Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:15, 26. 3. 2019.

(Ne)milosrdni anđeo po drugi put u Nišu

Zar nemamo dovoljno pobeda kojima bi trebali da se ponosimo? Umesto toga naša vlast veliča poraz. Kako se to lepo kaže u Srbiji “čega se pametan stidi, budala se ponosi”. Jedno je sigurno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • atomski

    08:26 // 27. 3. 2019.

    Kad god cujem sirene ja se najezim.

  • Vanja

    08:34 // 27. 3. 2019.

    Dan sećanja je sjajno odrađen u Nišu i vredelo je učestvovati.

    • Mandrak

      10:11 // 27. 3. 2019.

      Sjajna predstava sa odličnim glumcima, pogotovo me oduševio glavni.Na izvođenju bi mu zavideli doajeni poput Bore Todorovića i Bate Stojkovića.Imao sam želju da ga častim noćenjem i večerom u apartmanu u Toponici,ali je jako velika gužva bila oko njega nakon uspešne predstave i bilo mu je nemoguće prići.Srećom,sa svojom putujućom predstavom je jako često je u našoj kasabi, a apartman je rezervisan

    • Idi na koncert ako ti je do zabave

      12:37 // 27. 3. 2019.

      Onima koji su nekog izgubili u tom ludilu, svaki je dan prethodnih 20 godina Dan sećanja. Ostalima je to samo događaj u kome su učestvovali bez trunke pijeteta prema žrtvama. Žalosno je, ali izgleda da ovde ništa nije sveto

    • Kultura

      21:46 // 3. 4. 2019.

      Naročito onaj deo sa uriniranjem po okolnim ulicama (od kojih je zaista najgori primer uriniranja u ulici Anete Andrejević gde su padale kasetne bombe i ginuli ljudi od istih). Zaista sjajno odrađeno, bukvalno ste se popišali po mrtvima!

  • Nikola

    08:35 // 27. 3. 2019.

    A šta je trebalo, da se sećamo nato agresije uz koncert Vlado Georgijeva?

    • Ne slažem se

      12:27 // 27. 3. 2019.

      Zašto mislite da su samo jedna ili druga krajnost opcije? Postoji mnogo toga između. Treba imati meru u svemu...

  • Dragan Šabac

    10:08 // 27. 3. 2019.

    Gospodine Dašiću, u trenutku sećanja na žrtve NATO agresora Vi mešate babe i žabe. U trenutku kada se sećamo male Milice, mosta u Varvarinu, železničkog mosta u grdelici, žrtvama u Šumatovačkoj, ambulanti 12. Februar Vi nastupate da politikanskom retorikom. Niko nije slavio poraz, kako to Vi kažete, već su evocirane uspomene na stradale u bezumbom NATO orgijanju nad jednom suverenom državom.

    • Marko

      01:25 // 28. 3. 2019.

      Nisu evocirane nikakve uspomene na stradale, bio je to još jedan samopromoterski cirkus velikog vođe, sa statistima dovezenim iz cele Srbije. U celoj toj šaradi samo je on bio u centru pažnje. Dragane, vrlo dobro poznajete grad Niš, iako ste iz Šapca. Svaka čast.

    • Tanja Nis

      12:26 // 29. 3. 2019.

      Pomen zrtvama je morao biti organizovan u Sabornoj crkvi. Samo liturgija i svece. Muk i zal. Predsednik da bude tu, da prvi upali svecu. I da cuti. I suzu da pusti ako zeli, ali ne za TV. Patrijarh da na sebe primeni ovo: Možda su druge želje jače od njih, ali moraju da razmisle šta čine i da se sa malo više ljubavi obrnu svome narodu, svojoj otadžbini ...

    • Kultura

      21:48 // 3. 4. 2019.

      Da nisu i učesnici skupa malo pomešali babe i žabe pa išli da uriniraju u istu tu Šumatovačku? Možda su oni urinirali po tom porazu zapravo...

  • Dragan Jovic

    10:20 // 27. 3. 2019.

    Gluposti. Nisam clan SNS-a , pa sam ipak isao na pomenuti skup jer je trebalo setiti se nevinih zrtava. Autor teksta je zaboravio da u tekstu iskritikuje i govor Patrijarha.

    • Marko

      01:30 // 28. 3. 2019.

      Nije potrbno da me na nevine žrtve podseća čovek koji sa Tačijem potpisuje sporazume o razgraničenju, kome je Toni Bler savetnik, koji u Klintonovu fondaciju uplaćuje dva miliona dolara i kome Gerhard Šreder govori na predizbornoj konvenciji.

  • BATA

    13:18 // 28. 3. 2019.

    Tekst za citanje na dnevniku i tv emisijama.Tekst za podsecanje,tekst istinit i bolan,naravno za podrzavaoce linije Karlobag_Karlovac_Virovitica i izrecenih reci 100 za jednoga.
    Ali koliko vidim novo ludilo je na pomolu.Obelezavaju godinu dana od hapsenja onog polumaratonca.
    Potreban je koridor Toponica-Kovin.

  • mozda i jos negde, ne znam

    08:14 // 30. 3. 2019.

    Autobusi su bili i sa jedne i sa druge strane ulice, od Grckog konzulata do Logora 12.februar.

  • Zmaj

    22:32 // 1. 4. 2019.

    Pa po Vama onda ne bi trebali da slavimo ni Kneza Lazara ni Stevana Sindjelica jer su Srbi izgubili i Boj na Kosovu i Boj na Cegru.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: