Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Prva liga

  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Prva liga: Dinamo za nadu, Radnički i Dobočica za čast

    U 33. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Dinama sastaju se sa direktnim konkurentom za opstanak, ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, već prežaljeni Piroćanci gostuju Železničaru u Pančevu, dok Dubočica koja se takođe već preselila u niži rang, dočekuje IMT. Sve utakmice se igraju u subotu, 15. maja u 17 sati.

    detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Dubočica remizirala u Beogradu i ispala iz Prve lige

    Remijem sa Grafičarem (0:0), fudbaleri leskovačke Dubočice ostali su i bez teoretskih šansi da i naredne sezone budu član Prve lige Srbije, pa će narednu sezonu igrati u Srpskoj ligi. Pre njih od drugog po snazi fudbalskog takmičenja oprostili su se i Piroćanci, dok Dinamo iz Vranja i dalje može, uz povoljne rezultate u 2 poslednja kola, da se spasi ispadanja.

    (2) detaljnije
  • dinamo

    PLS: Radnički već srpskoligaš, Dinamo pobedom sačuvao nadu

    Rezultatom 1:0 fudbaleri Dinama iz Vranja savladali su ekipu Zemuna pa 2 kola pre kraja zaostaju 3 boda za mestom koje osigurava ostanak u Prvoj ligi Srbije. Pirotski Radnički poražen je na domaćem terenu od ekipe Jagodine (0:1), dok Dubočica iz Leskovca svoj meč igra danas sa Grafičarem .

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Prva liga: Sve manje šanse za opstanak "južnjaka"

    Porazima u ovom kolu, sve ekipe sa juga Srbije udaljile se se od svog cilja za ovu sezonu - opstanka u prvoligaškom društvu. Dinamo iz Vranja poražen je od poslednjoplasirane Sloge (2:0), Dubočica je izgubila od Radničkog iz Sremske Mitrovice (0:1), dok se pirotski Radnički bez bodova vratio iz Dobanovaca (3:1).

    detaljnije
  • radnički dinamo

    Prva liga: Južnjacima neophodni bodovi

    Utakmicama 31. kola nastavlja se sezona fudbalske Prve lige Srbije - Dinamo gostuje poslednjoplasiranoj Slogi u Krajevu, Dubočica je domaćin Radničkom iz Sremske Mitrovice, dok Radnički igra u Dobanovcima sa ekipom Budućnosti. Sve utakmice počinju od 17 sati.

    detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Prva liga: Južnjacima samo 2 boda od mogućih 9

    Bez pobeda ekipa sa juga Srbije završene su utakmice 30. kola Prve lige Srbije odigrane za vikend. Dinamo je poražen u Vranju od Borca iz Čačka (0:1), Dubočica je remizirala u Kraljevu sa Slogom (2:2), a najviše bure bilo je u Pirotu gde je Radnički odigrao nerešeno sa Trajalom (1:1).

    detaljnije
  • fudbal

    Prva liga: Borba za opstanak "južnjaka" se nastavlja

    Pet kola ostalo je do kraja fudbalske Prve lige Srbije, a sve ekipe sa juga se nalaze u zoni ispadanja, pa su im bodovi prekopotrebni. Dinamo dočekuje Borac iz Čačka, pirotski Radnički igra na domaćem terenu sa Trajalom iz Kruševca, dok Dubočica gostuje Slogi u Kraljevu.

    detaljnije
  • fudbal

    Prva liga Srbije: "Južnjaci" pobedama probudili nadu za opstanak

    U utakmicama 28. kola Prve lige Srbije svi predstavnici juga države zabeležili su pobede - pirotski Radnički savladao je Loznicu (2:0), identičnim rezultatom Dinamo iz Vranja trijumfovao je protiv ekipe Žarkova , dok je leskovačka Dubočica pobedila Železničar iz Pančeva sa 2:1.

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    FSS: Kažnjeni prvoligaši zbog nameštanja utakmica

    Zbog nameštanja utakmica odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije novčanom kaznom i oduzimanjem 6 bodova kažnjeni su prvoligaši Jagodina i Borac iz Čačka, saopštio je FSS. Oduzimanjem bodova, povećane su šanse "južnjaka" da ostanu deo Prve lige.

    (2) detaljnije
  • Fudbal KOSTA

    PLS: Pobeda, poraz i remi "južnjaka"

    U vanrednom 26. kolu Prve lige Srbije od ekipa sa juga samo je Dinamo iz Vranja zabeležio pobedu i to nad vodećim Radničkim iz Kragujevca (2:1). Radnički iz Pirota odigrao je bez golova sa Borcem iz Čačka, dok je leskovačka Dubočica poražena minimalnim rezultatom od ekipe Budućnosti iz Dobanovaca.

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Prva liga Srbije: Ekipe sa juga nastavljaju borbu za opstanak

    Do kraja sezone Prve lige Srbije ostalo je još 9 kola, a u vanrednom 26. kolu u sredu i četvrtak ekipe sa juga nastavljaju borbu za opstanak. Pirotski Radnički dočekuje ekipu Borca iz Čačka, Dinamo u Vranju igra sa liderom prvenstva, ekipom Radničkog iz Kragujevca, dok Dubočica u Vlasotincu igra protiv Budućnosti iz Dobanovaca.

    detaljnije
  • dinamo

    "Južnjaci" nastavljaju borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije

    Ekipe sa juga Srbije ovog vikenda nastaviće borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije, a svi južnjaci će svoje utakmice igrati na gostovanjima. Pirotski Radnički u subotu igra sa ekipom Žarkova , istog dana Dinamo gostuje Jagodini , dok Dubočica u nedelju igra u Kruševcu sa Trajalom .

    detaljnije
  • Utakmica prekinuta pri rezultatu 2:0 za domaće

    Prva liga: Pobeda Radničkog, porazi Dubočice i Dinama

    U 24. koli Prve lige Srbije ekipe sa juga zemlje zabeležile su jednu pobedu i pretrpele dva poraza, pa je borba za opstanak i dalje glavna tema fudbalskih klubova iz ovog dela Srbije. Pirotski Radnički savladao je imenjaka iz Kragujevca sa 1:0, dok su poraze doživeli Dubočica od Kolubare (1:3) i Dinamo od Kabela (0:2).

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Pobeda, poraz i nerešen rezultat - učinak "južnjaka" u 23. kolu Prve lige Srbije

    Jedinu pobedu od ekipa sa juga zemlje u vanrednom 23. kolu Prve lige zabeležili su fudbaleri Dinama iz Vranja koji su na gostovanju u Dobanovcima savladali minimalnim rezultatom ekipu Budućnosti (0:1). Pirotski Radnički izborio je bod u duelu sa Kabelom u Novom Sadu (1:1), dok su fudbaleri Dubočice ubedljivo poraženi u Loznici sa čak 7:0.

    (1) detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Prva liga: Svi "južnjaci" gostuju i traže bodove za opstanak

    Vanredno 23. kolo Prve lige Srbije donosi novu šansu za bodove ekipama sa juga zemlje u borbi za opstanak u ovom rangu. Svi "južnjaci" gostuju - Dubočica igra u Loznici sa istoimenom ekipom, Radnički gostuje Kabelu , dok Dinamo igra u Dobanovcima sa ekipom Budućnosti . Utakmice se igraju danas od 15 sati.

    (3) detaljnije
  • prva liga

    Prva liga: Dinamo u poslednjem minutu do pobede protiv Radničkog, Dubočica sigurna u Nišu

    U derbiju juga Srbije u 22. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri vranjskog Dinama savladali su pirotski Radnički sa 3:2 (0:1), dok su fudbaleri Dubočice pobedli Zemun sa 3:1 (2:1).

    detaljnije
  • prva liga

    Prva liga Srbije: Derbi juga u Vranju, Dubočica u Nišu dočekuje Zemun

    22. kolo Prve lige Srbije donosi derbi juga zemlje - u subotu se u Vranju sastaju domaći Dinamo i pirotski Radnički, dok će leskovačka Dubočica na terenu u Nišu dočekati Zemun.

    detaljnije
  • Dragan Antić Recko

    Trener vranjskog Dinama Dragan Antić suspendovan iz fudbala na 18 meseci

    Zbog bahatog ponašanja, vređanja četvrtog sudije, a zatim i sukoba sa obezbeđenjem na utakmici sa Trajalom u Kruševcu, Dragan Antić - Recko, trener Dinama iz Vranja, izbačen je iz fudbala narednih 18 meseci. Ovu kaznu je donela Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

    (4) detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Prva liga Srbije: Remi i dva poraza bilans timova sa juga

    Nisu mnogo uspeha imali timovi sa juga Srbije u 21. kolu Prve lige Srbije, pošto je osvojen samo jedan bod. Na otvaranju kola, u petak su fudbaleri Dinama odigrali nerešeno 0:0 sa Trajalom u Kruševcu, dan kasnije Dubočica je minimalnim rezultatom 1:0 poražena u Čačku, a nesupeh su upisali i fudbaleri Radničkog iz Pirota koji su na svom terenu sa 0:2 izgubili od beogradskog IMT-a.

    detaljnije
  • Fudbal KOSTA

    Prva liga Srbije: Vranjanci otvaraju, Piroćanci zatvaraju kolo, Dubočica gostuje u Čačku

    Timovi sa juga Srbije u Prvoj ligi nastavljaju veliku borbu za opstanak, a pošto se sve tri ekipe nalaze u zoni ispadanja, svima su bodovi neophodni. Fudbaleri Dinama već danas gostuju Trajalu, Dubočica sutra u Čačku ekipi Borca, dok će u nedelju pirotski Radnički ugostiti ekipu IMT-a.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: