Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:51, 20. 4. 2012.

| Sport

Prijem za košarkaše Konstantina

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kk konstantin, prijem

U Gradskoj kući gradonačelnik Niša Miloš Simonović priredio je prijem za košarkaše Konstantina koji su osvajanjem drugog mesta u Prvoj B ligi obezbedili plasman u Košarkašku ligu Srbije.

Niška košarka se vratila u elitu. Pobedom nad ekipom Mladosti iz Čačka Konstantin je osigurao drugo mesto na tabeli na kraju sezone. Utisci nakon ostvarenog uspeha još su sveži, a čestitke stižu sa svih strana. 

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović je u Gradskoj kući napravio prijem za najbolje niške košarkaše i tom prilikom im čestitao na uspehu.

- Ovo je vaš veliki lični uspeh, ali i čitavog grada. Zahvaljujem se igračima, ali i Jovici Antoniću, šefu stručnog štaba. Klub ne duguje nikom ništa, igrači i stručni štab su sami izborili plasman u prvu ligu. Siguran sam da će ekipa dostojno predstavljati Niš u Košarkaškoj ligi Srbije, a verujem da će u narednim sezonama biti siguran prvoligaš - rekao je Simonović.

marko cvetkovic Marko Cvetković

Ovom prilikom Simonović je uručio zlatnik Grada Niša Marku Cvetkoviću koji je trijumfom na kraju Prve B lige zavrpio dugu i uspešnu karijeru. Marko je poslednju utakmicu u karijeri odigrao na svoj 35. rođendan, a jedan od najlepših poklona pripao mu je njegovm i zaslugom saigrača.

- Zahvaljujem se svima. Zajedno smo ostvarili povratak u elitu. najviše zasluga imaju igrači i stručni štab. Nadam se da će Niš biti stabilan prvoligaš. Ja sam se oprostio, ali se nadam da ću aktivno učestvovati u radu kluba - rekao je Marko Cvetković.

Prijem za košarkaške Konstantina

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    23:07 // 21. 4. 2012.

    drugari ovo je nekadasnji Sindjelic,i zato pssssssssssssssssssssssst

  • Dubioza

    17:14 // 21. 4. 2012.

    KK Radnicki Nis!

    • Miladin

      22:37 // 21. 4. 2012.

      kad ga ti oformis

  • Nikola

    13:01 // 21. 4. 2012.

    Drndaj Konstantine oleeeeeeeeeeeee

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: