Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:01, 18. 2. 2010.

Sačuvajmo beogradske platane

Autor

Novinar

Jedan od osnivača "Južnih vesti"

@pblagojevic

Verovatno ću ispasti neznalica, ali kada sam pre par dana preko Facebook-a dobio poziv da se priključim grupi "Sačuvajmo beogradske platane" bio sam uuubeđen da se radi o nekoj endemskoj vrsti majmuna! 

Provalili stručnjaci da neka porodica majmuna u beogradskom zoo vrtu tu živi već decenijama. Stekli već i državljanstvo. Garant je to.

Klik na "ignore".

Danas sam bio u Pirotu. Službeno. Slušam radio u kolima i `ladno rasprava o tim majmunima!! 

Shvatim ja (konačno) da je reč o drvoredu u, ni manje-ni više nego Bulevaru Kralja Aleksandra u glavnom gradu.

Pogledam malo bolje i shvatim na se o tome već sat vremena priča na B92, radiju sa nacionalnom frekvencijom. Pogledam posle vesti na ostalim medijima i svuda priča o "tragediji".

Oglasio se i Đilas, a Čeda Jovanović čak traži i raspravu o tome u Skupštini Srbije!

I ja tad shvatim koliko sam neinformisan. Da me juče neko pitao šta su platani, ne bih znao da je to stvar od nacionalnog interesa!

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Marijan Gacik

    05:16 // 4. 3. 2010.

    Sami smo krivi za Beogradizaciju,toliko dugo smo cutali da je cesto i nama to nekako normalno da se sve sto je nacionalno cita beogradsko ?! Mangupi u nasim redovima koji bi trebalo da zastupaju interese Nisa na razlicitim poljima umesto toga mandate uglavnom provode u potrazi za nacinom da svom potomstvu obezbede zivot u ljubljenoj prestonici !!! A mi te gore navedene uporno biramo i svakoga ko se seti da podigne glas protiv takve politike proglasimo za sarlatana i nesposobnu neznalicu....

  • Заплањац

    18:05 // 2. 3. 2010.

    сва та бука је да се прогурају информације о поскупљењу телефона, струје, предстојећем колапсу динара и не знам чега још у други план. Београђани бране дрвеће, ми мењамо канале и не чујемо ништа друго и тако... Народски речено "баци керовима коску нек се играју".

  • Vladimir

    06:23 // 1. 3. 2010.

    Od kad je Juznih Vesti, ovo je novinarski epic fail!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: