Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dragan Dobrašinović

  • Izbori 2016

    Sva Srbija složno glasa Vučić Aca i Vebera Maksa

    Nakon što je, u leto 1948. godine obznanjeno i razglašeno da "Peti kongres složno glasa druga Tita i Đilasa...", po mnoge glasače i neke neglasače došli su skakavci. A onda su nastupila vunena vremena. 

    (2) detaljnije
  • Nekoliko pitanja za Olju Kovačević

    Hajte sad Vi. Ali ne u maniru Da Možda Ne, koju će (emisiju), ukoliko je reda i zakona, već od idućeg četvrtka umesto Vas voditi neko ko ima uporište u izbornoj volji građana, već fino, tečno, tiho, onako nečujno, da Vas ceo svet razume.

    detaljnije
  • Perišiću!?

    Zoran Perišić, još uvek gradonačelnik Niša, pre nekoliko dana je iznenadio javnost tvrdnjom da ga ima! Reč je, navodno, o mejlu. 

    (6) detaljnije
  • Idiotizovanje Srbije

    Naš strah, ćutanje i pristajanje na svaki oblik neslobode, njihovi su jedini saveznici. Oni su uslov njihovog opstanka i zalog naše propasti.

    (5) detaljnije
  • Srbija-pod-maskama.jpg

    Srbija pod maskama

    Na dugom putu borbe za suzbijanje protivprirodnog i anticivilizacijskog nasleđa, nikako ne bi valjalo zaboraviti da ideološki, politički i poslovni monopoli rastu samo na drvetu neslobode, koje se, kako nas je Mihiz učio, mora lomiti, lomiti i na kraju polomiti.

    detaljnije
  • Krelfi - snimi sebe dok nameštaš tender

    Gradonačelnik Niša i njegovi najbliži saradnici lansirali su upravo ono što je nedostajalo korisnicima društvenih mreža, a najviše onima koji, u ime naroda i u njegovom najboljem interesu, uporno i svakodnevno kradu, otimaju i uništavaju sve što im dođe do ruku.

    (9) detaljnije
  • Aleksandar Vučić

    Vučiću, ućuti i radi!

    Krajnje je vreme da se prestane sa pravljenjem medijskog cirkusa od tragedije koja je pogodila gradjane Srbije. 

    (59) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: