Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:09, 16. 4. 2017.

O uticaju šetnje na zdravlje pojedinca

Okretanjem glave od ovakvog protesta možete da dobijete malo ali da izgubite sve - svoju slobodu koja vas definiše kao intelektualca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Milan Aleksić

    15:42 // 17. 4. 2017.

    Svaka čast! Profesor je redovno na protestima. Tako se brani i voli ova zemlja i njen narod. Svaka čast Vama!

  • Profesorka

    13:40 // 17. 4. 2017.

    Komentar Svaka Vam čast! Šta može da se doda ovome što ste rekli?

    • Iva

      12:00 // 20. 4. 2017.

      Može mnogo da se doda. Kao prvo, kako očekivati podršku studentima od strane profesora kada je rektor ( prof. dr Dragan Antić ) i neki dekani ( prof. Dobrila Stanković-Đorđević ) potpisali podršku sadašnjem premijeru tj. sadašnjoj vlasti. Kada imate takvog rektora i takve dekane, budućnost Srbije je problematična. Ti "intelektualci" - potpisnici podrške AV su kvazi intelektualci. Sram ih bilo!!!

  • Leonidas

    16:05 // 17. 4. 2017.

    Profesore , a na koje pojedince štetno utiče šetnja ?
    Nisam u ovom momentu trenutka u informaciji ,jer trubači su na vratima i proslavljamo 175 % osvojenih glasova , dragog nam i neprežaljenog naroda !
    Sa' će i otvorimo i zatvorimo Koridore i da se predamo radnom uživanju 28h dnevno !
    Možda ćemo prošetati po niškim kasarnama i "mestima naše slavne pobede": "Medijana" , "CK", Dudulajce itd

  • QGO

    20:02 // 19. 4. 2017.

    Kolega Zivicu, vrlo rado bih dosao na proteste ali mi nekako mrsko da, kao neko ko nije bio clan nijedne stranke, setam sa covekom koji je bio malo u DS, malo u LDP, malo u Novoj stranci, malo za SNS a sada se opet pravi pametan i kritikuje druge. Dakle, kada vas ne bude na protestima ja odmah dolazim!

    • Saša Živić

      13:41 // 22. 4. 2017.

      Evo, nisam tri dana bio u Nišu a Vas opet nije bilo na protestima. Savet: ne radite ništa u životu zbog ili protiv nekoga, radite sve zbog sebe. Ostavite Vi mene da ispaštam svoje grehe, Vi preuzmite odgovornost Kolega ratniče.

  • Goran

    20:50 // 19. 4. 2017.

    Ostani kuci i uzivaj,takvi mlitavi nam i ne trebaju. On je svojim angazovanjem makar pokusao da menja a ti? Kakis iz fotelje,nemas petlju ni ime da stavis a nazivas ga kolegom.

    • QGO

      08:23 // 20. 4. 2017.

      Na protestima od 90. do 2000. i u ratovima sam proveo vise vremena nego ti za komjuterom. Nikakve licne koristi nisam ni trazio ni imao od toga, samo gomilu problema. Moj brat nije potpisao podrsku za AV nego je kao i ja 1999. bio na Kosovu. Nekoliko puta sam napisao komentar na par sajtova pod pravim imenom ali to nijednom nije objavljeno. Ima jos toga ali tesko da ces ti i ovo da shvatis...

  • IMS

    13:26 // 1. 9. 2017.

    Sve je apsolutno tačno rečeno.No pitam se ti 60 gošnji intelektualci na visokim pozicijama gde su bili tih 30-40 godina.Pa dobro su upučeni u dvojne i pozadinske delatnosti--uživali u dobijenim dobrima, sad kome sole pamet;

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: