Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:49, 9. 9. 2021.

Dveri: Kupovina inteligentnih kamera, nadzora i monitoring centra rasipanje para Nišlija

dveri Traže smenu direktora i vanredne izbore u Nišu; foto: Srpski pokret Dveri

Da je potpuno nepotrebno i neodgovorno da u, kako ga nazivaju, stanju opšteg operativnog kolapsa preduzeća, JKP Mediana uvodi i instalira sistem za monitoring, bezbednost i optimizaciju, smatraju u opozicionom Srpskom pokretu Dveri.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Miksa

    09:07 // 9. 9. 2021.

    E, BRAVO!!! Sramota je više šta se radi u tom preduzeću... napuniše kancelarije botovima koji misle da im je to dedovina, kupljenih diploma a nepismeni. Stari kamioni, nedovoljan broj radnika, niske plate za radnike koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, opšti haos i rasulo - ogledalo danasnje Mediane! Rukovodstvo - NULA!

  • slavko

    13:10 // 9. 9. 2021.

    Rasipanje nasih para- u njihove dzepove! Ovoliko drpanja i to otvorenog i bez pardona nikada nije bilo.Pa svi prethodni su device Marije za ove!

  • Нишлија

    09:38 // 9. 9. 2021.

    Нисам приметио да се неко оволико бори за Ниш као Двери. Градоначелницу сменити што пре, док не уништи све, а Двери да поставе Мишу да доведе у ред ову лоповску банду.

    • profesor

      10:53 // 9. 9. 2021.

      ma popa da nam postave za gradonačelnika dveri, to je rešenje

    • Nišlija

      10:55 // 9. 9. 2021.

      Juče pili vino sa Vučićem a danas se bore protiv Vučića, nešto tu nije kako treba

    • Nikola

      14:39 // 9. 9. 2021.

      Slika govori vise od reci… kuka i motika… moglo je u podnaslovu i sns/srs da pise… nema razlike… dok god cobani vode drzavu, a intelektualci ovce… nema „leba“ za nas.

  • Павле И. Премовић

    12:41 // 9. 9. 2021.

    Стицајем околности данас прожох поред Завода за трансфузију у Нишу. Било је око двадесетак пацијенткиња и пацијената мање-више са преко 70 година и уочљиво са напорним ходом. Сви су чекали напоље да се прозову а постојала је само једна клупа где су могли да седну само четворо остали су морали да стоје. Један од присутних ми рече да овде понекад чекају и по четрдесетак пацијената.

  • Soko

    09:33 // 9. 9. 2021.

    Sve će to oko sokolovo da snimi pa će da vidite, još da snima po kancelarijama bilo bi transparentno.

  • da da

    08:58 // 9. 9. 2021.

    lopovski grad,prvi vrati pare grad ljudima sti su duzni pa neka trose gde zele ko direktor jedan za svakerkin stan u i istoj zgradi....

  • Kvazi opozicija

    20:52 // 9. 9. 2021.

    Ako Brnabić organizuje koktel uz prezentaciju kamera da li će vaš Boško da dodje? Pozz

  • Inženjer

    11:37 // 10. 9. 2021.

    Slažem se i ja da su svrsishodnije smećare pa da Dveri konačno odu na đubrište istorije gde im je i mesto. Nišu su potrebni podzemni kontejneri a ne da se smeće razvlači svuda po ulicama. Potrebno je proširenje mreže kanalizacije a sistemi nadzora su uvek dobrodošli, ali redom. Za početak, možete zaposliti i pozornike po kvartovima koji bi čuvali javni red i mir, kao što je to bilo u vreme SFRJ.

    • LudiMilojko

      18:56 // 16. 9. 2021.

      Ako si inzenjer ubio me bog.Podzemni kontejner - jeftine izrade.Posle nekog vremena izrdja ili plastika kako god.Procuri u zemlji i siri se.Krenu poplave - kanalizacije smesa se zajedno zaraza da se raznosi i kontaminira sve zivo.Oni obicnu kanalizacijsku mrezu nemoze da novu odrade.Kamoli obicne postojece kontejnere redovno da prazne.Nego postavimo kontejnere podzemno ne vidise kad puni.

  • ČEDO MIRA

    14:21 // 22. 9. 2021.

    Jedno pitanje rukovodstvu JP"MEDIANA",a bogami i grada: u najprljavijoj opštini u gradu PANTELEJ, uz mnogo buke i rasprave sa građanima,naravno i hvalisanja,postavljeni su na desetine podzemnih kontejnera i sa tih mesta odvezeno preko 100 klasičnih kontejnera. Postavljam pitanje, gde su ti kontejneri koje su kupovali građani? Zašto nisu postavljeni u ulicama u kojima ih nema? Smeće je ukras ulica!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: