Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Crvena zvezda

  • recko antic

    I Recko Antić sa legendama Crvene zvezde na meču Lige šampiona [video]

    U društvu nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde, koji su sa beogradskim timom 1991. osvojili Kup Evrope, Siniše Mihajlovića, Dejana Savićevića, Dragiše Binića, Miodraga Belodedića i drugih bio je i predsednik i trener Fudbalskog kluba Dinamo Vranje Dragan Recko Antić. Zvezdine legende su sinoć pozdravili navijači u prvom kolu Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić".

    (3) detaljnije
  • fk-radnicki-stadion-cair,-maj-2018,-foto-vanja-keser-jv

    Uz sporan gol i penal, Crvena zvezda savladala Radnički

    Dobre odbrane golmana Mladena Živkovića, ali i sporna situacija iz koje je "pao" jedini gol iz igre na meču, obeležili su derbi 2. kola superlige između Radničkog i Crvene zvezde u Beogradu. Sem spornog pogotka u 9. minutu, u nadoknadi vremena su crveno-beli dali gol iz penala, pa je meč završen sa 2:0.

    (14) detaljnije
  • Haskić Mrkić Radnički Gzira

    Između dva meča sa Makabijem, Radnički gostuje Crvenoj zvezdi

    Mada je pažnja publike uglavnom usmerena na evropski "boj" Radničkog, između dva susreta sa Makabijem iz Tel Aviva niški fudbalski klub očekuje još jedan važan duel, samo sada u okviru Superlige. Ekipa sa "Čaira" gostovaće Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u nedelju, 29. jula.

    (6) detaljnije
  • Dinamo Radnik

    Crvena zvezda rutinski protiv Dinama na otvaranju Superlige

    Iako silno motivisani, nisu uspeli fudbaleri vranjskog Dinama da daju gol na svojoj premijeri u Superligi. Oni su sa 3:0 poraženi od Crvene zvezde na stadionu "Rajku Mitić" u prvom kolu elitnog takmičenja.

    detaljnije
  • Masinac

    Mašinac počinje Superligu duelom sa Crvenom zvezdom

    Sačuvao je Mašinac tim koji je prošle godine osvojio 3. mesto u Superligi, ali kako kaže njihov predsednik kluba Perica Krstić, planiraju da se dodatno pojačaju, s obzirom na to da je sada cilj titula. Niške fudbalerke će sezonu otpočeti sredinom avgusta, kada će gostovati Crvenoj zvezdi.

    detaljnije
  • Masinac Milica Stankovic

    Crvena zvezda deklasirala Mašinac

    Nije uspeo oslabljeni Mašinac da parira Crvenoj zvezdi u meču 4. kola plej-ofa Superlige. Niške fudbalerke su na stadionu na Delijskom visu izgubile sa 4:0 od trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli najjačeg domaćeg takmičenja.

    detaljnije
  • Radnički Zvezda

    Crvena zvezda za 4 minuta do trijumfa na “Čairu”

    Odlično su se niški fudbaleri nosili sa gostima iz Beograda gotovo sve vreme. Ipak, četiri minuta nepažnje Radničkog bilo je dovoljno da prime dva gola, jedan nakon penala i ponovo izgube od Crvene zvezde. Na kraju, 3:1 za crveno-bele u 2. kolu plej-ofa, pred punim severom i istokom, ali zato polupraznom južnom tribinom.

    (8) detaljnije
  • pavkov radnički

    Antić: Ne može Zvezdi niko da preti, ali nadamo se bodu, možda i pobedi

    Radnički će 21. aprila od 19 sati na stadionu "Čair" pokušati da ponovi ono što se poslednji put desilo pre pet godina - da savlada Crvenu zvezdu. Utakmica 2. kola plej-ofa za Nišlije znači korak bliže toliko željenom plasmanu u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok bi crveno-belima u slučaju pobede falila još jedna za sigurnu titulu šampiona države.

    (7) detaljnije
  • Radnički Zemun

    Superligaši sa juga podržavaju FK Zemun

    Penal dosuđen Zemunu na utakmici 24. kola Superlige, zahvaljujući kome su remizirali sa Partizanom, izazvao je proteste crno-belih putem medija, ali onda i žestok odgovor novajlija iz Zemuna u Superligi, o tome kako Crvena zvezda i Partizan “u želji da ostvare svoje ciljeve ne biraju sredstva”. Pritiske "večitih" osudila su i oba superligaša sa juga Srbije.

    (2) detaljnije
  • Marko Stanojevic

    Fudbaler iz Pirota potpisao za šampiona Kazahstana

    Astana, ekipa koja se plasirala u šesnaestinu finala Lige Evrope, odlučila je da se dodatno pojača, a njihov izbor pao je na Piroćanca Marka Stanojevića. 29-godišnji vezista do sada je nastupao za Šahtjor Karagandija, a kaže da mu je drago što je prešao u novu sredinu i da će pokušati da pomogne ekipi i na konkteninetalnom šampionatu.

    detaljnije
  • FK Radnik stadion Čair

    Novi het-trik rođenog Nišlije za debakl Radnika protiv Crvene zvezde

    Iako se sastav Crvene zvezde, koji je istrčao na stadion “Rajko Mitić” prilično razlikovao od onog koji je do sada bio prva opcija trenera Vladana Milojevića, Radnik niti je uspeo da postigne gol, niti je uspeo da spreči “rešetanje” svoje mreže. Sa tri gola Nišlije Aleksandra Pešića crveno-beli su pobedili Surduličane u 19. kolu Super lige sa 5:0.

    detaljnije
  • Radnik Radnički

    Radnik: Ne pobeđuje uvek kvalitetniji, možemo do boda protiv Crvene zvezde

    Nadajući se da će umorni fudbaleri Crvene zvezde podbaciti, u Radniku veruju u osvajanje makar jednog boda na stadionu “Rajko Mitić”, mada je to u dosadašnjih 18 kola Super lige uspelo samo Partizanu. Surduličani nikada nisu bili ni blizu pozitivnom ishodu na nekom od duela sa Beograđanima, ali veruju da će se to promeniti 29. novembra od 18 sati.

    detaljnije
  • Zvezda Radnički

    Sa tri pogotka rođenog Nišlije, Crvena zvezda deklasirala Radnički

    Neverovatno raspoloženi Aleksandar Pešić, u utakmici 16. kola Super lige, dao je Radničkom čak 3 gola i, uz jedan pogodak Gelora Kange, učinio trijumf Crvene zvezde na stadionu "Čair" izuzetno ubedljivim. I pored punih tribina, utakmica je protekla bez nereda, a Beograđani su slavili sa 4:0.

    (18) detaljnije
  • fudbal Radnicki

    Radnički dočekuje Crvenu zvezdu bez najboljeg napadača

    Osim većeg broja povređenih igrača, za Radnički neće moći da nastupi ni prvi strelac lige Milan Pavkov, s obzirom na to da je on došao na pozajmicu iz Crvene zvezde, koju će Nišlije dočekati na “Čairu” u nedelju, 5. novembra od 17 sati. Ipak, oni računaju na umor protivnika, koji je pre samo 2 dana igrao u Londonu protiv Arsenala i nadaju se bodu, koji bi bio “veliki kao kuća”.

    (1) detaljnije
  • Crvena zvezda Radonjić Pešić Ilić

    Nišlije se ne plaše velikog Arsenala

    Dvojica prvotimaca Crvene zvezde Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić iz Niša ozbiljna su pretnja po gol protivnika u svakom meču, a pred njima je verovatno najveći izazov u sezoni - duel sa Arsenalom na stadionu “Rajko Mitić”. I pored toga što će se suprotstaviti ovakvom gigantu, Nišlije su složne u tome da neće strahovati od rivala, a sem njih dvojice na pomolu su i dve nove zvezde braća Ilić, koja su nedavno odigrala celu utakmicu u ligi, odnosno u Kupu.

    (2) detaljnije
  • Pavkov se iz Zvezde vratio u Radnički

    Posle 6 meseci u Crvenoj Zvezdi, napadač Milan Pavkov se vraća na Čair. On će u dresu Radničkog provesti godinu dana kao pozajmljen igrač, saopštavaju iz niškog kluba.  

    (7) detaljnije
  • Radnicki Dinamo Golubovic

    Slab napad Radničkog i poraz od Crvene zvezde

    Nije bilo pomoći protiv izuzetno napadački nastrojene Crvene zvezde. Iako su fudbaleri Radničkog bili solidni u odbrani, u ofanzivi nisu pokazali gotovo ništa. Tako su Nišlije odolevale gotovo celo prvo poluvreme, ali duže od toga nisu mogli, pa je derbi 1. kola Super lige završen rezultatom 3:0.

    (12) detaljnije
  • Radnički "Čair" Tomić, Golubović, Aksentijević i pomoćni trener Dmitrović

    Premijera Super lige: Radnički igra derbi kola protiv Crvene zvezde

    Tamo gde su neslavno završili prošlu sezonu, fudbaleri Radničkog otpočeće novu - u Beogradu, gostujući Crvenoj zvezdi, 23. jula od 19 sati. Nišlije će moći da računaju na umor beogradskih crveno-belih jer, iako su uvek pretendenti za osvajanje Super lige, imaju samo 3 dana da se odmore od utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

    detaljnije
  • Stadion Etihad Mančester siti

    Talentovana braća iz Niša potpisuju za Mančester siti

    Iako zvanične potvrde iz Crvene zvezde još nema, nacionalni mediji uveliko pišu da je sve gotovo što se tiče transfera braće Luke i Ivana Ilića u Mančester siti. Mlade Nišlije, koje po mišljenju mnogih stručnjaka spadaju u najtalentovanije veziste Evrope, popuniće kasu crveno-belih sa 5, 5 miliona evra.

    (2) detaljnije
  • Aleksandar Pešić Marakana

    Nišlija postaje jedan od najskuplje plaćenih fudbalera Crvena zvezde

    Uz obeštećenje francuskom Tuluzu od 750.000 evra, Nišlija Aleksandar Pešić postaće najskuplje plaćeni fudbaler Crvene zvezde u ovom veku, javljaju nacionalni mediji. U toku dana bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor i da bude prijavljen za crveno-beli tim za kvalifikacije za Ligu Evrope.

    (2) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: