Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Darko Bulatović

  • Policijska uprava Niš

    Niška policija ćuti o uzroku Bulatovićevih povreda, tajanstvena i policija Kosova

    Pošto je gradonačelnik Niša Darko Bulatović nakon incidenta na prelazu Merdare na Kosovu primljen sa povredama ruke u niški Klinički centar, u ovoj zdravstvenoj ustanovi su istakli da su o svemu "obavestili nadležne organe". Međutim, u niškoj policiji kažu da "nemaju šta da kažu na to" i ignorišu novinare. U policiji Kosova tvrde da su "primenjivali standardne procedure", ali ne odgovaraju na pitanja o niškim odbornicima koji su tada putovali sa Bulatovićem, kao ni to koliko je prvi čovek Niša bio zadržan u policijskoj stanici Podujevo.

    (14) detaljnije
  • darko bulatovic i stevan zivkovic

    Gradonačelnik Niša ne želi da komentariše hapšenje Stevana Živkovića

    Iako je Stevana Živkovića za funkciju šefa Kancelarije za mlade predložio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, a sam gradonačelnik je potpisao i odluku da Nišlije plate skoro 2 miliona dinara firmi, iz koje je Živković navodno kasnije izvlačio taj novac, zbog čega je uhapšen, Bulatović smatra da to ne treba da komentariše.

    (17) detaljnije
  • bane jovanović

    Bane Jovanović: Zašto je Bulatović išao na Kosovo i ko to plaća?

    Da li je dvodnevni obilazak Kosova gradonačelnika Niša Darka Bulatovića državnička ili stranačka funkcija, pita se opozicioni odbornik u niškoj Skupštini Branislav Jovanović i dodaje da mora da se zna ko je to platio. Jovanović ističe da je gradonačelnik dužan da se objasni javnosti šta se tačno dogodilo na administrativnom prelazu Merdare, kada je sa još dva niška odbornika povređen.

    (17) detaljnije
  • Bulatović

    Tajac oko incidenta na Kosovu - gradonačelnik Niša radi i ne želi da komentariše

    Dok u Kabinetu gradonačelnika navode da gradonačelnik Niša Darko Bulatović ne namerava da komentariše neprilike na Merdaru, odakle se vratio sa povredama i plaćenom kaznom od 150 evra, jer je “na Kosovu bio privatno”, poverenik Srpske napredne stranke za Niš Zvezdan Milovanović ističe da je tamo bio službeno da bi pratio predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

    (34) detaljnije
  • darko bulatovic

    Kosovska policija: Bulatović nije pretučen, već je kažnjen sa 150 evra

    Zbog toga što je kolima hteo da zaobiđe kolonu na administrativnom prelazu Merdare, kako kažu u Policiji Kosova, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je kažnjen sa 150 evra. Policija demantuje tvrdnje izvora bliskih prvom čoveku Niša da su ga pretukli, iako je on sa povredama završio u niškom Kliničkom centru.

    (34) detaljnije
  • darko bulatović

    Gradonačelnik Niša povređen na Kosovu

    Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović, trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora, Bulatović je napadnut na Kosovu. Inače, pored gradonačelnika, napadnuta su i dva niška odbornika - Miloš Sekulić i Bojan Marinković Bojzi.

    (94) detaljnije
  • leoni

    Vlast se hvali novim fabrikama u Nišu, a industrijska proizvodnja u padu

    Često pominjani niški "industrijski bum" predsednika Aleksandra Vučića i gradonačelnika Darka Bulatovića kada se prevede u brojke i činjenice pokazuje zapravo pad industrijske proizvodnje u Nišu u prvoj polovini godine i to za 3,5 %. To što se vlast hvali novim fabrikama i radnim mestima, a proizvodnja opada, ekonomista Miroslav Prokopijević pojašnjava političkim marketingom, koju ova vlast, kako kaže, nikad više i nikad bolje koristi.

    (9) detaljnije
  • Nišlije nisu u domenu gradonačelnika Niša

    Nismo ni očekivali da će posle najnovijih paljenja automobila gradonačelnik sam da se obrati uplašenim Nišlijama na tu temu, ali je zato na novinarsko pitanje odgovorio da je to “posao državnih organa”. Ipak, tabloidne naslove o navodnom pozivanju dela opozicije na puč ili državni udar i navodne pretnje predsedniku Srbije, niški gradonačelnik je mnogo konkretnije komentarisao - pozvao je državne organe da se time “što pre pozabave”.

    (3) detaljnije
  • darko bulatovic

    Bulatović "zaboravio" da za sporne firme koje "krpe" ulice zna već više od godinu dana

    Dok je gradonačelnik Niša Darko Bulatović pre dve nedelje tvrdio da nije upoznat sa time da firma "M univerzal tim" koja "krpi" niške ulice ugovore koje ima sa Gradom zalaže kod privatnika, dokumentacija u koju su novinari imali uvid, pokazuje da se Bulatović ovim problemom bavio još 2016. godine. Pored toga, većnik Miloš Milošević kaže da je “sve po zakonu”, jer “firma u vreme zaloga nije bila u blokadi”, iako je u to vreme račun "M univerzala" već 16 dana bio blokiran.

    (22) detaljnije
  • Narodna stranka

    Narodna stranka: Bulatovićev izveštaj je ponižavajuć za građane

    Izveštaj o radu gradonačelnika Darka Bulatovića, kako tvrdi Narodna stranka, sraman je i ponižavajuć za one građane Niša koje preskupo koštaju ''usluge'' gradske uprave. Dve godine vlasti Bulatovića, dodaju iz Narodne, obeležile su korupcionaške afere, poklanjanje aerodroma i “incidenti” koji nalikuju mafijaškim obračunima. Zato će pokušati da izdejstvuju vanredne izbore.

    (7) detaljnije
  • zapaljen auto

    Gradonačelnik o paljenju automobila: Policija će me obavestiti kad ima rezultata

    Prvi čovek grada Niša Darko Bulatović navodi da ga je načelnik Policijske uprave u Nišu Slaviša Virijević obavestio o novim paljenjima automobila, kao i da će ga vrlo brlo obavestiti da “šta se zapravo dešavalo”, a to sve zavisi od dalje istrage.

    (6) detaljnije
  • bulatović4:3

    Opoziciju nije "oduševio" izveštaj Bulatovića, traže njegovu smenu

    Gradonačelnik Niša Darko Bulatović podneo je odbornicima i građanima dvogodišnji izveštaj o svom vladanju, istakavši kao najveće rezultate - finansijsku stabilizaciju, investicije i podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije. Međutim, opozicija izveštaj naziva “jalovim”, bez rezultata i činjenica i najavljuje da će tražiti njegovu smenu na sledećoj sednici niškog parlamenta.

    (20) detaljnije
  • direkcija za javni prevoz

    Bulatović o ćutanju Direkcije: Svi moraju da odgovaraju na pitanja

    Već mesecima čelnici niške Direkcije za javni prevoz ne odgovaraju ili selektivno odgovaraju na pitanja o svom radu, kršeći tako princip transparentnosti u radu onih koje plaćaju građani. Gradonačelnik Niša kaže da svi moraju da odgovaraju na novinarska pitanja. Međutim, jedan od čelnika Direkcije Ivan Jovanović iz SNS opet je odbio da odgovara na pitanja vezana za preduzeće u kojem radi.

    (11) detaljnije
  • nagrada Nisvil

    Samo "Nišvilova" nagrada koju dodeljuje gradonačelnik se više neće uručuvati na bini

    U “četiri zida” jedne od prostorija Gradske kuće u Nišu jedino je dodeljena nagrada “Nišvila” za životno delo čuvenom bubnjaru Lazaru Tošiću, koju mu je uručio gradonačelnik Darko Bulatović, dok su ostala priznanja umetnici dobili nakon nastupa na glavnoj bini. Organizatori kažu da će tako biti i narednih godina, a gradonačelnik koji je prošle godine tokom dodele izviždan nije imao komentar.

    (33) detaljnije
  • saravejska

    Problemi sa vodom i asfaltom u Šljaci i Sarajevskoj možda budu rešeni dogodine

    Mukama meštana naselja Šljaka u Nišu, koji non-stop ostaju bez vode zbog loše i dotrajale vodovodne mreže, kako kaže gradonačelnik Niša Darko Bulatović, neće doći kraj bar još godinu dana. Ista stvar je i sa asfaltiranjem Sarajevske ulice u ovom delu grada, koja će se, kaže Bulatović, raditi 2019, što je ujedno i predizborna godina.

    (4) detaljnije
  • bulatovic i milosevic

    U niškom Veću još nema zamene za Miloša Miloševića

    Prošlo je mesec i po dana otkako je gradski većnik zadužen za planiranje, izgradnju, urbanizam i energetiku Miloš Milošević podneo ostavku na tu funkciju, ali i dalje gradonačelnik Niša Darko Bulatović ne nalazi zamenu za njega. Za to vreme, Milošević u toku radnog vremena Gradske toplane, gde je zaposlen za stalno, obavlja većničke dužnosti.

    (24) detaljnije
  • bulevar heroja sa kosara

    Radovi na novom bulevaru i Ulici Aleksandra Medvedeva gotovi tek za mesec dana

    Sa Bulevara 12. februar na Bulevar Nikole Tesle vozači će se i dalje uključivati sa poteškoćama i uz zaobilaženje, jer ove saobraćajnice ostaju “razdvojene” bar još 30 dana, za kada se, kako kaže gradonačelnik Niša Darko Bulatović, predviđa završetak radova na novoizgrađenom Bulevaru heroja sa Košara, kao i rekonstrukcija Ulice Aleksandra Medvedeva kod tehničkih škola.

    (10) detaljnije
  • akva-park

    Oglas za akva-park nije raspisan ni 4 meseca od obećanja gradonačelnika

    Iako je gradonačelnik Niša Darko Bulatović pre više od 4 meseca tvrdio da će “narednih dana” biti raspisan javni poziv za izbor investitora koji će graditi dugo najavljivani akva-park na Loznom kalemu, to se još nije desilo, a kao razlog navodi to što je falio “jedan papir” i ponovo najavljuje da će se to dogoditi “u najskorijem roku”.

    (9) detaljnije
  • Bulatović

    Dok se "čeka" humski kolektor, u Gornjem Komrenu se izliva kanalizacija

    Zbog nezavršene kanalizacione mreže pojedinim građanima naselja Gornji Komren u Nišu godinama se izliva kanalizacija ispred kuća. Javno komunalno preduzeće “Naissus” najavljuje da će svakodnevno prazniti cevi kako bi sprečili izlivanje i moguću zarazu, a gradonačelnik Darko Bulatović meštanima ovog naselja obećava da će se ubrzati izgradnja humskog kolektora koji treba da reši problem kanalizacije, ali ne precizira konkretne rokove.

    (5) detaljnije
  • bulatović4:3

    Bulatoviću ostalo još 11 neplaćenih prekršajnih kazni

    Gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću ostalo je, prema registru neplaćenih kazni, još skoro neplaćenih 57.000 dinara za zaostale prekršaje. Bulatović je u zadnjih mesec dana platio nekoliko kazni, ali je najveći deo ostao neizmiren.

    (28) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: