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:02, 13. 1. 2012.

| Sport

Euro 2012: Meraklije navijaju u Beogradu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
meraklije, hala

Navijačka grupa Meraklije pružaće podršku našoj rukometnoj reprezentaciji u beogradskom Pioniru.

Niški navijači pružiće podršku srpskim rukometašima na mečevima koje naša selekcija igra u okviru A grupe u Beogradu. Meraklije će 15, 17. i 19. januara putovati u Beograd, kada Srbija igra svoje utakmice.

- Dogovorili smo se sa Rukometnim savezom Srbije da idemo na dan utakmice i da navijamo za našu reprezentaciju. Još ne znamo da li ćemo ići u Beograd i ako Srbija prođe u drugi krug takmičenja. Pored nas, na tribinama će biti i predstavnici navijačkih grupa Red zmaja iz Beograda, Despoti iz Smedereva, Varvari iz Podgorice i Jakuza iz Kruševca - rekao je Miomir Živić, predstavnik Meraklija.

Niški navijači su uvek pravili odličnu atmosferu kada je reprezentacija igrala u hali Čair, ali i juna 2010. godine su pratili rukometaše u Češkoj na baraž meču za Svetsko prvenstvo.

Pored Srbije u A grupi su još Danska, Poljska i Slovačka. Deseto Evropsko prvenstvo će se održati od 15. do 29. januara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ултрас

    10:07 // 3. 6. 2012.

    Зна се ко је организатор свега тога и ко је позвао све навијачке групе да се придруже и подрже нашу репрезентацију... Апсолутно је глупо што издвајате само Мераклије, јер нису били само они!!! Немам ништа против њих, много су добри момци,а ли ако гледате широког лука, онда то радите како треба!!! Ред Змаја 09

  • ULTRAS

    00:04 // 21. 1. 2012.

    Na tribinama kao i uvek uz nasu reprezentaciju Divlja Telad iz Valjeva

  • niski

    14:15 // 15. 1. 2012.

    Pozdravljam i podrzavam organizovanost navijackih grupa posebno Meraklija u podrsci reprezentaciji Srbije.Klupski rivalitet po strani.Svi pod jednom zastavom,himnom,grbom.Svaka cast momci samo napred.Drago mi je da je i rukovodstvo RSS prepoznalo znacaj podrske Meraklija,koji su vise puta dosada dokazali i pokazali kako se bodri REPREZENTACIJA SVOJE ZEMLJA.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: