Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

sim puk 1

Novi zadatak i još para za firmu iz Malošišta koja u Nišu dobija unosne poslove

Firma "Sim puk gradnja" u vlasništvu naprednjaka iz Malošišta, koja bez dostupnih referenci dobija milionske poslove u Nišu, dobila je sada i tender za obnovu javnih površina, odnosno za radove na pejzažnom uređivanju zelenih površina u tom gradu u naredne četiri godine. Vrednost je više od 21 milion dinara.

ringišpil

Devojčica povređena u Kuršumliji i dalje životno ugrožena, ostali van životne opasnosti

Od 6 dece koja su juče primljena u prokupačku Opštu bolnicu nakon što se u Kuršumliji urušio ringišpil, od jutros su na Odeljenju hirurgije ostala samo dva, dok su ostali pušteni na kućno lečenje. Stanje najteže povređene 12-godišnje devojčice koja je prebačena u UKC Niš je nepromenjeno od juče, životno je ugrožena i nalazi se u komi.

sim puk 2

Bez referenci do vrtoglavih prihoda: Milioni za dve firme u poslednje 4 godine SNS vlasti u Nišu

Jedna firma iz Malošišta pre 4 godine nije ni postojala, dok je druga iz Lalinca imala skromne prihode u odnosu na danas, a onda su ih dva papira gradske vlasti učinila “posebnim”. Počeli su da “spasavaju” Nišlije preko Štaba za vanredne situacije i da dobijaju unosne poslove preko tendera. Bez referenci dobili su milione iz gradskog budžeta. Lalinački "Vodomonteri" uvećali su prihode 17 puta za 4 godine, a vlasnik "Sim puk gradnje" kaže da je član SNS-a, ali ne vidi vezu između članske karte i svojih poslova.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: