Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:20, 21. 1. 2015.

| Sport

Ubedljiv poraz Železničara na početku priprema

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
marko-pernar.jpg
Marko Pernar postigao 2 gola; foto: Vanja Keser

U prvoj kontrolnoj utakmici niški rukometaši izgubili su od kragujevačkog Radničkog rezultatom 37:27 (20:12) u hali Čair.

Dve nedelje nakon početka priprema za nastavak sezone u Superligi niški igrači odigrali su kontrolni meč sa učesnikom SEHA lige koji od 6. minuta nije ispuštao vođstvo.

"Želja" je vodio samo na početku - 1:0 i 2:1, ali je protivnik serijom 5:2 lako preokrenuo i uvećavao prednost koja je bila i plus 12.

Uz dosta grešaka u dodavanju lopte i usporenu igru domaćin je pokazao da ima još dosta da se radi do željene forme.

Najefikasniji u timu Nišlija bio je Žarko Petković sa 8 golova, od čega je 3 postigao iz sedmerca.

Železničar je igrao bez oba standardna leva krila Milana Pavlova i Aleksandra Pavlovića, pa je šansu dobio Luka Petrović koji je sa 4 gola korektno odradio svoj zadatak.

U niškom timu bio je i pivot Miloš Milosavljević, bivši "Željin" igrač, koji bi trebalo da se ovih dana dogovori oko eventualnog novog angažmana.

ŽELEZNIČAR - RADNIČKI KRAGUJEVAC 27:37 (12:20)

Hala Čair, Niš

Gledalaca: 100

Sudije: Maja Anđelić i Dušica Đorđević (Niš)

Sedmerci: Železničar 3 (3), Radnički 5 (4)

Isključenja: Železničar 6 minuta, Radnički -

ŽELEZNIČAR: Zlatanović 6 odbrana, Jelovac 2 odbrane, Stojanović 2 odbrane (1 sedmerac), Porobić 2, B. Stefanović 4, Petrović 4, Pernar 2, Davor Basarić 3, Spasić, Dušan Basarić, Jeremić, Damnjanović 1, Mađar, Denić 3, Petković 8 (3), Mitić, Milosavljević.

RADNIČKI: Lekić 3 odbrane, Petrović 14 odbrana, Pralica 6 (3), Prodanović 2 (1), Janićijević 1, Mošić, Spasić 5, Davidović 5, Milinčić 2, Simić 3, Stevanović, Tomić 2, Šmigić 2, Radović 2, Bosić, Rajičević 2, Ervaćanin 5.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pamet koja sija

    11:10 // 22. 1. 2015.

    Milomire treba da znaš za uspeh jednog sportskog kluba treba para, koje želja nema A ni sam grad, tako da ostaje koliko para toliko muzike, lep dan ti želim milomire

    • ti sto sijas

      13:39 // 22. 1. 2015.

      kad nema para onda se ne bacaju na tamo neke:Pavlove,Porobice,Pernare... nego se osloni na svoje L.Petrovica,N.Stojanovica,A.Pavlovica... koji su jeftiniji od najma za stanove pomenutih a,perspektivni

    • milemen

      14:45 // 22. 1. 2015.

      Da se nadovezem na komentar korisnika "ti sto sijas". U potpunosti se slazem sa vasim komentarom. Od pomenutih mladih izdanaka Zeljine skole, licno poznajem N. Stojanovica. Neverovatno krilo!

  • milomir maric

    10:36 // 22. 1. 2015.

    Surova istina.Sa ovim trenerima i rukovodstvom Zelja ne moze dalje od neke patos lige,za SEHA ili neku drugu jacu ligu trebaju neki drugi,bolji ljudi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: