Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:01, 18. 2. 2010.

Sačuvajmo beogradske platane

Da me juče neko pitao šta su platani, ne bih znao da je to stvar od nacionalnog interesa!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miloš

    23:16 // 17. 2. 2010.

    Svako ima svoju muku. Beograđani sa majmunima, mi sa bananama.

  • Konstantin

    23:34 // 17. 2. 2010.

    A lepo ti kad odes u BeOgrad pa se setas, a?

  • Vladimir Ilic

    23:59 // 17. 2. 2010.

    Lepo je i u Krusevac kad se ode u setnju. Ali ako su platani vest od nacionalnog znacaja .... A u Nisu sta treba da se desi ??? Svako jutro na nacionalnim televizijama imamo izvestaj o stanju u begoradu, jel ima vode, kolko je autubusa izaslo itd itd.. Sta me briga za to!? Da, tacno, ne moram da gledam al nije poenta u tome nego sto su to kvazi nacionalne a po meni cisto BEOGRADSKE televizije

  • fOrbiddEn

    11:05 // 18. 2. 2010.

    @Miloš
    Mislim da mi imamo problem i sa majmunima i sa bananama, nažalost.

  • Biljana

    15:26 // 18. 2. 2010.

    Kao novinar trebalo bi da ste bolje informisani,sem toga vrsta drveta -to je gradivo iz biologije koje se uci u Osnovnoj skoli.

  • Robin i Drugari

    17:28 // 18. 2. 2010.

    I ja se slazem sa tobom, do juce nisam znao sta je to :). Koliko je na prvi pogled nekom smesno ili tuzno sad je pravi trenutak da se otarasimo Beogradske egomanije. Ja sam rodjen ovde i moja deca zive ovde Neposteno je da nam pod terminom Nacionalno valjaju `Beogradsku hroniku`.

  • Miroslav Stankovic

    07:34 // 19. 2. 2010.

    Naravno ta slavna TV Bastilja i dalje siluje mozak jadnim gradjanima informacijama iz Beograda a da bude jos gore traze da im za to psihicko maltretiranje placamo ... A koliko samo reklama , igara na srecu i to na
    " nacionalnoj " , pa ko zna mozda je i to nacionalni interes da se narod sto vise kocka ... Placi voljena zemljo ...

  • srdjan pesic

    07:54 // 19. 2. 2010.

    Pedjo,
    Pa ti nisi ništa shvatio. Ulica Kralja Aleksandra je najduža u Srbiji. Broj platana u njoj prevazilazi broj lokalnih hrastova na Bubnju ili u Tvrdjavi. Matematički gledano to je najveća urbana šuma u Srbiji. To su pluća Srbije. Srbija diše u ulici Kralja Aleksandra. Zato ne lomite mi bagrenje!

  • POSTAR

    15:02 // 20. 2. 2010.

    IZVINITE, A ZNATE LI DI JE MOJ MOPED?

  • Миомир

    00:13 // 26. 2. 2010.

    Испашће ОТ, али се у Нишу нико није забринуо због сече дрвећа на тротоарима. У више улица, у самом центру, уместо приземних кућа су подигнуте вишеспратнице, којима је први спрат проширен изнад тротоара, па је најлакше исећи дрво које смета. Да ли је неко реаговао до сада? Ко је дао дозволу за то? Остају само трагови на тротоару...нпр преко пута Филозофског факултета...

  • Vladimir

    06:23 // 1. 3. 2010.

    Od kad je Juznih Vesti, ovo je novinarski epic fail!

  • Заплањац

    18:05 // 2. 3. 2010.

    сва та бука је да се прогурају информације о поскупљењу телефона, струје, предстојећем колапсу динара и не знам чега још у други план. Београђани бране дрвеће, ми мењамо канале и не чујемо ништа друго и тако... Народски речено "баци керовима коску нек се играју".

  • Marijan Gacik

    05:16 // 4. 3. 2010.

    Sami smo krivi za Beogradizaciju,toliko dugo smo cutali da je cesto i nama to nekako normalno da se sve sto je nacionalno cita beogradsko ?! Mangupi u nasim redovima koji bi trebalo da zastupaju interese Nisa na razlicitim poljima umesto toga mandate uglavnom provode u potrazi za nacinom da svom potomstvu obezbede zivot u ljubljenoj prestonici !!! A mi te gore navedene uporno biramo i svakoga ko se seti da podigne glas protiv takve politike proglasimo za sarlatana i nesposobnu neznalicu....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: