Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:47, 14. 8. 2017.

| Društvo

Naplata parkiranja u četvrtak u Vranju za pomoć mladom Stefanu

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
vranje foto i.m.
Naplata parkiranja u humanitarne svrhe; foto: I.M.

Sav prihod od naplate parkinga putem SMS poruka u četvrtak, 17. avgusta, biće namenjen za lečenje mladog Vranjanca Stefana Arsića obolelog od tumora karlične kosti, a kome je novac neophodan za lečenje u Atini.

Stefanu je dijagnostifikovan osteosarkom karlične kosti, nakon čega je prošao dva ciklusa hemoterapije i operaciju na kojoj mu je izvađeno 7 kilograma tumora. Bolovi se nisu povlačili i ustanovljeno je da je tumor zahvatio peti pršljen.

Apelujemo na sve ljude dobre volje, pa čak i one koji ne koriste usluge parkiranja, da tog dana pošalju poruke na brojeve za SMS parkiranje i na taj način daju svoj doprinos za prikupljanje sredstava za lečenje Stefana Arsića - navodi se u saopštenju vranjskog Parking servisa.

Na Stefanov 25. rođendan njemu je amputirana desna noga, sa delom karlice i krsne kosti. Tumor ne miruje, već ponovo raste i ovaj hrabri momak trenutno prolazi kroz peti ciklus hemoterapije. Šansa je lečenje u Atini, za šta mu je potreban novac.

Svi oni koji žele da pomognu, mogu u četvrtak, 17. avgusta, da pošalju SMS na brojeve Parking servisa: 9171 (cena 35 dinara), 9172 (30 dinara), SMS za dnevne karte 9170 (cena 200 dinara) i 9173 (100 dinara).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: