Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:34, 10. 12. 2013.

| Sport

Sa Smederevom za oproštaj od niške publike

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kosarkasi-konstantina-na-domacem-terenu.jpg
Strahinja Stojačić (13) veruje u nastavak dobre serije

U sredu, 11. decembra u sali Osnovne škole "Dušan Radović" košarkaši niškog Konstantina dočekuju Smederevo u poslednjem meču ove godine pred niškom publikom.

Oproštaj od niške publike za ovu kalendarsku godinu košarkaši Konstantina imaće u sredu kada u okviru 12. kola u Niš stiže ekipa koja trenutno zauzima 7. poziciju sa 6 pobeda i 5 poraza.

- Bitna utakmica iz više razloga, prvo jer treba da overimo pobedu u gostima koju smo imali, drugo jer nas čekaju dva gostovanja do kraja godine. Imamo i šansu za Kup Srbije, mada to je u trećem planu. I još jedan razlog što smo prošlu utakmicu kod kuće izgubili i da taj domaći teren ne damo jer će nam mnogo značiti u kasnijem periodu - kaže Marko Cvetković, trener Konstantina.

Konstantin posle 11 kola ima 7 trijumfa i 4 poraza i sa 18 bodova zauzima četvrto mesto na tabeli. Niški tim je u prethodna dva kola pobedio Meridianu i Napredak, pa očekuje da nastavi pobednički niz na svom terenu.

- Smederevo je mlada i talentovana ekipa, tu su igrači Mege koji su na pozajmici. Pored njih, tu je Uroš Parović na pleju, onda Rnić na centru koji su stariji, kao i Radenković na poziciji centra. Nezgodna su ekipa, igraju dosta minuta, razigrani su. Tu je i Andrija Simnović iz Niša, koji je jedan od talenata i solidno igra. Publika ima više razloga da dođe. I zbog nas i zbog Andrije. Nadam se da će da bude lepa košarkaška predstava i da će rezultat biti u našu korist - dodao je Cvetković.

Ekipu Smedereva dobro poznaje njihov nekadašnji igrač Strahinja Stojačić.

- Ekipa Smedereva je mlada i talentovana. Ulazimo u utakmicu sa dve vezane pobede, posle jedne od važnijih ove sezone protiv Napretka u Kruševcu. Nadamo se da ćemo potvrditi brejk koji smo napravili. Bitno je da se dobije ova utakmica da bismo ušli sa manje pritiska i rasterećenije u dve naredne utakmice - kaže Strahinja Stojačić, košarkaš Konstantina.

Utakmica počinje u 19h u sali škole u Duvaništu, a ulaznica je 100 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ГоранЧе

    17:32 // 10. 12. 2013.

    Наравно да ћемо доћи на прво полувреме али утакмица против Данске је важнија. Зар заиста није могло да се помери сат времена уназад?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: