Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:16, 4. 4. 2019.

Crv sumnje u zlatnoj jabuci

Za našu vlast, koja uglavnom voli sve što je skraćeno, sa naglaskom na napredne ubrzane metode sticanja diploma i hapšenja srednješkolaca, primetili smo da ih u zadnje vreme mnogo plaše neke nove skraćenice. Zašto? Nije baš najjasnije. Jer baš oni sve vole skraćeno. I misle da nije sve što je brzo i kuso.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ljubica

    07:39 // 4. 4. 2019.

    Jos jedan odlican tekst, koji me je malo i nasmejao u ovo tmurno jutro (vreme) iako tematika nije nimalo smesna. Pozz J.V.

  • star

    08:29 // 4. 4. 2019.

    Danijele baš ga pretera, ne moraš toliko da se eksponiraš kao pristalica opozicije.

    • Dejan Dimitrijević

      10:27 // 4. 4. 2019.

      Tekst je prosto nabrajanje činjenica. Zar vama nije jasno šta te činjenice govore? One bi u svakoj civilizovanoj državi bile dovoljne da antinarodna vlast bude ne samo smenjena, nego i sudski gonjena! Šteta koju je taj talog naneo Srbiji biće sanirana decenijama.
      Zato je biti opozicija ovom režimu stvar lične pristojnosti i građanska dužnost svakog poštenog čoveka. Gotovo je sa neutralnošću!

  • Milica

    10:18 // 4. 4. 2019.

    Ima li jos ko da ga umore ovi tekstovi prepuni filozofiranja?! Dobar tekst ali naporan za citati...

    • Filosof

      11:10 // 4. 4. 2019.

      Verovatno ima. Jer, nisu svi svemu dorasli...

    • Ljubica

      17:52 // 4. 4. 2019.

      Ovakvi tekstovi nisu za svakog.

    • Marko

      22:12 // 4. 4. 2019.

      Ti lepo pređi na čitanje Kurira, Informera i ostalog đubreta. Tamo su tekstovi sigurno manje zamorni.

  • anja

    20:17 // 4. 4. 2019.

    Bravo za ovaj i druge vaše tekstove. Otvarate oči narodu da iza slatkorečivih političara stoje polupismeni poslušnici, ljige i nečasni direktori,članovi upravnih odbora koji za rad licnih interesa menjaju stranke ko smrdljive čarape. Javne nabavke su leglo korupcije, kriminala i legalne pljačke naroda u svim sverama našeg društva. Sa ovakvim ljudima na vlasti daleko smo mi od civilizovanog društva

  • lenka

    22:22 // 4. 4. 2019.

    Pravosudje u Sribiji se može nazvati lakrdijom od pravosuđa. A sprega advokata , veštaka , sudija i izvršitelja se može nazvati pravosudnom mafijom. Ovo je tvrd orah za našu mlađanu ministarku na kome će ona pre polomiti zube nego bilo sta uraditi.

  • Dragan Ristic

    10:10 // 6. 4. 2019.

    Lik D.D. je projekt sluzbe,poceo sa rusenjem potp.zida,pa crtanja u potkrovlju sa sve dva Kinder " jeroplana",interviju sa terase N1,etc.Moz' ce bidne uspesan,al' nekako se tesko na ovim prostorima,"zapati" stransko ime za lidera.Mada,mozda prodje skr. D2? :)

    • Dexter

      10:24 // 8. 4. 2019.

      A da ti, lafe, ovaj špijunski triler prevedeš na srpski, daš mu malo elementarne pismenosti, staviš blanko posle znakova interpunkcije i objasniš poentu svog nadahnutog izlaganja? Jel' ako? Jer kad neko iznese ozbiljne optužbe, tipa da je "D. D projekt službe" na neozbiljan i nepismen način, efekat koji postiže je suprotan nameravanom. Blago rečeno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: