Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:14, 17. 1. 2012.

Grad je i dalje beze šerifa

Sećam se, dok sam gledao kaubojske filmove, tamo je bivalo vrlo često da se narod, želeći da se što bolje osigura od mogućeg napada bandi i težnjom da grobaru zatvori radnju, organizuje i među sobom nađe nekog dovoljno hrabrog da se prihvati ovog posla. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Djokica Milovanovic

    11:49 // 17. 1. 2012.

    Da li ste ovom kolumnom želeli da kritikujete obične građane, ili da se pohvalite kako ste glegali "kaubojske filmove"?

  • Meda

    12:50 // 17. 1. 2012.

    Bande ne kruze... bande su vec usle i zasele u parlament grada.

  • ;-)))

    16:01 // 17. 1. 2012.

    Ala ste uplašili ministra, moraću malo da ga utešim. Dragi naš ministre, moj glas nikada niste imali niti će te ga imati, sa šerifom ili bez njega.
    Uostalom, kad koferče do sada nije žurilo sa postavljenjem svima podobnog šerifa nema potrebe da išta menja na isteku mandata. Baš bi bilo bezveze da sada dobijemo kratkotrajnog šerifa.

  • Nastavnik u penziji

    16:20 // 17. 1. 2012.

    Nije lako postaviti načelnika PU u Nišu, jer ako je ozbiljan, napuniće zatvore.

  • Boban Zlatanović

    20:02 // 17. 1. 2012.

    Možda, niko ne želi da bude šerif? Moguće je i to. Kao u kaubojskim filmovima. Onda ministar neka pošalje Kita Telera (malog moćnog rendžera).

  • VAJAT ERP

    21:32 // 17. 1. 2012.

    Dobio sam pismo iz Niša i ne silazim sa konja treći dan, da ne bude kasno kad dodjem.

  • lenjin2

    00:49 // 18. 1. 2012.

    Pretpostavljao sam da jedan covek ne hapsi...vec skoro godinu dana se prica o nacelniku...kao da on sam ide i hapsi kriminalce po Nisu. Najgore od svega je da sama policija ne radi kako treba, jer da radi nedostatak nacelnika bi se osecao oko nekih tehnickih proceduralnih stvari a ne oko toga cemu sluzi policija

  • Nemi-posmatrač

    09:40 // 18. 1. 2012.

    Koliko vidim ovde je glavni gangster i šerif neki mali sto liči na Slobu! Pa dal ćemo da opet budemo toliko naivni na sledećim izborima?

  • Zoran Rajković

    10:51 // 19. 1. 2012.

    ovakva kaubojština u gradu ne može i ne sme se opravdavati nedostatkom načelnika policije postoji vršilac dužnosti postoje načelnici odelenja postoje šefovi šefčići koji bi trebalo da rade svoj posao

  • Milan

    13:02 // 20. 1. 2012.

    Kao macke nema, misevi kolo vode...
    Nacelnik je sto se tice kriminalaca potreban vise simbolicno, a sto se tice policajaca potreban je konkretno, da spreci bahatost, nerad i zloupotrebu u svojim redovima.
    To nece da uradi ni jedan "vrsioc duznosti" jel boze moj, on je tu samo "privremeno" i sto bi se sad zamerao odredjenim krugovima...
    Neizbor nacelnika pokazuje i nemoc lokalnih politicara da se dogovore, i da nametnu Beogradu resenje. Pokazuje nam da na vlasti nemamo ljude, nego poltrone...

  • Snezana Jankovic

    22:13 // 20. 1. 2012.

    Ma kome nedostaje sef?Radnicima,izgrednicima,sigurno ne a gradjani su i onako navikli da uovom gradu nista ne fuknicionise onako kako bi trebalo.Odavno vlada sistem snadji se....

  • Пера Ждера

    23:20 // 23. 1. 2012.

    Лепо је то што саветујеш министра и бринеш за његов резултат на следећим изборима... Само ко ти каже да ће иако пошаље шерифа да неко гласа за њега.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: