Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:13, 28. 3. 2012.

| Politika

Vranje: potpisana koalicija oko SPS-a

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
sps, vranje, koalicija

U Vranju je potpisan koalicioni sporazum prema kome će četiri partije leve orijentacije zajedno učestvovati na predstojećim lokalnim izborima.

Potpise na ovaj dokument stavili su čelnici gradskih odbora Socijalističke partije Srbije (SPS), Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), Jedinstvene Srbije (JS) i Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS).

Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS-a, rekao je da koalicija koja je okupljena oko socijalista očekuje apsolutnu pobedu na predstojećim izborima.

- Danas smo započeli jedan veliki posao koji ćemo završiti 6. maja. Brzo smo se dogovorili i uskladili naše ideje a olakšavajuća okolnost je bila ta što su nam programi gotovo identični, tako da očekujemo oko 34 mandata u gradskoj skupštini – rekao je Antić.

Prvi čovek vranjskih penzionera Gradimir Jovanović rekao je da će ova stranka istrajati u svojim idejama da obezbedi bolje uslove za život ne samo penzionera, već i ostalih građana.

- Besplatni lokalni prevoz za penzionere i trudnice, izgradnja staračkog doma u Vranju i Stacionara u Vranjskoj Banji su samo neke od stvari za koje ćemo se boriti kada dođemo na vlast – rekao je poredsednik Gradimir Jovanović.

I potpredsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije Dejan Manić izrazio je zadovoljstvo što su se ove stranke našle u koaliciji i izrazio očekivanja da će ova koalicija pobediti na izborima.

Aleksandar Stajić, predsednik Gradskog odbora SDPS-a, rekao je da ova stranka nije sklona da daje obećanja za koja nije sigurna da ih može ispuniti.

- Bez prevelikih obećanja u predizbornoj kampanji je naš moto. Jer sve što obećamo, moraćemo da ispunimo - rekao je Stajić i istakao izuzetnu političku korektnost prilikom dogovora o koaliciji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: