Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Vinter sport Niš

  • futsal

    Prva futsal liga: Lider Crvena zvezda gostuje Vinter sportu u "Čairu"

    Derbi najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu odigraće se u nedelju, 23. februara u niškoj hali "Čair", pošto će ove sezone neprikosnovena Crvena zvezda gostovati drugoplasiranom Vinter sportu. Ostali predstavnici juga Srbije u 12. kolu Prve lige će gostovati - Kalča Zemunu, Vranje FON-u, a Jastrebac kragujevačkom Ekonomcu.

    detaljnije
  • ok nis

    Budžet za sport veći za 13 miliona, značajno više para za OK Niš, VK Nais i ŽFK Mašinac

    Ove godine bi iz budžeta Niša trebalo da 410 miliona dinara ode za sport, što je uvećanje od 13 miliona u odnosu na prošlu godinu. I ovog puta će skoro petina para otići Fudbaskom klubu Radnički, a dosta više novca u odnosu na prethodnu godinu dobiće Vaterpolo klub Nais, Odbojkaški klub Niš i Ženski fudbalski klub Mašinac.

    (9) detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport dočekuje "fenjeraša", Kalča u Novom Pazaru

    Pauza od dva i po meseca u najjačoj domaćoj futsal ligi je gotova, a u 10. kolu, koje se igra ovog vikenda, jedini od južnjaka će kod kuće igrati niški Vinter sport, koji dočekuje "fenjeraša" Novu Pazovu. Drugi niški klub Kalča gostovaće drugoplasiranom Novom Pazaru, Jastrebac iz Blaca lideru Crvenoj zvezdi, a Vranje aktuelnom šampionu Ekonomcu u Kragujevcu.

    detaljnije
  • rdnicki

    Završena godina jubileja, pred niškim sportom godina izazova

    Većina niških klubova u kolektivnim sportovima pamtiće 2019. godinu kao utakmicu sa dva različita poluvremena. FK Radnički je u prvom delu bio vicešampion, pa su rezultati postali slabiji, RK Železničar je na jesen podsetio na dobro poznatu rukometnu priču, odbojkaši Niša počeli su u drugom rangu, sada su na drugom mestu Superlige. Sportisti u pojedinačnim sportovima i ove godine donosili su medalje i priznanja, a u olimpijskoj godine sve njih čekaju još veća iskušenja.

    detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Vinter sport bolji od Vranja, remi Blačana

    Goleada u hali “Čair” i još jedna pobeda za niški Vinter sport, ovog puta protiv KMF Vranje, rezultatom 8:5. U poslednjem kolu pred zimsku pauzu u Prvoj futsal ligi, Jastrebac iz Blaca je remizirao sa Zemunom, dok četvrti predstavnik juga Srbije Kalča svoj meč 9. kola igra u četvrtak, 28. novembra.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    U niškom derbiju u futsalu tenzija, crveni kartoni i trijumf Vinter sporta

    Borben, sa mnoštvom lepih poteza, ali i propuštenih prilika, pun emotivnog naboja, koji je doveo do dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani, bio je gradski derbi u futsalu, između Kalče i Vinter sporta. Tenzija i neizvesnost je vladala u sali niške Osnovne škole "Mika Antić" do poslednjih sekundi, a trijumfovao je bolje plasirani Vinter sport, sa 4:3.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Gradski derbi u futsalu u hali OŠ "Mika Antić"

    Kalča i Vinter sport, dva niška predstavnika u najjačoj futsal ligi Srbije, odmeriće snage u četvrtak, 21. novembra u sali niške Osnovne škole "Mika Antić". Utakmica 8. kola Prve lige trebalo je da se igra tokom vikenda, ali je odložena zbog bolesti brojnih igrača Vinter sporta.

    (1) detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Crvena zvezda u Vranju, gradski derbi odložen

    Uz veru da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu, futsaleri Vranja očekuju duel sa liderom prvenstva, zakazan za subotu, 16. novembar, dok će dan kasnije Jastrebac iz Blaca gostovati "fenjerašu" Novoj Pazovi. Gradski derbi između Vinter sporta i Kalče trebalo je da se odigra danas, ali je zbog bolesti igrača odložen.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vinter sport savladao FON, Jastebac bolji od Vranja

    Jako važnu, ujedno i prvu pobedu u 7 kola Prve lige zabeležio je Jastrebac u Blacu, pošto je savladao KMF Vranje sa 4:2. Vinter sport je iznenadio beogradski FON u "Čairu", naneo mu tek drugi poraz u sezoni i popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu, dok je njegov gradski rival Kalča pružio dobar, ali nedovoljan otpor lideru Crvenoj zvezdi.

    (1) detaljnije
  • futsal

    Prva liga: Blačani dočekuju Vranjance bez publike, teški zadaci za Nišlije

    Sa nadom da će konačno upisati prvi trijumf ove sezone Jastrebac u petak, 8. novembra dočekuje Vranje, u blačkoj hali “Duško Jovanović”. U 7. kolu Prve lige u futsalu, teške zadatke imaće dva predstavnika Niša - Kalča će gostovati zasad neprikosnovenoj Crvenoj zvezdi, dok će Vinter sport dočekati trećeplasirani FON.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, pobedilo i Vranje

    Dva niška predstavnika u najjačoj domaćoj ligi za futsalere sada dele 4. poziciju na tabeli, pošto je Kalča savladao Jastrebac iz Blaca sa 6:2, a Vinter sport izgubio u Novom Pazaru rezultatom 6:1. U 6. kolu pobedilo je i Vranje, na svom terenu, Novu Pazovu sa 4:1.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    U "Čairu" derbi južnjaka sa najdužim stažom u Prvoj futsal ligi

    Kalča je vezao tri pobede, pa pun samopouzdanja dočekuje u hali “Čair” Jastrebac iz Blaca, u subotu, 2. novembra, u 6. kolu Prve futsal lige. Istog dana će Vranje ugostiti Novu Pazovu koja ove sezone nema nijedan bod. Niški Vinter sport će večeras imati priliku da stigne do druge pozicije, ali neće mu biti lako, jer gostuje Novom Pazaru.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Slavili svi južnjaci sem Jastrepca

    Gotovo rutinskom pobedom nad Ekonomcem iz Kragujevca niški Vinter sport popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu. Njegov gradski rival Kalča vezao je treću pobedu pošto je nakon preokreta slavio u Novoj Pazovi, Vranjanci su lako savladali Zemun, a jedini od južnjaka izgubio je Jastrebac u Blacu, od lidera Prve lige FON-a.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

    Desetostruki uzastopni šampion Srbije Ekonomac, kome pak ove sezone ne ide tako sjajno, gostovaće niškom Vinter sportu u subotu, 19. oktobra u hali “Čair”, istog dana igraće se futsal i u Vranju, gde će tamošnjem prvoligašu gostovati “fenjeraš” Zemun. Jastrebac će u Blacu dočekati trenutno drugoplasirani FON u petak, 18. oktobra, a tada će i niški Kalča gostovati prvoplasiranoj Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, slavio i Vinter sport

    Oba predstavnika Niša u najjačem domaćem takmičenju u futsalu slavila su u 4. kolu - Vinter sport je u Beogradu ubedljivo savladao Zemun, dok je Kalča u hali “Čair” slavio u južnjačkom derbiju, pošto je savladao KMF Vranje. Uprkos tome što je u prvom poluvremenu bio bolji protiv favorizovanog Novog Pazara, Jastrebac iz Blaca je stigao umor u drugom delu, pa je poražen.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

    Jednom od dva neporažena prvoligaša Novom Pazaru pokušaće da stane na put Jastrebac iz Blaca, koji će mu gostovati u subotu, 12. oktobra u 4. kolu Prve lige. Vinter sport će dan ranije gostovati ekipi bez ijednog boda Zemunu, a u Nišu će se u nedelju, 13. oktobra igrati Kalča i Vranje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Jastrebac remizirao sa šampionom, Vranje sa FON-om

    Jedini klub sa juga Srbije koji je slavio u 3. kolu Prve lige je Kalča, koji je u Nišu savladao Zemun sa 6:2. Ipak, i ostali mogu da se pohvale rezultatima, pošto je Jastrebac u Blacu remizirao sa aktuelnim šampionom Srbije Ekonomcem (2:2), a bod je ostao i u Vranju, čiji je prvoligš igrao sa FON-om. Jedini je poražen Vinter sport, od Crvene zvezde, sa 3:2.

    detaljnije
  • futsal

    Jastrebac optimistično dočekuje šampiona, ostali južnjaci protiv Beograđana

    Aktuelni i višestruki šampion države Ekonomac stiže u Blace u petak, 4. oktobra, gde će u 3. kolu Prve futsal lige gostovati Jastrepcu. Od južnjaka kod kuće će igrati i Vranje, koje će 5. oktobra dočekati beogradski FON, a istog dana niški Kalča će u hali “Mika Antić” ugostiti Zemun. Gostovaće samo niški Vinter sport, 6. oktobra, Crvenoj zvezdi.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Prva futsal liga: Vinter sport maksimalan, Jastrebac i Kalča bez bodova

    Od 4 predstavnika juga Srbije u Prvoj futsal ligi, samo niški Vinter sport ima obe pobede u prva dva kola, pošto je savladao prvo Novu Pazovu, a juče i Jastrebac iz Blaca. Time je ostavio Blačane bez ijednog boda, u istoj situaciji je i niški Kalča, dok KMF Vranje ima polovičan učinak - po jednu pobedu i poraz.

    detaljnije
  • Nemanja Jovanović Vinter sport

    Vinter sport kompletirao tim napadačem iz Valjeva

    Niški Klub malog fudbala Vinter sport uveliko se priprema za novu sezonu, a dolaskom Nemanje Jovanovića, napadača koji je prošle sezone igrao za RB iz Valjeva, sastav koji bi trebalo da odgovori izazovima koji ih očekuju je kompletiran.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: