Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Vinter sport Niš

  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Ekonomac ubedljiv u "Čairu", šampion savladao Vinter sport sa 7:1

    Mnogo bolje od 18:2 iz jesenjeg dela sezone, ali i dalje nedovoljno dobro da se ugrozi šampion, protekao je meč između Vinter sporta i kragujevačkog Ekonomca u hali “Čair”. Utakmica 13. kola Prve futsal lige, pred oko 500 gledalaca, završena je rezultatom 7:1, a Nišlijama je ovo bio prvi poraz nakon skoro 4 meseca.

    detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Vicešampion Srbije “pao” u Vranju, slavio i Kalča

    Aktuelni vicešampion Srbije, trenutno drugi tim na tabeli Nova Pazova, neočekivano je izgubila od ekipe koja je treća sa začelja - Vranja. U lepoj atmosferi vranjske hale domaćin je pobedio sa 6:2, uz het-trik Miloša Trajkovića, a istim rezultatom slavio je i niški Kalča, koji je nošen novajlijom Aleksandrom Pavlovićem trijumfovao u Smederevu.

    (2) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Šampion u Nišu, vicešampion u Vranju

    Kragujevački Ekonomac, devetostruki uzastopni šampion Srbije, gostovaće niškom Vinter sportu u hali "Čair" u ponedeljak 18. februara. Težak posao je i pred futsalerima Vranja, koji će dočekati aktuelnog vicešampiona Novu Pazovu, dok će niški Kalča i Jastrebac iz Blaca u ovom kolu gostovati.

    (1) detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Za 11 sekundi Vinter sport preokrenuo i pobedio

    Dobar vikend je za prvoligašima sa juga Srbije, posebno uzimajući u obzir koliko su ozbiljne rivale imali. Spektakl je viđen u “Šumicama”, gde je niški Vinter sport za 11 sekundi preokrenuo, savladao FON i preuzeo od njega 3. poziciju na tabeli. Jastrebac je u Blacu remizirao sa Novim Pazarom, dok su Vranjanci pružili častan otpor šampionu Ekonomcu.

    (1) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Kreće Prva liga u futsalu, južnjaci na parketu od petka do ponedeljka

    Nakon dva i po meseca na teren će ponovo najbolji domaći timovi u futsalu, a od južnjaka kod kuće će igrati niški Kalča u nedelju, 10. februara, koji dočekuje beogradsku ekipu Srpska, kao i Jastrebac koji će u Balcu dan kasnije dočekati Novi Pazar. Vranje će gostovati šampionu Ekonomcu u Kragujevcu, a niški Vinter sport FON-u u Beogradu.

    (1) detaljnije
  • Kalča Jastrebac futsal

    Prva futsal liga: Pobede Vinter sporta i Kalče, poraz Vranjanaca

    Nakon više od dva meseca pobedio je niški Kalča i to favorizovani Novi Pazar, čime je “pogurao” gradskog rivala Vinter sport do 4. pozicije na tabeli na polusezoni. To ne bi bilo moguće da i drugi niški tim nije pobedio u 11. kolu Prve lige i to vrlo ubedljivo, dok je FON deklasirao Vranje.

    (1) detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Kalča dočekuje Novi Pazar pred zimsku pauzu

    Poslednje kolo jesenjeg dela sezone u Prvoj futsal ligi igraće se ovog vikenda, a od predstavnika juga Srbije jedino će Kalča igrati kod kuće, pošto će u ponedeljak, 26. novembra u hali “Čair” dočekati Novi Pazar. Ostali južnjaci će gostovati: 24. novembra Vinter sport u Valjevu i Vranje u Beogradu, a 30. novembra Jastrebac iz Blaca u Ivanjici.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Vranje prokockalo vođstvo, Jastrebac deklasirao Kalču

    Ispustilo je Vranje prednost od 2:0, koju je imalo na poluvremenu i na kraju izgubilo od svog gosta ekipe RB iz Valjeva, rezultatom 4:3. U južnjačkom okršaju 10. kola Prve futsal lige ubedljiv je bio Jastrebac, koji je u Blacu savladao niškog Kalču sa 7:1, dok je drugi niški predstavnik Vinter sport pobedio Ivanjicu.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Kalča gostuje u Blacu

    Dok će Vinter sport i Vranje svoje rivale u 10. kolu Prve futsal lige dočekati u subotu, 17. novembra, Jastrebac i Kalča će se u sportskoj hali “Čika Duško Jovanović” u Blacu sastati u ponedeljak, 19. novembra.

    detaljnije
  • Kalča mali fudbal futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport i Jastrebac podelili bodove

    U duelu dva najbolje plasirana kluba sa juga Srbije Vinter sporta i Jastrepca iz Blaca nije bilo pobednika, pošto je meč u niškoj hali “Čair” završen rezultatom 3:3. U 9. kolu Prve futsal lige ostala dva južnjaka su poražena - niški Kalča u Novoj Pazovi, a Vranje u Ivanjici.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport dočekuje Jastrebac u Nišu

    Najbolje plasirani timovi sa juga Srbije u ponedeljak, 12. novembra, igraće jedan protiv drugog - u niškoj hali “Čair” sastaće se Vinter sport i Jastrebac iz Blaca. Dan ranije svoje mečeve 9. kola Prve futsal lige igraće druga dva predstavnika juga, pošto će niški Kalča gostovati Novoj Pazovi, a Vranje Ivanjici.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Solidan otpor Kalče šampionu, Vinter sport slavio u Vranju

    U odnosu na većinu klubova, koji su iz duela sa šampionom Ekonomcem izlazili sa “napunjenom mrežom”, Kalča se u niškoj hali “Čair” nije obrukao. Iako je primio 3 gola u prvom poluvremenu, u drugom su timovi bili izjednačeni, a Kragujevčani su slavili sa 5:2. Vinter sport je rezultatom 4:2 pobedio u Vranju, dok je Jastrebac u Blacu izgubio od Nove Pazove.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Šampion Ekonomac u Nišu, derbi novajlija sa juga u Vranju

    U subotu, 3. novembra, niška hala “Čair” ugostiće šampiona Srbije Ekonomac, koji će igrati protiv ovdašnjeg prvoligaša Kalče. Istog dana, Jastrebac će u Blacu ugostiti drugoplasiranu Novu Pazovu, dok je za nedelju zakazan okršaj južnjaka, pošto će niški Vinter sport gostovati Vranju.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: “Komšijska” podela bodova u Vranju, Vinter sportu nije došao rival

    Po 6 golova postigli su Jastrebac iz Blaca i Vranje u “komšijskom” okršaju 7. Kola Prve futsal lige i podelili bodove. Kalča je izgubio od FON-a u Beogradu, dok Smederevo, protivnik Vinter sporta, nije došlo na zakazani meč.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Južnjački derbi bez publike, Nišlije igraju u nedelju

    Duel Vranja i Jastrepca iz Blaca u petak, 26. oktobra, otvoriće 7. kolo Prve lige u futsalu, ali će vranjska hala ovom prilikom biti prazna, zbog kazne Disciplinke komisije. Ostala dva predstavnika juga Srbije, svoje mečeve odigraće u nedelju, 28. oktobra, Vinter sport kod kuće protiv “fenjeraša” Smedereva, a Kalča u Beogradu protiv FON-a.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Bodovi otišli samo u Vranje

    Debakle su u 6. kolu Prve lige doživeli Kalča i Jastrebac kod kuće, s obzirom na to da je prve deklasirao šampion Ekonomac sa 11:0, a druge RB iz Valjeva sa 6:0. Južnjaci koji su igrali na strani ovog vikenda bolje su prošli, pošto je Vranje pobedilo u Smederevu sa 3:2, a Vinter sport je tesno izgubio od Srpske sa 3:2.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Šampion stiže u Blace

    Duel Vranja u Smederevu otvoriće 6. kolo najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je zakazan za petak, 19. oktobar. Dan kasnije u Blace stiže aktuelni šampion Srbije Ekonomac, protiv koga će igrati Jastrebac, dok su mečevi prvoligaša iz Niša zakazani za nedelju (Kalča), odnosno ponedeljak (Vinter sport).

    detaljnije
  • Kalča Vinter posrt mali fudbal

    Vinter sport preokrenuo i pobedio Kalču u gradskom derbiju

    Isključenja, žestoka borba, goleada u drugom poluvremenu, sjajne partije golmana oba tima i preokret gostujućeg Vinter sporta viđeni su u hali “Čair”. Iako je poveo sa 2:0 Klub malog fudbala Kalča izgubio je sa 5:3 u gradskom derbiju Niša, prvom prvoligaškom nakon pauze od dve godine.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Niški futsal derbi u hali "Čair"

    Nakon dve godine ponovo će Nišlije imati prilike da pogledaju prvoligaški okršaj dva kluba iz svog grada. Zaostali meč 4. kola, koji će odigrati klubovi malog fudbala Kalča i Vinter sport, zakazan je za večeras u hali "Čair".

    detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Loš vikend za klubove sa juga Srbije

    Jedini tim sa juga Srbije koji nije izgubio u 5. kolu Prve futsal lige je Jastrebac iz Blaca, ali je i on morao da se zadovolji samo jednim bodom, pošto je remizirao u Smederevu sa istoimenim timom. Niški klubovi Kalča i Vinter sport primili su po pet golova i izgubili, dok je Vranje u neizvesnom duelu novajlija savladano od ekipe Srpska.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: