Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:19, 18. 2. 2017.

Crni Toma

Zaigrao Toma igru, hoće nešto, samostalno ili po nagovoru nekoga. Da li će i njemu "zaigrati mečka" ostaje da se vidi. No, budimo realni, ipak će sve ovo Premijer ispeglati. Dovoljan je jedan "Crni labud" za Premijera nesklonog riziku i sa željom da sve kontroliše.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Буки Поток

    16:14 // 18. 2. 2017.

    Само будале могу бити изненађене кандидатуром Г-дина Томе.Премијер је 50 путарекао да се неће кандидовати па се ипак кандидовао - и то није изненађење.А Тома већ годину дана понавља да ће се кандидовати.Кажу - наговорила га жена.Он има жену,можда га и наговара.Кажу подржавају га Руси - шта је у томе лоше.Говори СрБски - јер представља и мене,СрБина.
    Напред Томо,за спас СрБије.

  • Meda

    07:24 // 19. 2. 2017.

    G. Mojasevicu,

    Kao sto rece Potok, Predsednik najavljivao kandidaturu vec mesecima i pravo je pitanje koju igru igra Gospodar koji "kategoricno" odbija kandidaturu sve do zadnjeg momenta, na nagovor, valjda, Gljivice Dacic-a?

    Kad je Gospodar prvi put odbio kandidaturu znalo se da su Tomini dani odbrojani. Sta vise, kad je Cheshelj rekao da moze da oprosti Gospodaru ali ne i Grobaru...
    (prvi deo)

  • Meda

    08:05 // 19. 2. 2017.

    Pitanje iz ugla zasto se Toma ipak kandiduje i pored to ga sto nema amin od Gospodara, skoro da je nebitno u odnosu na pitane zasto Gospodar zeli da se resi naivnog Tome tako sto ce da ga javno osramoti.

    Toma je jedva zavrsio fakultet i nema znanje a kamo li naklonost "igrama". Ni seljacka pronicljivost ne pomaze na listi za odstrel
    2. deo (sledi 3.)

  • Meda

    08:05 // 19. 2. 2017.

    nastavak...

    Sve price oko Tominih sponzora sa ove ili one strane sveta su tek samo razradjene metode temeljnog i svestranog razgradjivanja Tominog ionako malog preostalog uticaja. Podrska "pogresnoj strani" kostace ga karijere.

    Sta je onda ostalo Tomi? samo da sacuva ponos.
    Diplomu je valjda uramio.
    Koliko god zvucalo neverovatno, Tomin odlazak je ipak gubitak jer nekome ostaje apsolutna vlast

  • Pera Njegos

    10:23 // 19. 2. 2017.

    I kao sto rece Gljivica Pacic "niko ne ide za gubitnikom", ja kazem "za pobednikom idu samo gubitnici" od kojih bi inace ostala samo magla (Gljivica, Dr Rasko, Mirin djak, bagerista,...). Pobednik voli kada mu usklikuju "Viva Cesar, morituri te salutan" i deli im mrvice da jos malo pozive. A oni srecni ko kucici i jos jace grizu svakoga ko negativno pomene pobednika.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: