Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 28. 10. 2017.

| Zabava

Nastavak priče o super junaku Toru ove nedelje u niškim bioskopima

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
bioskop
Novi filmovi u niškim bioskopima; Foto: Cineplexx

Od 26. oktobra u niškim bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad” ljubitelji filma moći će da pogledaju četiri nova naslova, jednu premijeru, jednu pretpremijeru i dva naslova u okviru “Gete Fest”-a. Na veliko platno stiže "Ragnarok", treći deo sage o Toru, kao i osmi deo “Slagalice strave”.

"Ragnarok" je još jedan film nastao po Marvelovim stripovima, a u trećem nastavku jednu od glavnih uloga tumači i oskarovka Kejt Blanšet. Ovaj deo spojiće nordijskog boga munje Tora sa bivšim kolegom iz Osvetnika - Hulkom.

Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Ali najpre je potrebno da preživi gladijatorsko takmičenje - piše u sinopsisu.

Svetskoj fešti i pompi oko globalno popularnog praznika Noći veštica daće i niški bioskopi jer će 31. oktobra u “Cineplexx”-u biti prikazana još jedna “Slagalica strave”. Glavne uloge u filmu tumače Tobin Bel, Loa Vandervurt i Hana Anderson, dok režiju potpisuju braća Majkl i Peter Spierig.

Osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala, pod nazivom “Džigsou“ donosi nam poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Tela počinju da se pojavljuju po gradu i svako od njih je suočeno sa jedinstveno ružnom smrću. Dok se istraga razvija, dokazi upućuju na jednog čoveka: Džona Kramera. Kako je to moguće? Čovek poznat kao Džigsou je odavno mrtav - navodi se u sinopsisu.


Četiri nova naslova

Novi naslovi za ljubitelje filmova na velikom platnu jesu i “Srećan dan smrti”, “Najhrabriji”, “Junačine “ i “Čudovišta iz moje porodice”.

Triler „Srećan dan smrti” jeste film u kome, kako piše u sinopsisu, studentkinja (Džesika Rot) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. Film je režirao Kristofer Landon.

Pored ovog trilera, ponuda niških bioskopa bogatija je i za film “Najhrabriji”, herojsku priču o vatrogascima.

Film baziran na istinitoj priči elitne posade vatrogasaca iz Preskota u Arizoni, koja se borila s požarom u Jarnelu, 2013. godine, a u kojoj je život izgubilo 19 članova posade. Kao što većina nas beži od opasnosti, oni idu prema njoj - oni bdiju nad našim životima, našim domovima, svemu što nam je drago, stvaraju jedinstvo koje je usredsređeno na gašenje vatre - piše u sinopsisu.

Fantazija “Čudovišta iz moje porodice” mogla bi da bude posebno interesantna za tinejdžere i mlađu publiku. Ovo je priča o porodici Višbourn koju će na jednom maskenbalu veštica sve pretvoriti u čudovišta.

Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima - piše u sinopsisu.

Posebna “poslastica” za ljubitelje akcije mogao bi da bude film “Junačine” o elitnom odredu španske tajne službe.

Posle propale operacije i tragične smrti najboljih među njima, Elitni odred španske tajne službe regrutuje novu grupu agenata koju čine po jedan pripadnik civilne garde iz Andaluzije, Madrida, Baskije i Katalonije, i jedan legionar. Oni moraju da prevaziđu sve razlike (a ima ih poprilično), kako bi spasli zemlju od ludog teroriste koji je "reparirao" staru termonuklearnu bombu, potonulu posle incidenta kraj plaže u Palomaresu - navodi se u sinopsisu.

U okviru “Gete fest”-a, u subotu 28. oktobra, u bioskopu “Cineplexx” u 20 sati biće prikazan film “Povratak u Montok”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: